91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #26436 "Szerénység, Pelikán, szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység!" -
Még nem jött ki, de itt van a mai hír róla. :) Én is nagyon várom, mert az ezerféle, összevissza moddolás nem hoz lázba. -
majd ma megpróbálok időben odaérni a Rigára, bár sok vizet nem szoktam zavarni. Általában rólam kell levakarni az ellent, a csalizás az nagyon megy -
Lacusch69 #26433 Sanyó, könyörgöm, írd már azt, hogy kijött a 4.10 patch!
Úgy várom már, mint a Messiást a zsidók... -
Új G940 driver. -
No de GLÓ. Ne edd már magad ezen:) Elvégre Bástya elvti ült abban a cobrában ,asszem ez mindent megmagyaráz,ez ellen se te se más nem tud mit tenni:) -
Glo #26430 Tudom, de attól még felhúzom magam rajta :))
Meg az idiótákon, akik nekem repülnek, nyilván nem direkt.. és ők vígan tovareppennek, én meg beleállok a földbe..
Konteó:
Ütközéskor lefut egy szkript, ami 80-20 arányban eldönti, hogy ki essen le: a tengelyhatalmi vagy a szövi
-
na jó, dehát ez már úgysem lesz jobb :) -
Glo #26428 Persze.
Csak néha nem ezt érzem :) -
Ilyet nem írok le:) mit is képzelsz:D -
ne bántsátok Oleget
azért szerzett a játékával néhány szép órát...
és a bob-al is fog -
Glo #26425 Jah.. az eszmék a mérnöki fizika ellen :D
Oleg legalább azt megoldhatta volna, hogy ütközésnél mindkét gép leessen, mint a valóságban :) -
Lacusch69 #26424 A "nácista-fasiszta dögkeselyűk" kimaradtak a felsorolásból... -
Abban a cobrában benne volt a nép szeretete,sztálin elvtárs óvó tekintete ,a párt,és a nemzetközi munkásmozgalom oszzefogása a gaz imperialista ,kapitalista agreszzorok ellen,ezért volt olyan strapabíró:)) -
Glo #26422 Kikérem magamnak, engem nem lőttél le. Nekem jöttél, és az Oleg féle csoda P39-esed fent maradt, én meg a G2-vel leestem :D
Bár ha fent maradok akkor is kellett volna közdened, mert egy La5F és egy I185 is ott volt, lett volna hajtás h ki lőjön le :)
Amúgy volt egy 1 v 3 akcióm, egy Spit - I185 - La5 kombóba kerültem be, miután leszedték a messert aminek segíteni akartam. De a Spit-et levarázsoltam. Itt jegyzem meg, bettly: Spittel nem függőlegesen, hanem vízszintesen konstansozunk :) Aztán nekem jött a La5 -.-
De jól éreztem magam én is.
Mondjuk jellemző volt, hogy a görögök a géppárban felszállást gyakorolták, a 101/9-esek valahova elhúztak és nem ültek gépbe, egy srác Mc 505-el szivatta magát. Még volt egy G6 meg én. És ekkor Laca átállt a vörösökhöz, mert sok a kék :D
Aztán maradtunk ketten a G6-ttal a 6 veresre :) De hősiesen helytálltunk :)) -
Oh van nálunk három gép. Laptop lányomnak,enyém,meg a fiamé. DE az asszony kitalálta,hogy kell neki egy olcsó laptop és most azért nyaggat.Ami a legszebb az az hogy meghúzta a határt az árban ez 30000 huf max.
Szerinted?:))) Hiába mondom neki ,hogy ez így necces de amit a fejébe vesz ahoz ragaszkodik. -
Erra találták fel a 80,000 Ft-os AMD csodaprocival szerelt gépeket onboard kártyával... Nálunk is így van, két ember - két gép, persze így is történik gond - én Il2, asszony intenzív IWIW kép fel meg letöltögetés, esetleg skípeon tömörítetlen 4 megás fotók 10 -es tételű küldeése oszt én ping miatt repülök. És olyan szar a router hogy nem tudok sávkorlátozást tenni rá -
Én nagyon jót szórakoztam tegnap a Rigán.:))
Bástya elvtás megmutatta . gyakorlatilag mindenkit lelőttem ,(persze én is hullottam azért) és tök mindegy volt milyen géppel ,mely oldalon vagyok éppen:)) Mondjuk fél liter szílvórium kellett hozzá:DD
Poginak idéztem is Virág elvtárs örökbecsű gondolatát.
