IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #30728 ÉN is elkezdtem gyakorolni a bombacélzó használatát, de vmit én se tudok. Ugye beálitom a magasságot, a sebességet, a célzóba, aztán beálitom a táblázat alapján, hány fokkal nézzen előre. Aztán levl stabilizátorral elindulok egyenesen a cél felé.
No és itt jön a krdés. Halálosan pontosan kéne induláskor megadni a fokot hogy hány fok fele menjek, hogy mikor odaérek, a célpont tényleg ott legyen a kereszt közepén. Azonban vagyok tegyük fel egy full reál szerón, ahol irják hogy c meg d 5 ben vannak mondjuk a célok. Ránézek a térképre, aztmondom, balra van 90, lent 180, jobra 270, fenn 359-0.
Tehát mondjuk megyek kb 240-250-nek. Vagyis csak körülbelülre tudom meghatározni, merre, és nem tudom azt mondani, hogy 243 foknak.
Nincs a térképen egy vonal se meg map path se a célhoz. Ha pedig mellémegyek, kiveszem a level stabilizátort, hogy elforduljak, változik a magasság, sebesség és már nem lesz lyan pontos.
Mit kel tennem hogy map path nélküi térképen, ahol a célpont sincs feltüntetve, pontosan kitudjam választani, menyi is a pontos irány? mert általában nincsen földi irányitás sem...
No most gondoltam arra a lehetőségre, hogyha erre nemtudtok váasztani, hogy csinálok valamiképp egy amolyan "monitor műszert". Kivágok papirból egy tökéletes kört, kivágom a belsejét hogy kb 1 cm széles legyen. Halál pontosan beosztom rá a fokokast, (ami meglehetősen nehéz), teszek a közepére egy hosszú tűt, raragasztom ideiglenesen a monitorra, és oda forditom pont a tűt ahol a cél van, igy mgmutatja a kereten, hány fok is az, és igy hullapontosan odatudok repülni. Ami nehéz ebben az az hogy pontosan jelöljem mm-re a fokokat.
Próbálkozzak meg ezzel, vagy van jobb ötetetek?
Ha nincs, szabadalmamat ne nyuljátok le és áruljátok a szimulátoros célközönségnek 2-3 ezerért