91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az végzi el a tömörítést.. Láttad a cikket amit belinkeltem? :) Abban benne van, hogyan kell beállítani. -
Nah, megyek másfél óra múlva futni. -
messerharcos #30754 köszönöm a tanácsokat mindenkinek, azthiszem a frapsal el is jutottam addig ameddig, de a virtualdubnak még nem értem a lényegét. De majd probélkozom még
-
Szétszedtem a joyom, mert 1-2 gomb nem működött rajta, és a botban közepében lévő nyákról pár kábel le volt szakadva. Mondjuk ha más nincs, majd próbálgatom melyiket hova forraszthatom, de azért megkérdem: nincs valakinek X45-höz (ez a típus) kábelezési rajza, vagy szétszedett joyról fényképe? Joy talpából jövő kébeleket hova lehet forrasztani? Ez érdekelne. Neten keresgéltem, de nem találtam semmit. 
-
Glo #30752 "pár naponta még barátnő mellet is megkívánja az ember"
Én a barátnőm mellét pár óránként megkívánom..
-
megjavították :)) -
Behányt az Invitel, elöször a böngészők szálltak el, utána a Lobby, aztán a TS. A mobilt nem birtam ráhergelni a PC-re ugyhogy mára ennyi :( Megnézem a Sztálingrádot a TV-ben. -
Solt #30749 NAAAAA! Hogy mondhatsz neki ilyet? Azért pár naponta még barátnő mellet is megkívánja az ember "önmagát"... rántson csak rá, ha olyanja van!! :D :D -
Rá se ránts:) -
Itt majdnem minden kérdésedre választ kapsz. Szerkesztéshez a Sony Vegas a legalkalmasabb, de ez már egy másik téma. -
Fürtös #30746 Jönnék én szívesen csak kicsit érdekesen alakultak a dolgaim mostanában.
Volt ugye a villámcsapás ami elvitte az ekcájgot,biztosító kifizette,
150k lett a vége,ebből össze tudnám újra rakni a cuccot.
Viszont meló nélkül vagyok már vagy 2 hónapja,de megfogadtam,hogy magyar megrendelőnek soha többé nem dolgozom
.
Erősen külföld felé nézegetek,és ha itt veszek gépet azt ugye macerás hurcolni,meghirdettem a Calibrát is ,ha elviszik már itt sem vagyok
.
Hátha találok valami csapatot akik komolyan is veszik a versenyzést...
Itthon meg csak a laptop van meg az öregem gépe,az öreget meg nincs szívem kirugdalni esténként a gép mögül...
Hozzáértők:intel core duo T2130 @1.86Ghz 896Mbram,ezen elfutna az il2? -
lezuhantam VRVB-n miközben TS szobát váltottam, ráadásul azt mondta hogy miattam buktuk a szektort :( :( -
ultra NOOB vagyok -
Fürtös #30743 A level stab.korrigálja a motorok nyomatékát is úgy vettem észre.
Az eltünésről meg csak annyit,hogy nem hinném,hogy olyan durva manővereket hajtanék végre hogy a lencséről lekopjon a felirat
-
Lebowski #30742 ja és az természetesen alap, hogy a gépet középre trimmeled, mert ugye a motor elhúz. ha neutrálban van a trim akkor az nem jelenti azt, hogy egyenesen fog menni, hanem a golyót ugyanúgy középre kell igazítani. -
Ebben a Movie Maker nincs benne, de a Fraps, és Virtualdub igen:
LINK
Ezeket is ezzel a 3 programmal csináltam. -
Lebowski #30740 nem kell pontos értékeket megadni. sebességi értékek változtatásával finomhangolsz, magassági értékek változtatásával gyorsabban mozog a kereszt. az kereszt azért tűnik el, mert nagyon durván vezeted a szerencsétlen gépet. mi úgy szoktuk, hogy amint meglátjuk célt azonnal befogjuk és onnantól már csak a trimmel, meg a finomhangolással kell foglalkozni. nem egy nagy ördöngősség :) -
Lacusch69 #30739 Fraps, utána Virtualdub, utána winfos movie maker. Ez a legegyszerűbb.
De inkább Sanyóval konzultálj. -
Fürtös #30738 Még egy dolog: optimális esetben az automatika folyamatosan célra fogja tartani.Amennyiben elcsúszik előre vagy hátra a sebesség érték növelésével és csökkentésével tudod korrigálni.
