91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #26516 AZ egész offline rész nem nagy durranás, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor ezt csináld:
1.x verziós Il-2-ből a küldetéseket átmásolod a 4.09m-re felpeccselt 1946-ba (de szerintem ugyanazok)
-
Romeo One #26515 No, az 1.2 peccs elsőre is látható javításai:
- a kanál már a helyes irányba tér ki.
- nem változtathatom meg a tankolt nafta mennyiséget.
- üza.óra most már mutat.
Megvan az 1946, de nem tudom, megvannak-e benne a sima küldetései, és előbb azt akarom végignyomni. -
Istikovács76 kollega rátapintott a lényegre! Nem is ragoznám.
De egyszer a pumáknál olvastam,és biza tökéletes egy megfogalmazás volt.
Idézném. " Nem attól vagy (ÁSZ) vagy jó játékos ha magadat annak tartod,hanem ha a többiek annak tartanak" Valami ilyesmi volt. Na ha ennek szellemében játszol,akkor nem lehet baj. Mi a reteknek nézed azt a statot? Persze jó ha sok pontod van ,de kb semmit sem jelent,sokkal nagyobb megelégedést okoz ha pl összeakadsz egy nagyon jó ellenféllel,ne adj isten egyszerre hárommal és győztesen jössz ki a szituból. Én azt szeretem amikor egy ,egy jó kis hirig után egymást magasztaljuk az ellennel:) Licitálunk,hogy ki tudja jobban dicsérni a másikat:)) -
istikovacs76 #26513 Az is lehet, hogy a csapattársad ellőtte egy kontrollját, és akkor nagy eséllyel összetöri magát a spit leszállásnál. (pl, ha a csűrőt lötte volna el). Az enegem is szokott bosszantani, ha már szarosra lövöm a másik gépet vagy ellövöm a kontrollját aztán engedem, hogy összetörje magát leszállás közben, más meg belelő még, mert ő nem látta. Lehet, hogy tényleg nem látta, hogy füstöl már, vagy ellőttem a kontrollját. De, én meg azért váltam ki mert úgyis összetöri magát leszállásnal, vagy beáll a motorja, és ugrani fog. Nekem meg marad lőszerem még (mivel nem vérpistike módjára lövünkaddigmígvan ), és keresem a másik áldozatot.
De, ez csak feltevés volt, nem voltam ott a SoV-on.
Egy jó tanácsot fogadj el. Ez egy játék, és a pontjaidat- hiába gyűjtesz össze akármennyit- nem tudod beváltani semmire:) Repülj a játék, élvezetéért, a repülésésért, vagy csak simán éld bele magad Drumiék helyzetébe, és akkor nem fog érdekelni hogy hanyadik vagy a staton. -
messerharcos #26512 abból sejem hogy sebezte, hogy fordulgatott, de nem repült körül csak jobba-balra fordulgatot és föld közelben ynomult nagyon. Lehet hogy tudott volna vele mit kezdeni, de lehet nem éri utól, nem volt a dolog biztos. Az is biztos, nem örült, hogy enyi üldözés után én szedem le, de mondom nem voltam benne biztos hogy utol is éri, földig boritva nagyon gyorsan ment a spit, spit VIII-as volt.
mindenesetre legközelebb csak követem, és akkor lövöm le, ha a saját kezd látótávon kívülre kerülni az ellenségtől, bár lehet akkor is szemét vagyok:)
am kár hogy ukded3-on nincs anyira élet mint régen, a rigát szeretem, szeretném, csak a grafika ne lenne olyan gagyi, nekem számit az is, hogy néz ki, szeretem a szép grafót. -
az il2fb.exe helyét kell megadni neki, aztán belépés után a chat sorba a hyperlobbyn használt neved és a jelszavad. -
bettly #26510 egyszoval nem tudod elinditani a jatekot? -
LBALÁZS28 #26509 Szervusztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Hogyan tudom beállítani a hyperlobbyt?
Mármint felraktam elindítottam, de kér valami mappát amit tallózni kell.
Tudnátok segíteni, hogy mit és hol állítsak be?
Finn -
Attól függ mitől fordult vissza. Ha a másik megsebezte, ezért hagyott fel az üldözéseddel akkor igen, neki kéne befejezni (írtad, hogy sérült volt). Ha ő már nem tud vele mit kezdeni, és a saját bajban van, akkor szedd le te. Senki nem azért akar neked segíteni, hogy utána neked adja a killt is :)
Ha csak sima kergetőzés lett volna, akkor mindegy ki után mennyien loholnak. Ki sebezte meg annyira, hogy harcképtelen legyen, azé a kill.
Ha sajátot látok dogolni valakivel, akkor is inkább fedezem, és akkor avatkozok be, ha bajban van (vagy a célpontja engem kezd zaklatni). Jó lőhelyzetből leszedni előle kicsit távol áll a "segítettem, az a lényeg, hogy leessen a vörös" magyarázattól :) -
messerharcos #26507 de vmiért ma olyan érzésem volt mntha mindenki engem utálna és szopatna. Talán azért mert soknál jobb eredményeket érek el? A staton meg a pontozást nem értem, miért nem kapok meg egy halom lövést....
