IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #31748 Hát már mindenütt a csajozás téma folyik!??Már minden hol ez folyik a csapból,csatornából, meg az üdítős üvegből is!:D 
De a viccet félretéve sokat szenvedtem a csajozás miatt, haverok is ugrattak miatta meg itthon is,csak hát sehogy sem akart összejönni!Hehe,de egyszer belezúgtam egy lányba(életem legnagyobb baklövése volt
)Mert a csaj csak csőbe húzott , na mondom egy pofon után fel kell állni ozt megint megpróbáltam de ennél is úgy pofára estem mint állat, na ekkor fordult meg a fejebe hogy van e értelme az egésznek!Na de mind1 , ozt mikor megyünk bulizni és ott vannak csajok (péntek esti bulik ezek mikor a haverokkal összejövünk,vagy házibulik) persze próbálok csajozni de hát nem is tom lehetek akármilyen kedves vagy akármit megvehetek nekik sajnos a tény az tény valami miatt nem vagyok nekik szimpatikus,pedig normálisan öltözök borotválkozók stb.(bezzeg a bulik többségét én mentem meg azzal hogy viszek irdatlan mennyiségű kaját piát ,persze nem az olcsóbbik fajtájából, és pénzt is adok a közösbe rendesen!)Na szóval a lényeg hogy meguntam az egészet, ez van legalább több pénzt spórolok meg és nem kell idegeskednem miatta, vagy nem tudom talán még eldől egyszer!