Bár ha mindent jól csinálsz akkor célon fog maradni végig. -
messerharcos #30737 másik kérdés, bár ezzel knyen lehet rossz fórumon járok, ha szeretnék csináli én is videót trackekből, pár emlékezetesebb pillanatról és akarok alárakni zenét is, és aztán felrakni youtubra, azt hogy csináljam? mert azt csak tudom, alapból videót hogy kellfelraki youtubra azt csináltam már. De összerakni videót hogy? Használjam először is a frapset, vegyem fel az adott felvételeket, il-2-ből, gyüjtsm le az anyagot, de aztán hogy rakjam egymás mellé és hogy rakjak zenét melé? Mert szivesen alkotnék...
-
messerharcos #30736 köszönöm, megfogom próbálni, fogok játszani vele, mert meg akarom én is tanulni valamilyen szinten.
A numerikus billentyűzetre tettem én is mindent ami bombacélzáshoz kell.
-
Fürtös #30735 Megpróbálom összefoglalni a tapasztalataimat,bár elég rég repültem magassági bombázóval:
Első és legfontosabb dolog:Alkoholos filccel rakj egy pöttyöt a monitorra oda ahová a bombacélzó célkeresztje esik.
Lehet ,hogy csak nálam csinálta de amikor 45 fok fölé emeltem mindig eltűnt a beosztás és a felirat.
Nagyjából irányba állsz,bekapcsolod a level stabilizert,irány a bombázótiszt pozíciója!
A sebesség és magasság adatokat a bombázótiszt előtti műszerekről olvasd le azok stimmelnek nagyjából, de érdemes figyelni a bombsight tablet is! Ez ki-be kapcsolható,bekapcsolod csekkolod kikapcsolod.
Most jön a lényeg!
Mivel aktiv level stabilizer mellet nem tudsz korrigálni,trimmelni viszont igen ezért az oldalkormány trimmelésével tudsz nagyon finoman kanyarodni!
(ajánlatos bekonfigolni a trim neutralt is!)
Teljesen előre fordítod a bombsightot és így a fentebb említett kis pötty segítségével gyönyörűen célra tudod magad navigálni.
Ha a sebesség és a magasság stabilizálódik korrigálj a szükséges mértékben az adatokon!
Tapasztalataim szerint az automatikát úgy érdemes használni,hogy ha megvan a beállítás és az irány akkor kivárod míg 45foknál alacsonyabb értékre ér a célpont és a gép közötti szögérték.
Én általában 40 fok körül indítottam az automatikát,ezzel a módszerrel lézerpontosan lehet operálni.
Még egy apró tipp:
Én a bombsight billentyűit a numerikus számokra osztottam ki:
Num+ sebesség+ Num- sebesség- num4-6jobra balra num8-2 előre hátra Num9-6 magasság Num5 automatika start és a trimmek ctrl+jobbra balra nyil és neutral trim ctrl+lefelé nyil.
Remélem segítettem,sok sikert!
U.i:Ha jól emlékszem tudsz vektort kérni a célhoz a földi irányítástól,de nem emlékszem,hogy ez multiban működik-e?.
Legvégső esetben pedig marad a 2körös bombázás
1kör felderít 2.kör kiszór
-
messerharcos #30734 nemtudom, quickmissionban egy csomó ideig nem akar a szálkereszt se megjeleni, mire megjelenik ottvagyok és állandóan több száz méterre mellédobja, roszabb intha kézel csinálnám. -
Rue East #30733 lényeg: nem kell pontosan beállítani a sebességet (úgyse tudod), hanem csak a szálkeresztet kell rajta tartanod a célon a sebesség növelésével/csökkentésével, ha a magasságot pontosan beállítottad a bombák pontosan a kereszt pontjába fognak csapódni
ezt a szögbeállítást meg ilyeneket felejtsd el
én is használtam régebben bombsight table 2 nevű programot, de nem tudok mit kezdeni azzal, hogy 44,3 fokra állítsam... -
55manfred #30732 Meserharcos !
Amikor aktiválod az automata bombavetőt közben elmászik a szálkereszt a célpontról ? Ha igen akkor apránként korrigáld a célzón a sebesség beállítást (a beállított magasságot, ha jó akkor ne bántsd). Ha a szálkereszt atomstabilan ül a célon, akkor jó lesz. -
Kill compliation A Metallica + szimfónikusok illik hozzá.
