IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    - Van a newview nevű progi, ez fokozatmentes mozgást tesz lehetővé, de ez is hat-switch-et használ. Szerintem kezd ezzel. Hogy kell installálni nemtom, nem használtam.
    -Ha a joyon nincs külön gázkar, akkor érdemes kipróbálni, én évekig repültem úgy, hogy egérrel nézelődtem, egérgörgőre és gombokra lehet pakolni alap dolgokat, és ekkor a hat switch is felszabadul, lesz négy plusz gombod. Nagyon kényelmesen és pontosan lehet követni a körülötted zajló dolgokat. Természetesen ez is fokozatmentes :)
    - Újabb megoldás, ami már kis barkácsolást igényel, a Freetrack (ha jól emlékszem a nevére), az trackIR-hez hasonló, sapkára, fejhallgatóra szerelt ledek mozgását viszi át a játékba webcam segítségével. Ezt sem használtam, nem tudok véleményt mondani róla.
    - Végül a TrackIR, azt gondolom bemutatni nem kell.