91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ami engem a legjobban felidegesít, ha úgy lövik az előttem lévő enemyt (tökmindegy, hogy végül megkapja vagy sem), hogy közben 2-3 ruszki tök szabadon ránk tapad. Legutóbb meg azért kaptam PK-t a Riga szerveren, mert F4-el üldöztem La5-öt, arra jött egy Zero, és kitalálta milyen jó dolog ha ő leszedi szemből a lavórt. Talán mondanom sem kell, azt nem találta el, csak engem. Annyit sem mondott, hogy sorry (lehet kivágta a szerver, azért? :) ).
    De vannak vicces esetek is, olyan pl, hogy az égő, fél szárnnyal dugózó A-20-ast még a vízben, robbanás után is csapkodják. Idióták. Mintha az ott már számítana bármit is. :)
  • Szepy2884
    Ja, arról nem is beszélve, hogy a vörös oldalon voltál.

Hát, kérem szépen aki korpa közé keveredik, az ne csodálkozzon ha felfalják a disznók
  • Szepy2884
    Te figyu, biztos, hogy a WC szerveren voltál? Na jó, nem kételkedem, de biztos, hogy nagyon rossz időpontban lehettél, amikor pont egyetlen admin sem volt jelen csak a gyökerek. Ez a server az én lieblingem épp azért, mert itt ált. az il2 kemény magja repül, akik nagyon nem tolerálják azokat akik nem tartják be a fair play szabályait.
  • Her Laca
    Gondot azt nem:) csak bosszantott.
    Az a baj ,hogy kicserélődött az IL2 es társaság, hangzatos századneveket adnak maguknak a népek ,de közük nincs a csapatban történő repüléshez,no meg az etikát sem ismerik. Vagy nincs megkövetelve. A tököm tudja,de el van telve magátol minden ujszerű alakulat oszt ha csórók belefutnának egy 3as 4 es dongós ,pumás, ne adj isten 102 es öregekből álló kötelékbe csak pislognának legyenek akár hányan. Jelzem láttam én ilyet azért is bátorkodtam leírni.
    Most azt hallom ,hogy nem kell szigor mert az a játékélmény rovására megy.
    Akkor mi a fasznak repülnek századokban? Na mind1:)))
  • Kferro
    Látom, neked is gondot okoznak a stealerek...
  • Her Laca
    Kedves ecsém. Multkor én is vitába keveredtem egy ujj magyar század tagjaival ,mivel elő szeretettel így gyűjtenek pontokat. Én egyszerűen megigértem nekik ,hogy a következőnél ők lesznek a revi közepén. És ne legyenek illúzióik. Ezeket azok csinálják akik önállóan képtelenek lelőni valamit ami mozog ,és fusztrálja őket hogy a nevük előtt nincs pontocska.
    Két dolgot csinálhatsz. Az egyik ,amint Gida barátom egyszer mondotta ,megvonod a vállad és betudod annak hogy a hiénáknak is kell hagyni valamit a koncból. Ugye a SAS nem kapkod legyek után:) Vagy ráfordulsz a delikvenssre és belelövöd a földbe.
    Ugyan lesz egy pár minusz pontod ,de pár alkalom után hidd meggondolják lőjenek e zuhanó gépre.
    Persze velem is előfordult már ,hogy eleresztettem a sorozatot ,és abban a pillanatban lelőtték az enemi szárnyát a sorozatom meg ült és én kaptam meg ,de bocsánatot is kértem. Ilyen van . Vagy keresel komoly szervert,vagy abbahagyod az IL2 őt:) Vagy idegeskedsz tovább:))
    Azt imádom még ,hogy szegecselem az ellent ,okádja a füstöt stb erre VÉR PISTA
    beül mögénk és rátapad az ujja az elsütő billentyűre,mintha begörcsölt volna.
    Na oszt nem néz semmit kapok bőven az áldásból én is ,mit érdekli ,csak kapjon pontot. Ezek a nagybetűs Gyökerek! Olykor el is borul az agyam ,és cifrákat mondogatok.
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Olyan kérédsem lenne, hogy a hétvégén gondoltam kipróbálom a warclods-szervert. Minden jól is ment, de állandóan ellopták a killemet. Először egy 109-esnek lőttem el a szárnyát, sok forgolódás után P-38-al, erre mikor esik le, látom valaki hátulról még lő rá, meg is kapta. Később egy me-210-est lőttem lángolóra, majd mikor esik le, akkor megint valaki megsoroza. (az eski le, az kb 85 fokos szögben zuhant a föld felé, mindekttő égő motorral) Utána egy fókát lőttem le, erre egy fa.sz megin shouldershootol, és lelövi, de engem is sikrült eltalálnia. Na, ezt már megjegyeztem, ez 328_squid volt.
    Az lenne a akérdés, hogy ez itt megszokott, vagy csak simán gyökerekkel sikerült csapatba kerülnöm? A ded3-on, nem fordultt még elő ilyen még ennyire nyilvánvalóan, de a skies of valoron sem.
  • VO101Tom
    Ja, tényleg. Azt is kell :)
  • acidrain
    a toggle gunsigth-ot kellett kikapcsolni
  • VO101Tom
    Hello. Ha adsz egy e-mail címet, elküldöm a profilom.
    Az a grafikon furcsa nekem, amit a tengely érzékenységre rajzol ki...
  • acidrain
    Hali!

Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet működésre bírni a 6Dof-ot az IL2-ben? A JSGME ben hiába állítom be, hogy legyen Zuti1.13 mellett is csak 3 megy, az X Y Z tengelyt valamiért nem használja. A TrackIr programjában engedélyezve van mind a 6 tengely.

