IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    En is meglepodtem hogy a Genius csinal joyt,mert itt Marosvasarhelyt csak mindenfele Logitech cucc volt [attack , d3]es tenyleg oszinten Szekelyland mindenki a Logitech-et ajanlotta, de a
    google volt a baratom sok keso este,,es ezekrol a cuccokrol mindenki csak panaszkodott,hamar romolnak meg stb.Nem akarok semmi rosszat irni e markarol mert nem is ismerem,es nem akarom azokat sem megserteni akik e joy-al nyomjak a jatekot.A geniust egy uzletben mutatta egy elado egy katalogusban....veletrenre menve megrendeltem,atszamolva kb 9-10000ft.De nem is banom , a bot alatt van egy kemeny rugo ezalatt egy muanyag golyo ami ugyancsak egy muanyag hazban mozog , neha ezt kell egy honapban egyszer szpeci olajjal kenni......ennyi, szinte egy eve megvan nagyon erzekeny, hat............nekem jo.Tudom hogy ennel vannak sokkal jobbak,de en evel beerem