IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
csáócsáó! én még új vagyok. feltettem az IL-2 Sturmovikot...játszani szeretnék interneten de sajna nem tudok...a játékban lévő Multiplay menüpontban csak úgy tudok ha közvetlen ismerőseim is játszanának, de sajna nem ismerek senkit aki IL-2 Sturmovikozni szokott...olvastam valami Hyperlobby progiról, amivel meg lehet keresni a aktív szerókat...feltettem, elindítottam. ottvan jobboldalt középen hogy callsign, és alatta password. beírtam mind a 2re vmit azt rámentem hogy connect. bejött utána ilyen hogy game in progress,open mission 1,2,3 ,coop mission 2...ez eddig oké, de egy nyamvadt szerót se találok...én szúrtam el?? vagy már tényleg senki a világon nem játszok IL-2 Sturmovikot online? pls help mert online sokkal élvezhetőbb...kösz előre is!