IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    hejj, gyerekek egy a 262-es egy ördögi gép, végre repülhettem vele, kevesen voltunk. elsőre vulchingeltek, de egyből reflyoltam, másodjára 1 géppel harcoltam végig, de folyton kifordult, én nem találtam el, és pont mikor egy másik mögé ültem, fogyott ki minden, harmadszorra egy leszálló spit volt tökéletes helyzetben, de nem vulchingeltem, inkább egy gyanutlan tempestet szabaditottam eg egyik szárnyától. 3 szor próbáltak utolérni, állati jóóó volt:) eléggé tapasztalatlan vagyok a típussal, ezért 85 %-al járattam a Jumokat, és emiatt is hibáztam sokszor. Ugyérzem, ezzel a gépppel meglepiből lehet gyönyörűeket aratni, ha már észrevesznek mert rontasz, ott kell hagyni, ugyis kifordul és már figyel.