IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    kissé unom a valort, az a gyerek is aki fókával leszedett, ráirtam, hogy nem tudja elengedni a tűzgombot? meg irtam még anyit stupid. Ki volt a szemét? én.....
    és egy halom lövést meg se kapok, mindig én vagyok a hibás, áhh, várjatok, leszedtem egy b-25-öst is, azt meg friendly killnek veszi!
    és nem is egynek, 2 friendly killnek, kék voltam mint mindig, leszedtem, ezt kiirja, és a statomon 2 friendly kill van, a listán meg egy, és az is enemy volt....
    ez aki leszedett, ezt én mikor p-40-el ment, kétszer leszedtem, full bénán repült, ehez képest 12 óra alatt 40 lövés és 5 halál, neki, mi ez? megy a csíterség állandóan. Meg mi az hogy láthatatlan lőszerrel, láthatatlan gépről láthatatzlanul lőttek egyszer fél órán át, és csak a hangját halottam?
    ELEGEM VAN!