IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #30735 Megpróbálom összefoglalni a tapasztalataimat,bár elég rég repültem magassági bombázóval:
Első és legfontosabb dolog:Alkoholos filccel rakj egy pöttyöt a monitorra oda ahová a bombacélzó célkeresztje esik.
Lehet ,hogy csak nálam csinálta de amikor 45 fok fölé emeltem mindig eltűnt a beosztás és a felirat.
Nagyjából irányba állsz,bekapcsolod a level stabilizert,irány a bombázótiszt pozíciója!
A sebesség és magasság adatokat a bombázótiszt előtti műszerekről olvasd le azok stimmelnek nagyjából, de érdemes figyelni a bombsight tablet is! Ez ki-be kapcsolható,bekapcsolod csekkolod kikapcsolod.
Most jön a lényeg!
Mivel aktiv level stabilizer mellet nem tudsz korrigálni,trimmelni viszont igen ezért az oldalkormány trimmelésével tudsz nagyon finoman kanyarodni!
(ajánlatos bekonfigolni a trim neutralt is!)
Teljesen előre fordítod a bombsightot és így a fentebb említett kis pötty segítségével gyönyörűen célra tudod magad navigálni.
Ha a sebesség és a magasság stabilizálódik korrigálj a szükséges mértékben az adatokon!
Tapasztalataim szerint az automatikát úgy érdemes használni,hogy ha megvan a beállítás és az irány akkor kivárod míg 45foknál alacsonyabb értékre ér a célpont és a gép közötti szögérték.
Én általában 40 fok körül indítottam az automatikát,ezzel a módszerrel lézerpontosan lehet operálni.
Még egy apró tipp:
Én a bombsight billentyűit a numerikus számokra osztottam ki:
Num+ sebesség+ Num- sebesség- num4-6jobra balra num8-2 előre hátra Num9-6 magasság Num5 automatika start és a trimmek ctrl+jobbra balra nyil és neutral trim ctrl+lefelé nyil.
Remélem segítettem,sok sikert!
U.i:Ha jól emlékszem tudsz vektort kérni a célhoz a földi irányítástól,de nem emlékszem,hogy ez multiban működik-e?.
Legvégső esetben pedig marad a 2körös bombázás
1kör felderít 2.kör kiszór