91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #31877 Enyém is hasonló, csak nem bántottam az E8400-ast, és 8800GT + arctic cooling hűtés van benne. És 4 GB RAM (tudom, nem lát annyit belőle a Vista32) -
Ha a Rise of Flight is érdekel, és 64 bites OS-t szeretnél használni, akkor mindenféleképpen 4 magos CPU-t vegyél! Sajnos, jelen állás szerint a ROF nem fut jól 64bit OS + 2 magos CPU párossal. -
Szepy nekem hasonló gépem volt mint most neked (e5400, ddr2 ram), és kb egy fél éve tuningoltam kicsit
igaz az alaplapom jóféle (gigap35), ebbe vettem egy e8400-as procit (20e), amit 4ghz-en járatok, ezt simán viszi
a videokártya pedig egy nvidia gtx260 896mb (30e ft)
az il2 1920*1200-ban max grafikán tökéletesen fut, modokkal is
persze van olyan játék aminek ez már kevés, de il2 alá tökéletes még -
Én csináltam hasonló PC építést magamnak. Leírom, hisz tapasztalat ez is. Soher vagyok, tudom :) VGA 8800GTS 15e, alaplap Gigabyte P41 15e (P35öt szerettem volna, de nem találtam, választásom alapja, hogy nem adott többet nekem a drágább kategória és DDR2 volt a választásom), CPU E2200 14e (kicsi cache, de ez nem számít játékoknál, tuningpotenciálja igen magas, 2.0 GHz --> 3,4 GHz bármiféle hűtés buherálás nélkül, de a jövő a 4+ magé szal afelé kacsintgasson az ember), memória 2 giga 12e (?), Tápegységre adtam, mert az fontos (20e). Mellécsaptam egy 500Gigás vinyót (kiváltható régivel) és egy házat (5e ft alap szar) +pár venti hozzá, hogy kiépítsem a szellőzést (pár ezres darabja). Monitorral sokat bajlódtam, mert CRT minősége sokat számít Il-2ben, de nem választhattam olyat hisz nehezen beszerezhető manapság :D Ennek jól utánanéztem, rájöttem hogy 19 coll szélesképernyős lesz nekem való. Miért? 1440*900 a natív felbontása, amit jól lekezel ez a konfiguráció. Szép és jó a 22coll és afelett, de ahhoz már más konfig kell hisz borzasztóan megnő a felbontás, lemondtam erről a luxusról. Választásom egy ASUS VH196D lett. Ennek vásárlásával de sokat tököltem, fontosnak tartottam, hogy a képarányokat jól lekezelje más felbontásoknál. Ja ez 28e volt. Ebből csak a VGA volt használt, többi zsír új. Magam raktam össze + telepítettem így is spóroltam vagy 5e Ft-ot. Remélem tudtam adni egy elképzelést. -
Az én 6850-em meg ilyet 
Na viccet félretéve...Szerintem sem rossz.
Nekem ilyen OpenGL-ben:
ű
Jobb képeim egyenlőre nincsenek a neten.
-
Élsímítást (Antialiasing)hiányolom.
Egyébként jónak tűnik.
-
Srácok én ennyit tudtam kicsikarni a 8600gt-ből mondjátok el szerintetek milyen -
Szepy2884 #31870 Itt már megadtam a configomat amiben benne van a memória adatai is. A monitorom egy noném csöves amit annó jelképes összegért vettem (ingyért). A tápom ha nincs a leírásban, akkor csak majd holnap tudom megadni most nem otthonról írok ;)
Én ált. csak újban gondolkodom garanciával de olyan 80K-nél húzom meg a felső határt. Ha nagyon eldúrvúlna a helyzet akkor 120K de remélem erre nem kerül majd sor. A komplett gép mindig kompromisszumos és az építés talán "olcsóbb" hosszú távon.
-
Solt #31869 Nálad gondolom alaplap adott... már csak egy jópofa Q9550 kell, és egy darabig elvagy! ;) ( tavasszal lesz egy eladó! :D ) -
Solt #31868 Szepy, gondold át mik a lehetőségeid... ha tudunk egy tól-ig határt, hogy mégis mennyi az annyi, akkor könnyebb tervezgetni. Ami fontos:
- Mekkora és milyen tápod van?
