IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Glo, azért ugye nem feltételezed rólam, hogy ezt nem raktam össze a kicsi fejecskémben, hogy a sok esőzés és a belvíz az oka.

De nem ez az első ilyen csapadékos év mint ami a mostani és eddig erre nem figyeltem fel.

Sajnos veled ellentétben én csak akkor jutok ki a természetbe ha ráérek és eddig békát csak vízközelben láttam, és őszintén megdöbbentett, hogy a vizes fűben is milyen jól elvannak ezek szerint.

Amúgy röhögni fogsz, igen láttam már bent a raktárban is, sőt még a csarnokban is ugrálni egy két példányt (a labor messzebb van és elszigetelt). Sőt éppen tegnap még egy szép kis szalamandert is láttam az utcán. Engem amúgy nem zavar ez a jelenség sőt érdeklődéssel szemlélem a dolgot, csak néha sajnálom őket milyen sors várhat rájuk.