IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #26422 Kikérem magamnak, engem nem lőttél le. Nekem jöttél, és az Oleg féle csoda P39-esed fent maradt, én meg a G2-vel leestem :D
Bár ha fent maradok akkor is kellett volna közdened, mert egy La5F és egy I185 is ott volt, lett volna hajtás h ki lőjön le :)
Amúgy volt egy 1 v 3 akcióm, egy Spit - I185 - La5 kombóba kerültem be, miután leszedték a messert aminek segíteni akartam. De a Spit-et levarázsoltam. Itt jegyzem meg, bettly: Spittel nem függőlegesen, hanem vízszintesen konstansozunk :) Aztán nekem jött a La5 -.-
De jól éreztem magam én is.
Mondjuk jellemző volt, hogy a görögök a géppárban felszállást gyakorolták, a 101/9-esek valahova elhúztak és nem ültek gépbe, egy srác Mc 505-el szivatta magát. Még volt egy G6 meg én. És ekkor Laca átállt a vörösökhöz, mert sok a kék :D
Aztán maradtunk ketten a G6-ttal a 6 veresre :) De hősiesen helytálltunk :))