IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Kedves ecsém. Multkor én is vitába keveredtem egy ujj magyar század tagjaival ,mivel elő szeretettel így gyűjtenek pontokat. Én egyszerűen megigértem nekik ,hogy a következőnél ők lesznek a revi közepén. És ne legyenek illúzióik. Ezeket azok csinálják akik önállóan képtelenek lelőni valamit ami mozog ,és fusztrálja őket hogy a nevük előtt nincs pontocska.
    Két dolgot csinálhatsz. Az egyik ,amint Gida barátom egyszer mondotta ,megvonod a vállad és betudod annak hogy a hiénáknak is kell hagyni valamit a koncból. Ugye a SAS nem kapkod legyek után:) Vagy ráfordulsz a delikvenssre és belelövöd a földbe.
    Ugyan lesz egy pár minusz pontod ,de pár alkalom után hidd meggondolják lőjenek e zuhanó gépre.
    Persze velem is előfordult már ,hogy eleresztettem a sorozatot ,és abban a pillanatban lelőtték az enemi szárnyát a sorozatom meg ült és én kaptam meg ,de bocsánatot is kértem. Ilyen van . Vagy keresel komoly szervert,vagy abbahagyod az IL2 őt:) Vagy idegeskedsz tovább:))
    Azt imádom még ,hogy szegecselem az ellent ,okádja a füstöt stb erre VÉR PISTA
    beül mögénk és rátapad az ujja az elsütő billentyűre,mintha begörcsölt volna.
    Na oszt nem néz semmit kapok bőven az áldásból én is ,mit érdekli ,csak kapjon pontot. Ezek a nagybetűs Gyökerek! Olykor el is borul az agyam ,és cifrákat mondogatok.