91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #31756 Köszi, én is hasonló eredményre jutottam.
Csak sajnos a Lobby nem megy W98 alatt, XP kell hozzá. -
Az Il-2 1946 UP2.01 13 giga, + külön (a leendő) Il-2 4.10 (telepítve gondolom IL2 1946 stock 4.10) 5 giga, Firefox+ xfire+ lobby legyen úgy összesen 100 mega, win98se kb 800 megát foglal, plusz ezen felül amit gyorsítótárnak használ.
Hogy futna -e win 98 alatt, azt a kérdést passzolom. -
Lacusch69 #31754 Egy kis ontopik:
Szerintetek az Il-2 UP2.01, + külön (a leendő) Il-2 4.10 + Lobby + Xfire + Firefox elférne-e egy 20-25 gigára méretezett partíción és futna Win 98 SE alatt? -
Pjotar #31753 a csajokra visszatérve Lacusch69-nek abban igaza van h az ilyen csajok nagyrészét nem akarod igazán ismerni mert nagyrészük csak szép belül semmi
vagy ha van belül vmi az a hülyeség de vannak olyanok is akikkel lehetne mit kezdeni de tvzni nem fognak veled ők nem ilyenek akiket sok ember lát a médiában nem él vmi nyugis életet
igazából nehéz magát a szitut összehozni h megismerkedhess egy ilyennel és ha sikerül akkor sem biztos h összejön
főleg a te korosztályodban
én is átmentem ezen anno nekem mandy moore teccett (és csak 4 évvel idősebb)de ez hamar el fog múlni majd fogsz találni egy normálisat aki lehet h nem lesz "sztár" de szeretni fog -
GálTomi #31752 Ehez hasonló habcsókom nekem is van: http://www.youtube.com/user/Taratacsin?feature=mhum#p/a/u/1/jidWYMMSu4s -
Zoli105 #31751 
-
Lebowski #31750 ez gyönyörűűűű :D -
messerharcos #31749 ujjabb f-16 gördült le vadászgép-factoryból: -
Zoli105 #31748 Hát már mindenütt a csajozás téma folyik!??Már minden hol ez folyik a csapból,csatornából, meg az üdítős üvegből is!:D 
De a viccet félretéve sokat szenvedtem a csajozás miatt, haverok is ugrattak miatta meg itthon is,csak hát sehogy sem akart összejönni!Hehe,de egyszer belezúgtam egy lányba(életem legnagyobb baklövése volt
)Mert a csaj csak csőbe húzott , na mondom egy pofon után fel kell állni ozt megint megpróbáltam de ennél is úgy pofára estem mint állat, na ekkor fordult meg a fejebe hogy van e értelme az egésznek!Na de mind1 , ozt mikor megyünk bulizni és ott vannak csajok (péntek esti bulik ezek mikor a haverokkal összejövünk,vagy házibulik) persze próbálok csajozni de hát nem is tom lehetek akármilyen kedves vagy akármit megvehetek nekik sajnos a tény az tény valami miatt nem vagyok nekik szimpatikus,pedig normálisan öltözök borotválkozók stb.(bezzeg a bulik többségét én mentem meg azzal hogy viszek irdatlan mennyiségű kaját piát ,persze nem az olcsóbbik fajtájából, és pénzt is adok a közösbe rendesen!)Na szóval a lényeg hogy meguntam az egészet, ez van legalább több pénzt spórolok meg és nem kell idegeskednem miatta, vagy nem tudom talán még eldől egyszer!

-
A férfiak lélektani fejlodése
> 14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz
barátnöm...
> 16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt
semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevö részét egy
szenvedélyes nö mellett töltöm el...
> A föiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl
emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynö egy jól megírt
drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetödzött. Elhatároztam,
hogy egy olyan nöre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem...
> 25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé
unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta öt lázba. Az
életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van
szükségem...
> 28 évesen találkoztam egy izgalmas növel, de nem tudtam lépést tartani
vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha sem állapodott meg semmi
mellett. Zabolátlanul müvelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább
annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy
egy ambíciózus hölgy jót fog nekem tenni...
> 31 éves koromban rátaláltam erre a nöre. Ö valóban a földön járt.
Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tölem és mindenemet
elvitte...
> Most 40 éves vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam.
