IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    sziasztok! ma jó napom van nagyon.... rpülök k-4-el, egyik tempest vulchngeli a repterünk, egyedül én vagyok elég magasan hozzá, egy fóka üldözi, de esélye sincs elkapni, 2 km-ről lövi, kit talál el egyedül? engem..... aki zuhanásból 700-al közelitett.
    aztán fókáztam másik mappon, egy spit mögém került, folyamatosan próbáltam leelözni, de reptérig követett. 2-en ráragadtak és követték, de nem tudták beérni vagy 8-10 percen át (méghogy a spit nem olyan gyors majdnem mint a fóka..)
    aztán megunta csinált egy fordulót, ráültek, de kifordulta őket, én visszafordultam, elkezdtem üldözni mert most ő menekült földig boritva, és csinált kis mozdulatokat, nagy nehezen elkaptam...
    megköszöntem a segitséget, egyik gyerek azt mondja, elvettem a lövését, ezért elkezdett engem lőni... kill stealról szó se volt, a spitet lehet kicsit meglőtte, de vigan repült és méghozzá gyorsan, lehet utol se éri. Szóval utána elkezdett lőni rám, én lelasitottam, amugy is reptérnél voltam, leszáélltam, rámakart vulchiungelni,m erre földnek ment....
    Lehet, nem erre számitott miután 10 percet üldözte, hogy én az üldözött szedi le, de ez nem kill steal jól gondolom?
    neki volt igaza, vagy nekem?