De erre s szitura légyszi válaszljatok, amit irtam, ha engem üldöznek, az üldözőt meg messziről követik, aztán leáll velük az üldöző, meg volt sebesülve, de még abszolút harcképes, és nem mellékesen gyors volt, és én üldözött leszedem végül,az pofátlanság volt a részemről, ezért jogos volt a friendly kill próbálkozás a részéről? vagy nekem volt igazam, hogy visszafordultam és elkezdtem én üldözni és én szedtem le?
-
Az a Valor nekem nem jött be annyira. Néha jó beromkodni ilyen külső nzetes szervereken is, de elég gáz a felhozatal ami a pilóták stílusát illeti. F4-el leszedtem egy P-40-est, füstölt, eresztette a benyát, nem volt kontrollja, és kiugrott a pilcsi. Még ott vagyok mögötte, mikor beelőz egy kis gyökér, belelő kiskaliberrel, és neki adja meg. Utána meg még ő ugat, mikor lekaptam az ő szárnyát is.
-
messerharcos #26505 sörözni nem szokam csak vodkázgatni, de akkor nem repülök. az a szomorú hogy ez józanul ment ma igy, és ha valaki ott be volt baszva, az nem én voltam..... -
Te is ittál ecsém?:) Mert én sörözök ,de ennyire még tőlem sem futja.
-
messerharcos #26503 jah, és a kétszeri lelövés sincs a statomon hoppá...... -
messerharcos #26502 kissé unom a valort, az a gyerek is aki fókával leszedett, ráirtam, hogy nem tudja elengedni a tűzgombot? meg irtam még anyit stupid. Ki volt a szemét? én.....
és egy halom lövést meg se kapok, mindig én vagyok a hibás, áhh, várjatok, leszedtem egy b-25-öst is, azt meg friendly killnek veszi!
és nem is egynek, 2 friendly killnek, kék voltam mint mindig, leszedtem, ezt kiirja, és a statomon 2 friendly kill van, a listán meg egy, és az is enemy volt....
ez aki leszedett, ezt én mikor p-40-el ment, kétszer leszedtem, full bénán repült, ehez képest 12 óra alatt 40 lövés és 5 halál, neki, mi ez? megy a csíterség állandóan. Meg mi az hogy láthatatlan lőszerrel, láthatatlan gépről láthatatzlanul lőttek egyszer fél órán át, és csak a hangját halottam?
ELEGEM VAN! -
messerharcos #26501 mondjuk ez az arány napi 7 órányi repülésekkor jön össze:) -
messerharcos #26500 a statomon -200 pontot kaptam a lövésért, pedig baráti gépet nem találtam el, és egész biztosan spit volt az ellen, csak 2 szer repült még, mindkétszer spittel.
am mégegy kérdés, miért van az, hogy sokszor egy nap lövök 15-16 gépet is, és csak 9-et ismer mondjuk el, a többiért meg csak pontot ad, vagy azt se? -
messerharcos #26499 sziasztok! ma jó napom van nagyon.... rpülök k-4-el, egyik tempest vulchngeli a repterünk, egyedül én vagyok elég magasan hozzá, egy fóka üldözi, de esélye sincs elkapni, 2 km-ről lövi, kit talál el egyedül? engem..... aki zuhanásból 700-al közelitett.
aztán fókáztam másik mappon, egy spit mögém került, folyamatosan próbáltam leelözni, de reptérig követett. 2-en ráragadtak és követték, de nem tudták beérni vagy 8-10 percen át (méghogy a spit nem olyan gyors majdnem mint a fóka..)
aztán megunta csinált egy fordulót, ráültek, de kifordulta őket, én visszafordultam, elkezdtem üldözni mert most ő menekült földig boritva, és csinált kis mozdulatokat, nagy nehezen elkaptam...
megköszöntem a segitséget, egyik gyerek azt mondja, elvettem a lövését, ezért elkezdett engem lőni... kill stealról szó se volt, a spitet lehet kicsit meglőtte, de vigan repült és méghozzá gyorsan, lehet utol se éri. Szóval utána elkezdett lőni rám, én lelasitottam, amugy is reptérnél voltam, leszáélltam, rámakart vulchiungelni,m erre földnek ment....
Lehet, nem erre számitott miután 10 percet üldözte, hogy én az üldözött szedi le, de ez nem kill steal jól gondolom?
neki volt igaza, vagy nekem? -
Remek.