Előre is kösz.
  • Zpogi
    Egy kis magassági repülés(70.000 láb) U2-vel.

Video

By VO101_Tom
  • Glo
    Az utolsó repképes Li2-es Magyarországon.
  • Willenbrock
    Ez nagy film lesz,ebből a témából még komoly sci-fit is lehetett volna csinálni,de biztos így is jó lesz :)
  • messerharcos
    Jaj, attól még hogy nemrég multam 16, ezt énse vettem komolyan:)
    szerintem se épithettek ilyen csészealjast a vh alatt, de az ufok adhattak nekünk egy párat
    na jó, azthiszem akkor már más lenne minden. De tényleg, milyen komoly lenne, ha OIlegéknek hirtelen nem a szövik lennének a kedvencei hanem mi, és azért hogy kijavbitsa multban történt nagy és súlyos hibáit (spit IX meg la-7), megajándékozna pár ilyen repülő csészealjal ami 25 km-re lő lézersugarat és forgatja
    amitől a spitekből rózsaszin lufik lennének
    Na jó, eben mi lenne a játék:) de tényleg, itt nincs főboss, milyen lenne egy hupilila b-17-es méretű mustang ami teleportálni tud és 11 élete van?
    Na jó, nem fárasztok senkit, de néha jó egy kicsit hülyülni
  • Lacusch69
    Könyv alakban...
  • acidrain
    Mese1
    Mese2
  • Szepy2884
    Jaj nehogy már komolyan vedd! Mese az egész akárcsak ez. Lehet, hogy primitív vagyok, de szerintem jól fogok ma este szórakozni
  • messerharcos
    Egy antigravitációs vagy milyen szerkezet ami lebegésre is képes, hagyományos robbanómotoros egyenesszárnyú gép ellen:)

éjjen, győztünk győztünk
  • PhantomAss
    ott meg oldalkocsis motorral megy a holdon :D
    besz@rás
    ez vicc vagy komoly? mert viccnek elég dúrva
  • PhantomAss
    villáskulcsal szerelik az ufót :D
  • Szepy2884
    +1
  • Lysandus
    Remélem az UFÓ-k győznek...
  • Nohab
    Annak a galambnak még oda kellet szarnia . De nem baj, mert a ruszkik már készültek.
  • acidrain
    még 1 videó
  • acidrain
    Off:

Elég érdekes film lesz már alig várom. Iron Sky
  • Papa01 #26290
    Nekem 143 lett a vége. Aranyos kis játék ez. :)
  • acidrain
    3.ra 93
  • Zpogi
    Nekem 116.
  • Lacusch69
    Nekem 87.
  • Kferro
    :D

30 volt a rekordom. :)
  • Lacusch69
    Naggyon beteg!!!
  • refa
    Sziasztok!
    Off.Használt SAITEK Rudder Pedals lábkormányt keresek megvételre.
    email: faucet kukac freemail pont hu
  • Lysandus
    Nem megnyugtatásul mondom, csak a tényt szeretném rögzíteni. Ez egy 2007-es felvétel, és az az időszak - jobban mondva azok a patchek - volt a Fóka királyság. A8-A9-cel leemelkedtem a IXe-es Spitet, és utolértem a Mustangot. És végül, de nem utolsósorban: a Fóka nagysebességű túlhúzott fordulókban is stabil maradt, tehát sebességet dobott ugyan, de a hat csövet simán a kifordulásban menedéket keresni akaró ellenfél elé lehetett húzni, oszt jónapot. A mai Fóka ehhez képest egy erősen butított verzió. Mondjuk a TGR-es csóka ezzel a variánssal is tud varázsolni...
  • PhantomAss
    azt nem értem, hogy miért nem csinálnak olyan joyt, amin egy mini trackball (hanyattegér) van? mint az x52 "egere" ami ugye nem igazán egér, ahelyett belerakhattak volna egy golyót
    tök olcsó, tök egyszerű, és folyamatos nézelődést biztosít
    évekig dolgoztam trackballal, nagyon kényelmes szerintem, és hüvelykujjal mozgatható
    simán kiváltaná a trackirt..
  • Lebowski
    az nemjó :)
  • brendon566
    kösz a teljeskörű tájékoztatást, de a "newview" kicsit bonyolult, pláne ilyen angol tudással :).asszem marad az alap. Az sem rossz a korábbi tippel.
  • VO101Tom
    - Van a newview nevű progi, ez fokozatmentes mozgást tesz lehetővé, de ez is hat-switch-et használ. Szerintem kezd ezzel. Hogy kell installálni nemtom, nem használtam.
    -Ha a joyon nincs külön gázkar, akkor érdemes kipróbálni, én évekig repültem úgy, hogy egérrel nézelődtem, egérgörgőre és gombokra lehet pakolni alap dolgokat, és ekkor a hat switch is felszabadul, lesz négy plusz gombod. Nagyon kényelmesen és pontosan lehet követni a körülötted zajló dolgokat. Természetesen ez is fokozatmentes :)
    - Újabb megoldás, ami már kis barkácsolást igényel, a Freetrack (ha jól emlékszem a nevére), az trackIR-hez hasonló, sapkára, fejhallgatóra szerelt ledek mozgását viszi át a játékba webcam segítségével. Ezt sem használtam, nem tudok véleményt mondani róla.
    - Végül a TrackIR, azt gondolom bemutatni nem kell.
  • brendon566
    kösz:D még nem nagyon nyesem a funkciókat.
    Esetleg még azt megkérdezném, hogy lehetne-e fokozatmentes.
  • VO101Tom
    Alapértelmezésben az F9, ami a "toggle snap/pan view" gomb. Ezzel váltasz a két nézelődés típus között (visszaugrik alaphelyzetre vagy sem).