91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bocsi rosszul fogalmaztammeg, spéci azokra gondoltam, akik az Il2 -t "realisztikus" nehézségi szinten, könnyítés nélkül élvezik -
azért azzal vitatkoznék, hogy egy komoly repszimnek 2-3000 rajongója van
sztem jóval több kell hogy legyen -
Lebowski #27234 baaaaz :D:D -
jaja. Westend-ben 1990-HUF -
Hát azzal nem tudom játszik-e még valaki online.... Nem drágá, vedd meg a 46-ost, amilyen csóró vagyok, azért meg tudtam engedni magamnak, ennyi tiszteletdíj kijár a gyártóknak, annak ellenére hogy néha szidjuk őket.... -
Most erre mit mondhatunk? Szerezd be a 46 ot. Van vagy 1-2 ezer huf. -
de nekem nem az IL-2 Sturmovik 1946 van meg hanem csak simán az IL-2 Sturmovik... meg se tudja találni így az exe-filet hiszen nincs mit megtaláljon! -
Itten van pontosan mit kell tenned. -
A chat be kér egy emailt meg a jelszót. -
Az "IL-2 Sturmovik 1946"-ot válaszd ki a listából, ez a legutolsó verzió. A legfrissebb patch és az esetlegesen szükséges modoknak is fent kell lenniük. -
visszább 1-2 oldallal Herr Laca kolléga leírta a lépéseket, amik megvannak a piros FAQ link alatt is. -
csáócsáó! én még új vagyok. feltettem az IL-2 Sturmovikot...játszani szeretnék interneten de sajna nem tudok...a játékban lévő Multiplay menüpontban csak úgy tudok ha közvetlen ismerőseim is játszanának, de sajna nem ismerek senkit aki IL-2 Sturmovikozni szokott...olvastam valami Hyperlobby progiról, amivel meg lehet keresni a aktív szerókat...feltettem, elindítottam. ottvan jobboldalt középen hogy callsign, és alatta password. beírtam mind a 2re vmit azt rámentem hogy connect. bejött utána ilyen hogy game in progress,open mission 1,2,3 ,coop mission 2...ez eddig oké, de egy nyamvadt szerót se találok...én szúrtam el?? vagy már tényleg senki a világon nem játszok IL-2 Sturmovikot online? pls help mert online sokkal élvezhetőbb...kösz előre is! -
Nofene, ez megint kiment a fórumról....
-
De hát ez logikus!
A PC játékpiac 90%-a a 12-20 éves szegmenst célozza. Egy komplex repmodell megértéséhez kell némi fizika, meg egy kis megszállottság (ez itt megvan, de nagyon :d) ami ebben a korosztályban azért ritka. Egy komoly szimulátor inkább a hozzáértő hobbystákat érinti, nem az akcióra és látványra éhes tízenéves kamaszokat. Mivel ezek vannak többségben, (és többnek van PC je min konzolja...) ezeknek kell csinálni vmi jó gamet, mert abban van a pénz. Mert ugye egy komoly repszim 2-3000 rajongója (amiből 1000 megveszi, a többi letölti ) nem nagyon fogja feldobni a céget, pláne most, válságban. Ezért is van hogy csak az olyan cégek rukkolnak elő komoly szimekkel, akiknek más szoftverük is van, nemcsak ebből élnek. -
Lacusch69 #27222 Nem, csak szimplán g*ci vagy... Képzeld el, hogy utálhatták Hartmannt, Barkhornt, stb...
Bezzeg nagy volt az arcuk, amikor én tettem szóvá, hogy 1 vs 4-ben nem túl fair a küzdelem. -
A wop leírható az alábbi egyenlettel: tedd át il-2-t konzolra ami = buta kezelés 2-3 gombbal, portold vissza PC-re (nemtom mi értelme) tégy alá grafikát mert az számít az eladásokban. Megmarad a buta kezelés, az irreális fizika, de csilivili az lesz. -
Hogyhogy lelövöd? Hiszen a szovjetek nyerték meg a háborút? Te nem lőheted le ezek után őt. Ezt mégis hogy képzeled? :D -
Glo #27219 Igazságtalan az élet Laca. Nem vagy fair ellenfél, nem hagyod lelövetni magad. Én is orrolnék rád emiatt
-
Gyerekek én ezt imádom az Il2 ben. Rigán most egy kicsit vitézkedek
a veres kollega valami Tolmach nehezményezi,hogy sokszor lelövöm.
Már teljesen kiakadt ,mi az hogy emillel nem fordulózok vele ,mi az ,hogy elfűtök és utána szemből lekapom ,és egyáltalán 1vs 1 ben nem vagyok ellenfél ,de hogy képzelem ,hogy lelövöm a szárnyát lesből rácsapva.
Már oldalakat irkált ez ügyben én meg erősen vigyorgok.
Szerintem az idegtől ez se fog jól aludni ma. Gonosz lennék?
