IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Off:

CSAK AKKOR OLVASD EL, HA VAN RÁ IDŐD, SEMMI KIHAGYHATATLAN.

Nem tudom, mért van ez, de folyton elérhetetlen sztárokba vagy ha nem is sztárokba, akkor elérhetetlen lányokba vagyok szerelmes. De nem értem. Több napig, vagy hogy hetekig ezen álmodozom, hogy megmentem, és leszek a hero majd megcsókol és élünk ameddig meg nem halunk. De nem megy! Például, ma így vagyok Selena Gomez-zel aki gyönyörű, de hát elérhetetlen. Sajnos ez van. És most meg eszméletlenül szomorú vagyok, mert csak arra tudok gondolni hogy semmi esélyem, ezért nem repülök most is. Nagyon lenn vagyok a mélyben. Egy átlag embernek, mint nekem, főleg Magyarországról. De hát, ez az élet s majd jön a nagy Ő. Csak az a kérdés, mikor? Huh...Véleményetekre lennék kiváncsi, felejtsem el őt vagy reménykedjek hátha?

ON: