91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Az il-2 magyar szinkronban a VO101-et hallod :)
  • Zoli105
    a bomba robbant jó nagy krátert csinált csak a körülötte levő földi ellenség nem robbant szét!xD
  • Zpogi
    Nincs bekapcsolva véletlenül a RealisticBomb&TorpedoFusing? Mert,ha igen akkor egy bizonyos magasság alatti oldásnál nincs ideje beélesednie a bombának.
  • Zoli105
    Értem én de én nem tudok trimmelni!:( nincs joy és az összes billentyűm foglalt!:( az a legjobb amit német gépeknél szoktam használni hogy felmegyek magasra lecsapok meglövöm ozt fel vissza megint!xD ez bejön szint mindig bár zeroval még nem próbáltam!
  • messerharcos
    bocs, elirtam, nem neked, neki van vége ha leáll dogoni
  • messerharcos
    szerintem az A6m5 meg az a6m7 is jó, jobban tudnak vmivel zuhanni, kicsit gyengében fordul, de gyorsabb is egy kicsit, és amelyiknek a szárnyban már 2 géppuska plusz 2 20-as van, az ütős már és jobb is vele célozni. Ha a hellcatel corsairral, képes leálniveled dogolni véged, de jöhet spitel is, benyomod a trimmet, és előbb utobb lefordulod, én mondjuk ha alacsonyan vagyunk és lekövet mindent, szinte mindig még a flapset is használom, mögétépen és onnantól általában vége a dalnak, a csapkodosokkal kel vigyázni, amibő azon a szerón kevesebb van, és azokkal kik igazán ismerik a gépeiket, a fordulási sebességet, mert akkor is lelőhet, ha ideális sebességen tudja tartani a gépét, tapasztaltam már saját bőrömön.
  • acidrain
    Ha még valaki nem látta volna:

Ördögöt köll! Öt göböly köll Gödöllőről!
    Majd vigyázzá me ott fal lesz majd :)))
    Eső lesz, me be van borulva hátul a csomagolópapír :XD
  • Zoli105
    volt zero csak a szarabbik fajtája! 43-ig vannak jó zérók a többit elcseszték !:( és nem támadtak hanem én bár az N1k2 nehéz leszedni!xD
    De hogy a földi célpont ilyen erős lett volna a valóságban akkor akkor nem is tudom mi lenne!xD
  • messerharcos
    joyt áitani az il-2 offlinejában tudsz a setupban, tuti megtalálod. Ott tudod az érzékenységet állitani.
  • messerharcos
    Milyen volt az a gépkiosztás? mert ha volt zero és ilyen kezdőbb szerón voltál ott mindig vannak sokan akik leállnak vele fogolodni, és.... AJJJJJJJ ONNAN NINCS KEGYELEM!
    MENYORSZÁG
  • Zoli105
    ÖÖÖ szövetségesekkel(amik) voltam mert most a japánoknál irtó szar volt a gépkiosztás! És lb-s bombák voltak amiket a spitfirére lehet rárakni!
  • Fürtös
    Véletlenül nem AB típusú bomba volt az?
  • acidrain
    Még annyi, hogy ha repülni szeretnél, akkor ide kell regisztrálnod: Virtual Battlefront

Szerintem mehet az effects low, nem hinném, hogy érzékeny lenne rá, ki kell próbálni, hogy azzal beenged-e.
  • Zoli105
    Hát most kiábrándultam a játékból!:( Az mi hogy ledobok 2db 250 és 1 500 kg-s bombát egy légvédelmi gócpont kellős közepébe és semmi,robban a bomba de nem robban szét semmi mindentől kb 2 cm-re volt(egy kupacba volt egy 88-as kettő 20mm-s 1 teherautó egy Sdkfz250 meg egy kübelwagen)! De offline meg ledobom 2 méterre és még a híd is szétrobban!
  • Lysandus
    Köszi a gyors választ!

És az EFFECTS_low-t be lehet kapcsolni? Az mennyire crt=2 érzékeny? Kicsit régi már a gépem, és képregényt nem szívesen játszanék...
  • bettly
    Maris irjak alattam
  • bettly
    Sziasztok. Eleg reg nem jartam itt, felfogadtam, hogy amig nem kapok egy jobb joyt, addig abba hagyom.Az en Geniusom[Metal strike pro] nem valt be,ha elem kerult egy gep eloszor a celzo kort kellett keresnem s utana az ellenseget,ide oda ugralt es bizony nem keves penz volt. Egy baja volt nagyon erzekeny.A gond hogy itt a varosban sot ebben a kibaszott orszagban [RO] nem is lehet egy komol;yabb joyt kapni, eskuszom , kerdeztem a Saiteket barmelyik valtozatat , nem is hallottak rola, de ezt mar tudja Ata is. Regebb irta Ata hogy a Logitech attack 3 -al jobban erezte a gepet mint barmelyik joyaval, hat........ne kacagjatok bago, minimalis penzert vettem egyett [ilyenbol mindenhol lehet kapni], tenyleg also kategorias nincs force , nincs sok gomb meg sok minden rajta,ennyi penzert nem is lehet de....konyebben kezelem a gepet tenyleg jobban erzem es jobban lovok. Sokkal jobb mint amilyen volt,dehat nem tudom meddig , nem tudom mennyi az elettartalma, meddig tart es meddig marad ilyen pontos.Nem is tudom kell ezt kalibralni es mikeppen? Ha valaki tud tobbet errol kerem irjon. Nem akarom dicserni mert csak egy logitech,de ez jobb mint az elsom es punktum. Mar harmadik este hogy ujra jatszom , gyengebb szervereken sky valor , fire es 3-4 gepet meg eresztek. Ti merre vagytok , utoljara a Rigan meg volt nehany ismeros, gondolom a
    bob-on, engem nem enged be , dob ki , igaz reg nem voltam ott , az UP 2.01 van meg ez az utolso letoltesem,nem is tudom kell-e e meg valami, mar nem is tudom mivel kell aktivalni a JSGME-n , vagy mondjatok egy mod nelkuli szervert ahol estenkent megkaphatlak...........komolyabb joyt aszem mar csak az angyaal nem hoz , de a fo mindennel a jatek
  • acidrain
    Il2 1946 4.09m + Ultrapack 2.01, aktiválva a Warbirdsofprey mod.
  • Lysandus
    Ez a VRVB milyen verzióval megy?
  • acidrain
    Én leszek Lobbyn, és TS-en is, összefutunk.
  • acidrain
    Tegnap este VRVB-n Blenheimekkel SUM-oltunk.
    Leszálláshoz készülve egy Rata elég keményen meglőtt. Egy pillanat alatt ellőtte a csűrőt, és az egyes motort, ami ezután körülbelül 20%-ot tudott teljesíteni.
    Majdnem teljesen be kellett lépni, hogy egyenesben tudjam tartani a madarat.
    Mire észbe kaptam, elveszítettem a repteret, de a bajtársak segítségével végül is megtaláltam, ezúton is köszönöm Nekik a segítséget.
    Háromszor repültem rá a kifutóra, mire sikerült leraknom a gépet, a futó odalett, de a küldetés sikeres volt.

