IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    szerintem az A6m5 meg az a6m7 is jó, jobban tudnak vmivel zuhanni, kicsit gyengében fordul, de gyorsabb is egy kicsit, és amelyiknek a szárnyban már 2 géppuska plusz 2 20-as van, az ütős már és jobb is vele célozni. Ha a hellcatel corsairral, képes leálniveled dogolni véged, de jöhet spitel is, benyomod a trimmet, és előbb utobb lefordulod, én mondjuk ha alacsonyan vagyunk és lekövet mindent, szinte mindig még a flapset is használom, mögétépen és onnantól általában vége a dalnak, a csapkodosokkal kel vigyázni, amibő azon a szerón kevesebb van, és azokkal kik igazán ismerik a gépeiket, a fordulási sebességet, mert akkor is lelőhet, ha ideális sebességen tudja tartani a gépét, tapasztaltam már saját bőrömön.