IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bettly #30820 Sziasztok. Eleg reg nem jartam itt, felfogadtam, hogy amig nem kapok egy jobb joyt, addig abba hagyom.Az en Geniusom[Metal strike pro] nem valt be,ha elem kerult egy gep eloszor a celzo kort kellett keresnem s utana az ellenseget,ide oda ugralt es bizony nem keves penz volt. Egy baja volt nagyon erzekeny.A gond hogy itt a varosban sot ebben a kibaszott orszagban [RO] nem is lehet egy komol;yabb joyt kapni, eskuszom , kerdeztem a Saiteket barmelyik valtozatat , nem is hallottak rola, de ezt mar tudja Ata is. Regebb irta Ata hogy a Logitech attack 3 -al jobban erezte a gepet mint barmelyik joyaval, hat........ne kacagjatok bago, minimalis penzert vettem egyett [ilyenbol mindenhol lehet kapni], tenyleg also kategorias nincs force , nincs sok gomb meg sok minden rajta,ennyi penzert nem is lehet de....konyebben kezelem a gepet tenyleg jobban erzem es jobban lovok. Sokkal jobb mint amilyen volt,dehat nem tudom meddig , nem tudom mennyi az elettartalma, meddig tart es meddig marad ilyen pontos.Nem is tudom kell ezt kalibralni es mikeppen? Ha valaki tud tobbet errol kerem irjon. Nem akarom dicserni mert csak egy logitech,de ez jobb mint az elsom es punktum. Mar harmadik este hogy ujra jatszom , gyengebb szervereken sky valor , fire es 3-4 gepet meg eresztek. Ti merre vagytok , utoljara a Rigan meg volt nehany ismeros, gondolom a
bob-on, engem nem enged be , dob ki , igaz reg nem voltam ott , az UP 2.01 van meg ez az utolso letoltesem,nem is tudom kell-e e meg valami, mar nem is tudom mivel kell aktivalni a JSGME-n , vagy mondjatok egy mod nelkuli szervert ahol estenkent megkaphatlak...........komolyabb joyt aszem mar csak az angyaal nem hoz , de a fo mindennel a jatek