IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #26310 Sziasztok !
Olyan kérédsem lenne, hogy a hétvégén gondoltam kipróbálom a warclods-szervert. Minden jól is ment, de állandóan ellopták a killemet. Először egy 109-esnek lőttem el a szárnyát, sok forgolódás után P-38-al, erre mikor esik le, látom valaki hátulról még lő rá, meg is kapta. Később egy me-210-est lőttem lángolóra, majd mikor esik le, akkor megint valaki megsoroza. (az eski le, az kb 85 fokos szögben zuhant a föld felé, mindekttő égő motorral) Utána egy fókát lőttem le, erre egy fa.sz megin shouldershootol, és lelövi, de engem is sikrült eltalálnia. Na, ezt már megjegyeztem, ez 328_squid volt.
Az lenne a akérdés, hogy ez itt megszokott, vagy csak simán gyökerekkel sikerült csapatba kerülnöm? A ded3-on, nem fordultt még elő ilyen még ennyire nyilvánvalóan, de a skies of valoron sem.