IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Tudod Mijki ki kell ábrándítsalak,van\volt szerencsém elég sok celebhez,szépségkirálynőcskéhez ilyesmikhez.
    Mesélhetnék,keresztülutaztam fél Oroszországot egy magyar szépségkirálynővel,meglepődnél ha elmesélném mik voltak...
    Ezek a nők nem téged keresnek,és hidd el 2 perc beszélgetés után vagy megvernéd vagy sikítva menekülnél:D

Volt ez a Bikicsunáj mókus volt hozzá szerencsém,mindenki imádta de én a belét ki birtam volna taposni 2 perc után,külön megkértem az operatört,hogy az adásból mindent vágjon ki ahol látszom,nem tette meg...
    (Linket nem kaptok)

Ne tudd meg mi vérszívást kaptam én azért a 3 másodpercért az ismerőseimtől,nem tudjátok azt a szégyent elképzelni amit éreztem:D:D:D

Csatakozva az előttem szólókhoz akit lehet azt kapd el, ha hagyja magát akkor többször is
    A szerelemmanó meg úgyis akkor fog orbaba**ni amikor abszolute nem számítasz rá

De intelemül szolgáljon eme mondat amit egy 35 éves Nős 2 gyerekes barátom mondott nekem anno:
    Fürtikém vigyázzál lassan 30 éves vagy jönni fog az az érzés,hogy család meg gyerek meg nősülés....Ne higgy neki! Elmúlik...