• Romeo One
    Sziasztok!
    Eddig a szűz IL2-t nyomtam, most raktam fel az 1946-ot.
    Nos, a repmodell dinamikusabb, (könnyebben forgatom a vasat, osztán meg könnyebben is csapom fődhö...), a sérülésmodell is jobb (már nem kell kiskalával lebontani a fél sárkányt, mire hajlandó lefelé tartani), a karrier mód infómegoldása szenzációs, de ezeket a hangokat honnan vették...? A technikus rajtahagyta a visszhangot maxon? Pl a fék normális csikorgó hangja helyett most egy matchbox lemerülő szirénája szól...
    Mondjuk a magyar szinkron az tetszik....

No mindegy, tudom, ez csak nekem újdonság...

Más: a Pilot rosterben a fényképemet ki lehet cserélni? Vagy csak a repülőgépnél?
  • mijki
    Oké, bocs. Tényleg, már eszembe jutott
  • acidrain
    Tudjuk bizony!
  • acidrain
    A BattleofBritain-on is szoktak lenni békák, jellegzetességük, hogy magasról csapkodnak, pontosan lőnek, és pontosan bombáznak.
  • Lebowski
    touché :)
  • szekelyland
    hát kívülállónak humorérzék kell, akik meg ismernek, azok tudják h a 101/9 *es századot hogy hívták...
  • mijki
    *kettő
  • mijki
    És ez a kettó hogy függ össze?
  • szekelyland
    A békákról jut eszembe, jön ma vki 8-9 óra magasságábam egy jó kis dogolásra?
  • Szepy2884
    Glo, azért ugye nem feltételezed rólam, hogy ezt nem raktam össze a kicsi fejecskémben, hogy a sok esőzés és a belvíz az oka.

De nem ez az első ilyen csapadékos év mint ami a mostani és eddig erre nem figyeltem fel.

Sajnos veled ellentétben én csak akkor jutok ki a természetbe ha ráérek és eddig békát csak vízközelben láttam, és őszintén megdöbbentett, hogy a vizes fűben is milyen jól elvannak ezek szerint.

Amúgy röhögni fogsz, igen láttam már bent a raktárban is, sőt még a csarnokban is ugrálni egy két példányt (a labor messzebb van és elszigetelt). Sőt éppen tegnap még egy szép kis szalamandert is láttam az utcán. Engem amúgy nem zavar ez a jelenség sőt érdeklődéssel szemlélem a dolgot, csak néha sajnálom őket milyen sors várhat rájuk.
  • Lysandus
    Például a franciák? :-)
  • Glo
    Elképzeltem Szepy, ahogy a laborban a V10-es hengerteréből pecázzátok ki az odatévedt brekuszokat :D

Mont a TopGun-ban a csivavát.. az is ott volt mindenhol
  • Glo
    Szepy, gépészeknek nem volt ok okozati összefüggés vizsgálat? :)

Sok víz -> sok szúnyog => sok kaja és élőhely az ebihalaknak -> sok béka

Voilá :)

Amúgy az erdőkben is hemzsegnek. Jól élnek a siklók meg a békaevő egyéb állatok.
  • Her Laca
    :) Szerencséd,mert ha Gida veszi észre lett volna ne mulass:) Márpedig észrevette volna az biztos:D
  • Szepy2884
    *kilométer
  • Szepy2884
    Ha már offolunk...

Észrevettétek mennyi béka van mindenfele??? Itt Győrben akár merre megyek, lépten nyomon belebotlok párba de mindenhol! A meló helyen, az utcán, bármerre megyek. Gondoltam, hát mert Győr a vizek városa.

De basszus! Még otthon Miskolcon is!!! Itt hegyen lakom és víz csak kiló méterekre van de még itt is, ahol sosem gondolnám.
  • Willenbrock
    Igen jó szövegek: Szta kutya mindenit, Menj el na bankba' nem közalkamazottak dolgoznak. :)
  • acidrain
    Szerintem eddig ez a legjobb.
  • Solt
    Látta valaki a Halálsoron című filmet? Jó pár év után megnéztem ismét... nem nagyon találok szavakat...

( aki nem látta nézze meg, zseniális )