"jah kérem az élet nem habostorta"
Ha az asszony nem lép közbe a vaterás butaságával elérem a 4000 pontocskát. -
hát azért a mustang messze van az ufó-tól sztem
bár attól függ melyik változat volt?
a d5/d20-ra nagyon kell figyelni, egy hirtelen mozdulatra dugózik, 600 fölött "rárántasz" :D és leszalad a szárnya, alacsony sebességnél és alacsony magasságon olyan mint egy féltégla, plána ha 25%-nál több benya van benne
a "B" és "C" változat sokkal könnyebben kezelhető, főleg az MK III, az már majdnem olyan mint a spit
de ha vki tudja kezelni a d változat is nagyon jó, igazi bnz gép
-
Most jövök az UKded 3 -ról. Hát ilyen sz*rul még sosem ment mióta online repülök. Ellent csak a 6 órámban láttam, 5ször lőttek le egymás után éjszakai pálya volt teli felhőkkel. Sötét volt mint a tehénben.
A legutolsó lelövés: 6k-n voltam K4 es messzerrel, gondoltam hazafelé veszem az irányt mert kirepkedtem az összes üzemanyagot, és eléggé váratlanul ért a P51 es #alien2] szárnyágyúinak villogása ebben a magasságban.
Borítottam én minden fele kínomban, elértem a bázisig, kiraktam a navit meg a futót a gépet meg jól odacsaptam a kifutóhoz. -
Lényegében csöves fóka :) Taktika ugyanaz. -
messerharcos #26415 bocs ha félreérthető voltam, nem a 85% miatt hibáztam, hanem hogy először repültem a géppel:) -
messerharcos #26414 hejj, gyerekek egy a 262-es egy ördögi gép, végre repülhettem vele, kevesen voltunk. elsőre vulchingeltek, de egyből reflyoltam, másodjára 1 géppel harcoltam végig, de folyton kifordult, én nem találtam el, és pont mikor egy másik mögé ültem, fogyott ki minden, harmadszorra egy leszálló spit volt tökéletes helyzetben, de nem vulchingeltem, inkább egy gyanutlan tempestet szabaditottam eg egyik szárnyától. 3 szor próbáltak utolérni, állati jóóó volt:) eléggé tapasztalatlan vagyok a típussal, ezért 85 %-al járattam a Jumokat, és emiatt is hibáztam sokszor. Ugyérzem, ezzel a gépppel meglepiből lehet gyönyörűeket aratni, ha már észrevesznek mert rontasz, ott kell hagyni, ugyis kifordul és már figyel. -
Szepy2884 #26413 Csak azt ne mond, te még sosem rántottad rá egy formás bombázóra és szórtad rá tárad minden tartalmát, hogy tüzes kis nyilacskáiddal lángra lobbantva magad alá gyűrjed 

-
Lazán kapcsolódik, Günter Rall-al volt egy interjú, ebből egy rövid részletet feltettek youtube-ra, ahol többek között arról beszél miért voltak a németek ennyivel eredményesebb pilóták a háborúban. Meg érdekes az is, hogy a mesza szárnyágyúja erős G-nél hajlamos volt elakadni, és ezzel az egész rendszert tönkrevágta... (még jó, hoyg il2-ben ilyen nincs
)
Középső sor:
youtube videok -
Az igazság szerintem ott van,hogy a háború kitermelte a maga elitjét akikről értelem szerűen beszélünk. Kevesen voltak,már ha azt nézzük mennyi pilóta is repült a háború alatt. Kivételes emberek voltak mindkét oldalon ,és közülük is kiemelkedett egy két ember.
Hogy mi volt az ok ami miatt jobbak voltak? Biztos sok minden közrejátszott,tehetség,elhivatottság,szorgalom szerencse.