- Mi a monitorod natív felbontása?
- Milyen, és mennyi memóriád van? MHz, méret.
- Tuningolni szoktál-é?
- Új gépet szeretnél, ha már váltasz, vagy jó a használt is?
Hirtelen ennyi... Akár dobd át ezeket privátban, és holnap szívesen segítek, ha tudok...
-
Solt #31867 A lényeg az összhangon van... e-mellé a cpu mellé hiába veszel drága vga-t, mindenhol cpu limited lesz.
Én azt javaslom, ha nincs elég pénzed komplett cserére, akkor ne variálj... felesleges ebbe már pénzt ölni...
Használtban valami normális P45-s alaplap kb, 15-20 ezer. Egy Q9400 25-30 ezer. Egy HD4890 kb 30ezer. Igaz, hogy használt, de ezek közül mind beszerezhető még garanciával, ennyi pénzért.
Ha új kell, akkor én mindenképpen ezt venném:
Cpu: Phenom II 955 BE. ( 33000.-Ft ) Ez megy 3.8GHz-t, jó pár évig tuti nem lesz cpu limited.
Alaplap: Giga 790X UD3P ( ebbe még jó a ddr2-s memória ) 22000.-Ft
Vga: Ha NV akkor GTX460. 1680x1050-ig elég a 768-s, efelett kell az 1GB-s. 40-50000.-Ft
Ha ATI, akkor használt HD4890 garanciával. ( kb. 30000.-Ft, de inkább kevesebb. )
Összességében én a toldozást nem javaslom... ha nincs elég pénzed, inkább spórolj még, és januárban válts, akkor lemennek kicsit az árak a karácsonyi hiszti után...
Nem kell félni az AMD prociktól... játékokban minimális különbségek vannak, azok is max fps terén, ami hulla mindegy. Minimum fps terén, ami ugye a mérvadó, fej-fej mellett vannak majdnem...
Ár/érték arányban szerintem AMD. Ha sok a pénzed, akkor Q9550 + HD6870 + SSD... :) -
Szepy2884 #31866 A legfelső elég szimpatikusnak tűnik, bár nem értem, hogy a pl: 2,08-as miért kerül 45k-be ha lassabb? :) -
Szepy2884 #31865 Értem. És az kb mennyibe fájna átlagosan?
Senki előtt nem akarok kérkedni csak informálódni szeretnék hogy majd ne a boltban terelgessenek félre. Mert ott aztán biztos megy majd a paraszt vakítás meg az ész osztás "jaaa hát az nem úúúgy van akkor neked az kell" és én meg csak majd lesek ki okosan
Solt tudom te ARMA-zol. -
Jaja, 4 magost céloztam meg, de addig még sok mindennek teljesülnie kell. :) -
Solt #31863 A kétmagosok régi játékokhoz jók, ahol csak a MHz számít. Amelyik játék már több szálas futásra van optimalizálva, ott a 4 mag kell sajnos! :( Ha váltasz, te is inkább 4 magosban gondolkozz... ( ami tudja a 3.2-3.4GHz-t legalább )
Aki meg nulláról indul, és csak a játék a fontos, akkor AMD... -
Szepy2884 #31862 Szerinted mennyi legyen? Azért nem a csillagos ég a határ, de minden infót szívesen veszek. -
Hát igen, legalább egy core 2 duo, abból is a felső-közép kategória. Én is most gondolkodom az E6750 cseréjén. -
Solt #31860 Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel a CPU-val sem a RoF, sem az ArmA2 nem fog jól futni.
Milyen felbontásban játszol? ( mi a monitorod natív felbontása? )
Mennyi pénzed lenne a váltásra? -
Szepy2884 #31859 Mindenkinek köszi az infót akkor 20-30K lesz a limit. (Amúgy nem tudom miért nem írja ki az alapklapot, de 64 bites Gigabyte-om van). -
Hmm... akkor sokat nyertél :) -
Szepy2884 #31857 PCIe csatis tudtommal. -
Visszavontam,mert baromságot írtam
-
És látod a különbséget hogy egy játék dx11-el vagy 10-el fut? Szerintem elhanyagolható, de ezt a vásárló dönti el. -
A memóriák másképp vannak. Független a videokártya és az alaplapi bővíthető memória. Nekem is DDR2 az alaplapi és DDR3 a kártya. Ha jól láttam X300-ast ATI-d van ami AGP csatlakozású. A mai modern kártyák PCIe csatival vannak, így alaplap csere is esedékes ami magával vonja a procicserét, memóriacserét is sajna. -
Az én ATI kártyámon már GDDR5-ös van,úgy hogy sztem nem gond.