Egészen egyszerüen egy olyan nöt keresek, akinek JÓ NAGY MELLEI vannak... -
Szepy. Küldtem privit. -
Szepy2884 #31745 Egy férfi szeretett volna megházasodni, de mivel három olyan lány is
akadt, aki tetszett neki, szüksége volt egy módszerre, amivel
eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Így aztán
mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a
reakciójuk.
Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre
specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta:
"Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss
engem".
A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, videót, és egy teljes
hónapra elegendő sörkészletet vásárolt, mondván:
" Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te a lehető legjobban érezd
magad".
A harmadik befektette a tőzsdén a maga 1,000 dollárját, részvényeket
adott és vett, opciós meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és
megsokszorozta az eredeti összeget:
" A pénzt a közös jövőnk megalapozására fordítjuk majd, és hosszú,
boldog házasságunk lesz".
Emberünket teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott
választani közülük. Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...
... A LEGNAGYOBB MELLŰT VÁLASZTOTTA. -
A párom már tudja, hogy mire jó a helikopter farokrotorja, tágra nyílt szemmel hallgat amikor a repülésről beszélek (aztán megjegyzi, hogy mit kezdjen ezekkel az infókkal :D).
Ahogy már mások is írták, aki minden tekintetben megfelel neked (te meg neki!), olyan nincs. Ha van akkor meg dögunalmas. Beszélgess sokat, hamar meg fogod tanulni, hogy mi érdekli őket, mi az ami tetszik nekik. Semmiképpen se legyél görcsös és ne akard mindenáron ami nem megy. -
Lacusch69 #31743 "(De mindig válaszd a legnagyobb mellűt!) "
Na valahol itt van a kutya lényege elásva... -
Romeo One #31742 Szóval: NE KERESD!!!!!!!!!!!
Nem azért, hogy mondj le róla, hanem azért, mert ha keresed, akkor kilépsz a saját területedről. Sokat fogsz találni. Az egyikből ez fog hiányozni, a másikból az. (De mindig válaszd a legnagyobb mellűt!) Ha viszont nem keresed, akkor egyszer csak a saját pályádon fog felbukkanni valaki, akivel ez is stimmel, az is stimmel... -
Romeo One #31741 Aha. Én meg szeretnék egy hihetetlenül jól gyorsuló, iszonyatosan fordulékony, szétlőhetetlenül erős, hatalmas üzemanyag és lőszertartalékkal rendelkező, könnyű, gyors gépet... -
Lacusch69 #31740 Igazad van. Jártam egyszer az aktuális év (qrva rég volt) Miss Hungary 5. helyezettjével, a hátam közepére sem kívánom... -
Fürtös #31739 Tudod Mijki ki kell ábrándítsalak,van\volt szerencsém elég sok celebhez,szépségkirálynőcskéhez ilyesmikhez.
Mesélhetnék,keresztülutaztam fél Oroszországot egy magyar szépségkirálynővel,meglepődnél ha elmesélném mik voltak...
Ezek a nők nem téged keresnek,és hidd el 2 perc beszélgetés után vagy megvernéd vagy sikítva menekülnél:D
Volt ez a Bikicsunáj mókus volt hozzá szerencsém,mindenki imádta de én a belét ki birtam volna taposni 2 perc után,külön megkértem az operatört,hogy az adásból mindent vágjon ki ahol látszom,nem tette meg...
(Linket nem kaptok)
Ne tudd meg mi vérszívást kaptam én azért a 3 másodpercért az ismerőseimtől,nem tudjátok azt a szégyent elképzelni amit éreztem:D:D:D
Csatakozva az előttem szólókhoz akit lehet azt kapd el, ha hagyja magát akkor többször is
A szerelemmanó meg úgyis akkor fog orbaba**ni amikor abszolute nem számítasz rá
De intelemül szolgáljon eme mondat amit egy 35 éves Nős 2 gyerekes barátom mondott nekem anno:
Fürtikém vigyázzál lassan 30 éves vagy jönni fog az az érzés,hogy család meg gyerek meg nősülés....Ne higgy neki! Elmúlik... -
megjelenés és viselkedés a végére, csak hamarabb nyomtam a gombot. -
Csak, hogy értelmeset is írjak. Legyetek egyéniségek amivel tudjátok őket vonzani. A nők számára a sportos fenék az izgató (igen azért). S a legtöbbjük azt várja a fiútól, hogy vele kedves legyen, de mással meg kemény (ergo tiszteletet parancsoló megjelenés). -
Messerharcos, Mijki!