-
messerharcos #30730 készönöm, megnéztem de valami mégse müködik. Azt mondja ugye a kisfilm, beálitok mindent, és miközben repülök a cél felé, előretolom a nézetet, addig hogy lássam a célpontot, a fok lényegtelen, hisz az automatikára bizom magam, és mikor odatrimmeltem a gépet és pont a célkereszt közepén van a célpont, akkor benyomom a bombacélzó automatikát, az majd magától a legjobb szögig álitja a bombsight elevatort vagy mit, és oda fogja az én közbeavatkozásom nélkül dobni a bombát. No én ezt eddig nem használtam, egy táblázat segitségével az adott sebességről és magasságról egy adott szögbe álitottam a bombacézó nézetét előre, és kézzel dobtam mikor pont a célkereszt föké ért. Et az automatikát most próbálgattam, a fentebb leirt módon csináltam, mégis ha nem pontos szögre állitottam a bombacélzot, és rábiztam az automatikára a dolgot, akkor sokkal kkésőbb oldott mint kellett volna.
Mit nem csinálok jól? -
Rue East #30729 using the automatic bombsight -
messerharcos #30728 ÉN is elkezdtem gyakorolni a bombacélzó használatát, de vmit én se tudok. Ugye beálitom a magasságot, a sebességet, a célzóba, aztán beálitom a táblázat alapján, hány fokkal nézzen előre. Aztán levl stabilizátorral elindulok egyenesen a cél felé.
No és itt jön a krdés. Halálosan pontosan kéne induláskor megadni a fokot hogy hány fok fele menjek, hogy mikor odaérek, a célpont tényleg ott legyen a kereszt közepén. Azonban vagyok tegyük fel egy full reál szerón, ahol irják hogy c meg d 5 ben vannak mondjuk a célok. Ránézek a térképre, aztmondom, balra van 90, lent 180, jobra 270, fenn 359-0.
Tehát mondjuk megyek kb 240-250-nek. Vagyis csak körülbelülre tudom meghatározni, merre, és nem tudom azt mondani, hogy 243 foknak.
Nincs a térképen egy vonal se meg map path se a célhoz. Ha pedig mellémegyek, kiveszem a level stabilizátort, hogy elforduljak, változik a magasság, sebesség és már nem lesz lyan pontos.
Mit kel tennem hogy map path nélküi térképen, ahol a célpont sincs feltüntetve, pontosan kitudjam választani, menyi is a pontos irány? mert általában nincsen földi irányitás sem...
No most gondoltam arra a lehetőségre, hogyha erre nemtudtok váasztani, hogy csinálok valamiképp egy amolyan "monitor műszert". Kivágok papirból egy tökéletes kört, kivágom a belsejét hogy kb 1 cm széles legyen. Halál pontosan beosztom rá a fokokast, (ami meglehetősen nehéz), teszek a közepére egy hosszú tűt, raragasztom ideiglenesen a monitorra, és oda forditom pont a tűt ahol a cél van, igy mgmutatja a kereten, hány fok is az, és igy hullapontosan odatudok repülni. Ami nehéz ebben az az hogy pontosan jelöljem mm-re a fokokat.
Próbálkozzak meg ezzel, vagy van jobb ötetetek?
Ha nincs, szabadalmamat ne nyuljátok le és áruljátok a szimulátoros célközönségnek 2-3 ezerért
-
Mijki a mi oldalunkon áll,az ifjú padavan ellenállt a sötét oldal csábításának.:)
Te mikor jössz már repülni egyet? -
Köszönöm :) -
Fürtös #30725 Itt egy hasznos kis kiegészítő bombázáshoz:
Bombsight table -
Fürtös #30724 De amugy meg google a barátod!
http://calculator-converter.com/converter_mph_per_miles-hour_to_km-hour_calculator.php -
Fürtös #30723 Repülj német géppel hitetlen
-
*bomba -
Bocs a kérdésért, de a bombá célzót hol tudom úgy beállítani hogy métert és km/h-t mutasson? -
Lebowski #30720 nagyon jól meg lehet belőle élni ;) -
Ez a csiganyelv, bakker. :D -
Escadrille Lafayette, de sajna, ahogy Laca is írta, nem működik.
Egyébként a bal oldalon a Serveur menüpont alatt szokott lenni. -
megszűnt vagy két hete:(