IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #30730 készönöm, megnéztem de valami mégse müködik. Azt mondja ugye a kisfilm, beálitok mindent, és miközben repülök a cél felé, előretolom a nézetet, addig hogy lássam a célpontot, a fok lényegtelen, hisz az automatikára bizom magam, és mikor odatrimmeltem a gépet és pont a célkereszt közepén van a célpont, akkor benyomom a bombacélzó automatikát, az majd magától a legjobb szögig álitja a bombsight elevatort vagy mit, és oda fogja az én közbeavatkozásom nélkül dobni a bombát. No én ezt eddig nem használtam, egy táblázat segitségével az adott sebességről és magasságról egy adott szögbe álitottam a bombacézó nézetét előre, és kézzel dobtam mikor pont a célkereszt föké ért. Et az automatikát most próbálgattam, a fentebb leirt módon csináltam, mégis ha nem pontos szögre állitottam a bombacélzot, és rábiztam az automatikára a dolgot, akkor sokkal kkésőbb oldott mint kellett volna.
Mit nem csinálok jól?