Bocs de nagyon magas a labda -
messerharcos #31735 mondjuk lhet az ideál kérdésében sokat várok mer szerintem ilyen egy darab nincs a földön:) -
messerharcos #31734 olyan csaj kéne akit érdekel a haditachnika, töri, repülés, szintén kajakozik, szép okos, csk engem szeret, jó a mell, jó a segg, nem féltékenkedik, azt csinálok melette amit akarok, és egész éjjel "fenn akar lenn", ráadásul behozza a gép mellé nekem a vodkát-bort. No igen, ez az ideál.
Valóság: lassan a bobo kutyára is rámennék mer balfasz vagyok és semmi se jön össze. -
Lacusch69 #31733 Pár hónap múlva mozdulni sem tudsz majd nélküle.
Ha mennél valahová, menne veled. Ha nem viszed, Te leszel a megtestesült GONOSZ.
Olyan, mintha biciklibelsőben élnél...
-
Ezt nem értem: "A kisujjadat nyújtod, de pár hónap múlva a karod is kevés lesz!" -
Lacusch69 #31731 "akivel tudnék együtt lenni, tv-zni, sétálgatni, aludni...stb."
NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! A kisujjadat nyújtod, de pár hónap múlva a karod is kevés lesz!
Off
Qrvára felbaxtam az agyamat...
LINK vs. LINK -
Jó, lehet eljön az én időm. De mikor? Olyan jól esne már egy csaj mellettem, aki normálisan néz ki és normális is. akivel tudnék együtt lenni, tv-zni, sétálgatni, aludni...stb. -
Glo #31729 Nyugi Mijki, eljön majd a Te időd, és le se bírod majd vakarni a csajokat.
Ha rám hallgatsz, egy dolgot jegyezz meg: Mindig az apáca külsejű csajoknak vannak a legdurvább vágyaik
-
megyer11 #31728 Ez Mijki off-jánál is durvább volt. :) -
Mijki the HERO! :D -
Lacusch69 #31726 Hát kishaver, remélem komolyan mondod, mert viccnek dúúúrvaaaa...
Hozzád képest vén hülye vagyok (pontosabban apád lehetnék), ezért hallgass rám (innentől 18+ és csúnya lesz!) : keress egy lazább erkölcsű, könnyen (nem pénzért!) kapható csajt, érezd magad jól vele 1-2 évig, aztán keress másikat.
Bonus: az sem rossz megoldás, ha van egy pénzért (is) kapható hölgyismerősöd, aki viszont élvezetből van veled, kötöttségek nélkül...
30+ éves korodban meg keress egy állandót...
-
Bár az első írásod kicsit félre érthető volt 
-
Értem :D -
Mármint a fejedből. 
-
Verd ki Mijki! -
American pipi :) -
Romeo One #31720 azt nem tom, ki a csaj, de nálunk forgatott, az bizti....
-
Off:
CSAK AKKOR OLVASD EL, HA VAN RÁ IDŐD, SEMMI KIHAGYHATATLAN.
Nem tudom, mért van ez, de folyton elérhetetlen sztárokba vagy ha nem is sztárokba, akkor elérhetetlen lányokba vagyok szerelmes. De nem értem. Több napig, vagy hogy hetekig ezen álmodozom, hogy megmentem, és leszek a hero majd megcsókol és élünk ameddig meg nem halunk. De nem megy! Például, ma így vagyok Selena Gomez-zel aki gyönyörű, de hát elérhetetlen. Sajnos ez van. És most meg eszméletlenül szomorú vagyok, mert csak arra tudok gondolni hogy semmi esélyem, ezért nem repülök most is. Nagyon lenn vagyok a mélyben. Egy átlag embernek, mint nekem, főleg Magyarországról. De hát, ez az élet s majd jön a nagy Ő. Csak az a kérdés, mikor? Huh...Véleményetekre lennék kiváncsi, felejtsem el őt vagy reménykedjek hátha?
ON: -
Arcade, nem jött be. -
Köszi a képeket. Erről van szó! Kifogástalanul kidolgozott kabinok!