IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egyetértek, Mairselle nagyon jól dogolt :), volt de ő pl az F sorozatot sokkal mozgékonyabb, könnyebb, dogfightra alkalmasabb gépnek tartotta, mint a G szériát. A játékban ez sem így van. És amikor ledogolta a 4 P-40-est a repterük felett, miután kiszállt a gépből, a kimerültségtől összeesett. Ez a veszély sem fenyeget minket :)
A még élő veteránokkal mikor beszélgettünk, ők viszont nem sok dogolásról meséltek. Gázt elvenni, palástorsó, vagy hasonlókat soha nem csináltak. Max konstans fordulózás, de legtöbbször csak lőjj és fuss taktikát alkalmazták (vagy szintben, vagy BnZ, ahogy Drumi szedte le az első orosz Kobrát pl). Igaz, hogy a németek a magyarokról tartották azt, hogy "amint meglátják az oroszt, már megy kergetőzés, fordulózás. Nagyon bátor, de veszélyes dolog ez így". Punka Gyuri bá ezt pont két hete mesélte.
Hogy az ívelő vagy a trimm kezelése volt nehézkesebb, szerintem egyforma. Flap-et a külső, ívelőt a belső kis kerékkel állították az ülés mellett bal oldalt. Én nagy sebességnél trimmet, kis sebességnél ívelőt használnék.
Az ívelőről egyébként azt írtam, hogy szűkít, de belassít. Ami igaz is. Konstans fordulózásnál, amikor corner speedet kell tartani, ott ez rossz. Ha rázuhansz valakire, vagy fordulózásban nagyon kis elétartás hiányzik ahoz, hogy meglődd, ott tényleg, lenyitod, beletépsz, és lősz. De ha túléli, és gyűjt kis fordulási előnyt, akkor szívni fogsz :)