-
én kipróbáltam a wop teljes változatát, az összes gépet, és szerintem a szimulátorokkal most ismerkedő mai fiataloknak, akiknek a grafika a fontos, lehet hogy bejön, de nekem nem tetszett
a grafika szép, de én már olyan régi játékos vagyok, hogy a grafika sosem érdekelt igazán (persze egy bizonyos szintet azért üssön meg)
amúgy érdekes, hogy vannak olyan gépek a játékban, amelyeknél az összes változat kabinja más, ahogy a valóságban is, de pl a me109 sorozat ugyanazt a kabint kapta, ez azért szomorú
a sérülésmodell nevetséges, a repmodell kb mint az il2-ben, de annál azért könnyebb, igazából egy arcade játék
szerintem -
Vonat? Kocsi? Repülő? Ez utőbbi igen kézenfekvő:)
Egy olyanban gondolkozz, hogy mondjuk pénteken eljössz és vasárnap este térnél haza.
Szállás, kaja nállam. A nagyszobát használhatod, de óvszert magadnak kell venned:) -
Én jönnék, de a teleportáló gépem meghibásodott, most gyűrűzik újra....... -
Hát Szepy testvérem, úgy látom minden szeszt nekünk kell majd meginni és minden csajt nekünk kell majd meg.....mert nem tolonganak az ötletért. -
Persze. Az I-153P. A játékban is repülhető, ebben volt ShVAK 20mm-es gpu. -
Ultrapack MOD
Klikk -
Lysandus #27211 Volt olyan Csajka verzió, amelyikben a La-5-ös 20-asa volt? -
Zoli105 #27210 És miben érted hogy arcade!????
A Storm of War-hhoz nem egy izom gép kell véletlenűl ahogy a képeket nézem!Bár a Wings of Preyhez sem kutya kell!!
Amúgy ez alatt mit értesz?:"ez az IL2 SoundPack, vagy valami hasonlo mod"?? -
Kferro #27209 Köszönöm!
Így már megy. -
Aktiváld a 4.09m-t,Stock 4.09m bal oldali listában.
-
mmonster #27207 Kösz , sokat segített ! -
majonur #27206 ez az IL2 SoundPack, vagy valami hasonlo mod -
Kferro #27205 Srácok!
A Riga-ra kell valamilyen mod? Probáltam belépni, de Timeout-ot jelez, s nincs beállítva semmilyen mod.
-
majonur #27204 szerintem Wings of Prey arcade game, az Il 2 meg szimulator, bar ettol azert arnyaltabb a kep
szerintem hasznald az Il 2 1946-ot, hiaba kopott mar egy kicsit a grafika,
osszel jon a Storm of War (Battle of Britain) ami szep is, szimulator is, oszt annyi. -
Zoli105 #27203 Egy kérdés szerintetek melyik jobb játék? IL2 1946 vagy a Wings of Prey(a Birds of Prey pc-s változata!)
Szerény véleményem szerint az utóbbi előnye a szebb grafikai motor meg a sebzésrendszer,de a hátránya hogy egy elég erős gép kell neki!:(
De a ti véleményetekre is kíváncsi lennék hogy érdemes e megvenni a boltban!?Mert ugyebár az ember add a tapasztaltak szavára!:D -
fischi #27202 Többszörösen is állj!
Honna ilyen más a hang mitn az Il- 2 bern?? Én is szeretnék ilyet! Mit kell tenni?? :) -
zmok #27201 Albatros D.Va
-
Solt #27200 Bezony ám... a RoF az odab@sz... :) -
A rof az király. Jobban kell "repülnöd" mint az Il2 ben. Ott is lehet egy sorozattal leszedni gépeket . Gyakorlat Szepy elvtárs gyakorlat! Ez a kulcsa:) A Rof ban nem lehet ám ész nélkül fordulni,zuhanni mert szétesik a madár. Kipróbálnád beleszeretnél. -
Szepy2884 #27198 Szó nincs vitáról, de én bizony néha sajnálom a jenki géppel repülőket, különösen a p-51, p-47-es pilótákat, hogy én szinte elsöpröm őket az mk-108-al míg ők csak szegecselik a Fókámat és sokszor meglógok előlük. De ezt alább leírtam már párszor.
A Fóka igazi ellenfele a tempest meg a későbbi spitek. Az utóbbiakat leszámítva nagyra becsülöm a tempestel, p-38/47/51-el repülőket és a kobrásokat is.
A ruszki gépek tényleg eléggé fúrcsák ezt nem vitatom. A yak-1 szar, de beton lőheted napestig a 20-sal szerencse kell hogy leessen. A kobra is füsttel megy meg néha lánggal. Látam már olyat, hogy kigyuladt aztán eloltódott aztán ment mint aminek kutya baja. Ha azt mondják, hogy a G2 kék ufó akkor a la5fn micsoda kérem tisztelettel??????
Sorolhatnánk napestig, de felesleges. Azt mondod az il2 repülő quake3. Ott a RoF. Nekem nincs meg, de amiket eddig láttam belőle légicsatákat, hát nem is tudom. Idegbajt kapnék mire leszednék vele egy gépet. Amilyen felvételeket eddig láttam, hát az jó ha a 0,5%-os találati arányt eléri. -
Ott a pont