IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #26513 Az is lehet, hogy a csapattársad ellőtte egy kontrollját, és akkor nagy eséllyel összetöri magát a spit leszállásnál. (pl, ha a csűrőt lötte volna el). Az enegem is szokott bosszantani, ha már szarosra lövöm a másik gépet vagy ellövöm a kontrollját aztán engedem, hogy összetörje magát leszállás közben, más meg belelő még, mert ő nem látta. Lehet, hogy tényleg nem látta, hogy füstöl már, vagy ellőttem a kontrollját. De, én meg azért váltam ki mert úgyis összetöri magát leszállásnal, vagy beáll a motorja, és ugrani fog. Nekem meg marad lőszerem még (mivel nem vérpistike módjára lövünkaddigmígvan ), és keresem a másik áldozatot.
De, ez csak feltevés volt, nem voltam ott a SoV-on.
Egy jó tanácsot fogadj el. Ez egy játék, és a pontjaidat- hiába gyűjtesz össze akármennyit- nem tudod beváltani semmire:) Repülj a játék, élvezetéért, a repülésésért, vagy csak simán éld bele magad Drumiék helyzetébe, és akkor nem fog érdekelni hogy hanyadik vagy a staton.