A legtöbb pilóta(pedig a fatalság krémje volt) átlagos tulajdonságokkal bírt.Marseiile egy volt a kivételek közül ,mint mondottam talán a legkülönb. Erre született talán. Van ilyen ha ritkán is.:) -
G-2-vel keveset repült, viszont az F-4-el baromi sokat, ahoz hasonlította. Nála valami kigyulladhatott, mert füsttel telt meg a kabin, de még húzott a motor. Egyesek szerint a vezérsíkba is azért ütközött bele, mert már nem volt ereje elrugaszkodni a géptől. A messzer egyébként legendásan fogyasztotta az olajat, folyt orrán-száján. -
Marseille csak keveset repült a G-2-vel ha jól tudom,akkor vezették be ezt a változatot éppen amikor balesetben meghalt.Valahol azt olvastam hogy éppen az új G-2 miatt volt a baleset mert eleinte ezek motorja hajlamos volt elereszteni az olajat.Vele is ez történt és leállt a motorja,kiugráskor pedig eltalálta egy vezérsík. -
Kiváncsi vagyok, hogy Oleg mikor rak be ilyen bombákat az Il-2-be. Az utolsó főleg megér egy misét. -
Kferro #26407 Most hétvégén meg Debrecenben lesz repnap. -
Azon a hétvégén lesz a Puma Air Rally is Jakabszálláson, egy nappal előtte. -
Egyetértek, Mairselle nagyon jól dogolt :), volt de ő pl az F sorozatot sokkal mozgékonyabb, könnyebb, dogfightra alkalmasabb gépnek tartotta, mint a G szériát. A játékban ez sem így van. És amikor ledogolta a 4 P-40-est a repterük felett, miután kiszállt a gépből, a kimerültségtől összeesett. Ez a veszély sem fenyeget minket :)
A még élő veteránokkal mikor beszélgettünk, ők viszont nem sok dogolásról meséltek. Gázt elvenni, palástorsó, vagy hasonlókat soha nem csináltak. Max konstans fordulózás, de legtöbbször csak lőjj és fuss taktikát alkalmazták (vagy szintben, vagy BnZ, ahogy Drumi szedte le az első orosz Kobrát pl). Igaz, hogy a németek a magyarokról tartották azt, hogy "amint meglátják az oroszt, már megy kergetőzés, fordulózás. Nagyon bátor, de veszélyes dolog ez így". Punka Gyuri bá ezt pont két hete mesélte.
Hogy az ívelő vagy a trimm kezelése volt nehézkesebb, szerintem egyforma. Flap-et a külső, ívelőt a belső kis kerékkel állították az ülés mellett bal oldalt. Én nagy sebességnél trimmet, kis sebességnél ívelőt használnék.
Az ívelőről egyébként azt írtam, hogy szűkít, de belassít. Ami igaz is. Konstans fordulózásnál, amikor corner speedet kell tartani, ott ez rossz. Ha rázuhansz valakire, vagy fordulózásban nagyon kis elétartás hiányzik ahoz, hogy meglődd, ott tényleg, lenyitod, beletépsz, és lősz. De ha túléli, és gyűjt kis fordulási előnyt, akkor szívni fogsz :) -
Persze,néha rá kell rántani ha szükséges,de csak módjával :D -
Hoppá! Most hallom az M1 en hogy jövő héten repnap kalocsán. Topi is volt ,kis élménybeszámolót tartott. -
Nézzd meg a Media Markt-ban,995-ért árulják ömlesztve.Ja,meg ha valakit érdekel,a Silent Hunter 4. is ugyanennyi. -
messerharcos #26401 Sziasztok! trimmet eddig nem használtam, le is fordulnak még a p-40-esek is, itt lehet a hiba:D a cyborgon szerintem a trimmet meg a semlegesre állitást átrakom a 3-as és 4-es tűzgombra, 5-ös éls 6-oson van az ívelő, és akkor majd ha mondjuk a 3-ast megnyomom és huzom föl, akkor gyorsan tudom kezelnbi az ívelőt is meg trimmet is szinte pillanatok alatt. Ma kifogom próbálni csak mlg suliban vagyok. A trimmet ti is joyra raktátok? -
Úgy látom itt pilóta képzés folyik. 
De nekem tetszik. Kicsit olvasgatok és egyre jobban megy a repülés. Igaz kicsit bonyolítom mert game paddal repülök.
Azért egy gyors kérdés. Mivel nincs meg eredetiben egyenlőre, ezért kérdem, hogy ennél a leszedet 1946-verziónál lehet választani valahogy? Mert nekem mindig az ACE indul el.
Más. Nálam az 576 bolt van közel. Miért nem árusítják ezt a játékot? A CD galaxyban találtam csak 1770 pénzért. -
Lysandus #26399 Tobak Tibi bácsi is írta, hogy használták a trimmet fordulóban. Ők is azért, hogy tovább szűkítsenek vele. -
Tom:)) hans joachim marseille nem így gondolta:))) Ő az életben is használta ha jól tudom ,olvastam. Bár mások nem nagyon ez is igaz.
Mondjuk ő volt a topp a vadászrepülésben szerintem. -
én pl magassági trim nélkül el sem tudom képzelni a harcot ha messzerrel vagyok, azzal simán lehet szivatni az ellent
amúgy meg mit beszéltek itt a rárántásról? :D