-
Már nem kell sokat várni rá,csak 8 X 2 hét... -
readswift #26496 ...Akkor itt van ez. Sorry! Mozgásban a 60hz-es DLP is veri a 120hz-es LCD-t a saját szememmel láttam !! :)) -
readswift #26495 ...ha nem menne a link -
readswift #26494 Projektoros fejtágítás volt tartva, továbbra se vegyetek LCD tévét!! Üdv. -
ÉN? Én már nem értek ezekhez . Fókával csak repülök JÓÓÓÓnagy sebességgel ide oda oszt ha valaki elém kerül lövök minden csőből. Álltalában leesik.De tudod ki a nagy spiler Fókával. Fibrizzo. Mondjuk ő amúgy is egy mészáros ,gondolom egy talicskában ülve is lelövöldözne bárkit az égről. -
Lacusch69 #26492 Nem vagyok ennyire fanatikus, hogy a BoB-ig várjak, én a 4.10-re várok... :) -
Lacusch69 #26491 Én se vagyok nagy fókás, inkább "érzésre" használom (tudom, hogy hülyén hangzik).
Főleg dogszervereken jó, amikor valamiért elvesztem a sebességem/magasságom, ezzel elég hamar vissza lehet nyerni.
Igazából Laca vagy Szepy tudna erről okosat mondani. -
Nagyon sok új gép, régi gépek alváltozatai (Mesza pl. B-2 től K14-ig, régiekkel együtt 54 altípus van benne, Fw 190 A-2-től G-8 ig 32 változat, plusz Ta-152 5db) új térképek, új fegyverek (spéci bombák, torpedők). Grafikai javítások (tájak, textúrák, felhők, nyomjelzők), fizikai javítások (légcsavarszél, erősebb hidak, vonatok, stb), új hangok (tényleg jók, eredeti gépekről felvett hang), és pl Track IR fejmozgás is lehet több irányú, tudsz mozogni a székben, kihajolni, zoomolni, fejet dönteni, stb.
Hátránya, hogy szinte teljesen ellenőrizhetetlen, hogy teljesítményadatokba pl ki hol nyúl bele. Ezért vannak ezek a kavarások, hogy adott szerverre csak adott verziójú moddal mehetsz be, file másolgatás, más aktív mod elvileg nem engedett (kivág a szerver. elvben. gyakorlatilag meg ki tudja...). -
moho #26489 Az ultrapack mennyiben változtat a 4.09-en? Miben más? -
Zair #26488 Hát az Ultrapack megjelenéséig én is össze-vissza bénáztam a modokkal, azóta semmi gáz nincsen. Tényleg érdemes kipróbálni, gyakorlatilag egy új játékot kap az ember. A mod-aktiváló kütyükkel meg tényleg a világ legegyszerűbb dolga kiválasztani a kívánt modot, sőt, akár Stock 4.09-re is vissza lehet állítani. -
öööö... izé... akkor szerintem amit írtam, azt visszavonom, alap il-2 ben (majd 10 éve) még nem volt benne ennyi minden. Szerintem vedd meg az 1946 dvd-t, alig kétezer forint, össze nem lehet hasonlítani az 1.0 il-2vel. (4.09 verziónál tart most)
Amit előbb írtam linket, il2 verziók, azt akkor nézd meg Te is, ezek kellenek a repüléshez.
-
Bakker, Sanyo is ezzel jön. 1 (azaz egy) installt kell feltenni (oké, az kb 4GB), és fent van olyan MOD, amivel a szerverek 99%-a beenged (havonta, kéthavonta van valami frissítés. Az sem gáz szerintem). De mostanában egyre több alap 4.09 szerver van, amihez még ennyi sem kell. A Hungarian Sky, vagy a Riga Dogfight pl...
A MOD-os szervereknél van csak kavarás, hogy hova mit aktiválj, de az még az Armánál is egyszerűbben, Windows ablakos felületen oldották meg. Ráklikkelsz amit aktíválni akarsz, és már indulsz is lobbyból.
ha mégis érdekelne majd mod ;) :
il-2 verziók -
Romeo One #26485 1.0
Most töltöttem le peccseket. -
Van fordulatszám, amihez méred, hogy mit ne lépjen át, vagy hang alapján, vagy hogy repülöd? Ritkán megyek Fókával, én csak széthajtanám, mert nincs olyan markáns túlpörgés magas PP-nél, mint meszán. Egyszercsak nem húz :) Meg annál ott ugye van a 3000 rpm-es határ, amit figyelhetek, fókán nem tudom mennyi az annyi... -
sunyiban olvasgatom itt a topicot egy ideje 
az elmúlt hetekben youtubeon sorban néztem a dogfiht videókat, egyre jobban bizsereg a tenyerem, csak perpill ezek a modok elriasztanak.
eddig úgy voltam vele, hogy BoB-ig már nem erőltetem, de lehet csak felteszem ezt is a köv patch után... -
Lacusch69 #26482
Minek iszik, aki nem bírja...
-
Lacusch69 #26481 Nem állandó 100%-kal, hanem az automatáénál "rövidebb" áttétellel, folyamatosan változtatva.
Jobban gyorsul és emelkedik, a Shitfire-huszárok eléggé meg szoktak lepődni.... -
Zair #26480 Vazz nem vágom mér írtam alattat, fölöttet akartam 

Ez van ha a munkahelyen a meló miatt nem hagynak a fórumozásra odafigyelni Kösz srácok!

-
Szeva! Téged is látni errefelé? :) -
100% FÖLÖTT üzemel ténylegesen. -
100%-os gázkar állás felett!