IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    abból sejem hogy sebezte, hogy fordulgatott, de nem repült körül csak jobba-balra fordulgatot és föld közelben ynomult nagyon. Lehet hogy tudott volna vele mit kezdeni, de lehet nem éri utól, nem volt a dolog biztos. Az is biztos, nem örült, hogy enyi üldözés után én szedem le, de mondom nem voltam benne biztos hogy utol is éri, földig boritva nagyon gyorsan ment a spit, spit VIII-as volt.
    mindenesetre legközelebb csak követem, és akkor lövöm le, ha a saját kezd látótávon kívülre kerülni az ellenségtől, bár lehet akkor is szemét vagyok:)
    am kár hogy ukded3-on nincs anyira élet mint régen, a rigát szeretem, szeretném, csak a grafika ne lenne olyan gagyi, nekem számit az is, hogy néz ki, szeretem a szép grafót.