IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #27198 Szó nincs vitáról, de én bizony néha sajnálom a jenki géppel repülőket, különösen a p-51, p-47-es pilótákat, hogy én szinte elsöpröm őket az mk-108-al míg ők csak szegecselik a Fókámat és sokszor meglógok előlük. De ezt alább leírtam már párszor.
A Fóka igazi ellenfele a tempest meg a későbbi spitek. Az utóbbiakat leszámítva nagyra becsülöm a tempestel, p-38/47/51-el repülőket és a kobrásokat is.
A ruszki gépek tényleg eléggé fúrcsák ezt nem vitatom. A yak-1 szar, de beton lőheted napestig a 20-sal szerencse kell hogy leessen. A kobra is füsttel megy meg néha lánggal. Látam már olyat, hogy kigyuladt aztán eloltódott aztán ment mint aminek kutya baja. Ha azt mondják, hogy a G2 kék ufó akkor a la5fn micsoda kérem tisztelettel??????
Sorolhatnánk napestig, de felesleges. Azt mondod az il2 repülő quake3. Ott a RoF. Nekem nincs meg, de amiket eddig láttam belőle légicsatákat, hát nem is tudom. Idegbajt kapnék mire leszednék vele egy gépet. Amilyen felvételeket eddig láttam, hát az jó ha a 0,5%-os találati arányt eléri.