-
Hát én 15e Huf-ért vettem 8800GTS-t használtan pár honapja (10e huf + 6600GT mellé). 9800 pár százalékkal tud többet, de ára nem pár százalékkal több, fogyasztása is több. Ha 250 átírás akkor miért vegyem ua teljesítményt 40k-ért? 30e felett már parasztvakítás van és már nincsen akkora fejlődés se játékgrafikailag se technikailag, hogy megérje a toppot venni. (saját vélemény). Tudom először nehéz venni használtat, de mivel nem kapható 8800 gyárilag én bevállalnék egy 15-20ezer körüli 8800 GTX vagy ultrát. -
Szepy2884 #31851 Ok de ez DDR3 nekem meg DDR2 a memóriám ez baj? -
Glo #31850 Szepy,
vegyél egy 250 GTS-t, egyelőre azzal simán fog menni. Ezt hívják amúgy a 8800GT átszámozott utódjának. Aztán, ha összejön egy kis lóvé vehetsz mellé mégegyet, vagy egy jobb procit (én is most gyűjtök új konfigra), pl egy E9600-as intelt. Még némi memória sem árthat.
A 250GTS 1Gb-os kb bruttó 40 körül van, de ezer alverziója létezik. Kukkants be egy helyi sztech boltba árlistáért. -
Romeo One #31849 Jelszó, vagy a jelszó hitelesítése nem frankó. -
Itt van egy leirás, az email szerver a kimenő levelekhez is hitelesítést kér. Mindjárt megyek msn-re és bővebben kifejtem. :) -
Lacusch69 #31847 EZ újabb, mint a 8800GT, de nem sokban különbözik.
Egyébként nekem is 8800GT-m van, csak a hűtést cseréltem le a hangja miatt. -
Szasztok. Nagyon off.
outlook leválbeállításnál bejövő levelek okésak, kimenők látszólag elmennek, de azonnal kapok egy válasz-emailt, hogy nem sikerült kézbesíteni, 554 5.7.1 (emailcim) Relay access denied
a fiók egy weblap domainhez tartozó fiók, kimenő SMTP-nek a mail.t-online.hu -t állítom be.
Valaki tud segíteni? -
Szepy2884 #31845 Tudom hogy nem ebben a fórumban kéne feltenni a kérdést, de Titeket már ismerlek és tudom, hogy szívesen segítenétek. Tommal már beszéltem, hogy lassan jön a rossz idő és egyre több időt leszek "kénytelen" :) a gép előtt tölteni. Szóval arra akarok végre kijukadni, hogy új videó kártyát szeretnék venni de nem értek hozzá hogy a jelenlegi configomhoz milyen való: Gépem adatai
Nem titkolt célom, és most itt kérek elnézést, hogy az ARMA2 vagy egyébb pl Rise of Flight nevű progik simán fussanak. Tom említette, hogy ezek futtatásához akár már 20-30 ezer HUF-os kártyák is elegendőek amitől kicsit felcsillant a szemem, mert én 80K körülire számítottam (mondom, nem értek hozzá). Én úgy szeretnék kártyát venni, hogy legalább 2-3 évig ne legyen gond, és CSAK Nvidia-ban gondolkodom. Kérdésem tehát: ez olyan 40-50K között megoldható-e?
Egyébként nézegettem, a vidkarikat meg árakat de nekem az latin. Olvastam valahol, hogy pl az ARMA2 GT 8800-al fut minimum, de olyan már tudtommal 3 éve nem gyártanak (???)
Bízom benne, hogy nem nevettek ki a lámaságomért és főként a jelenlegi vidkarim teljesítménye miatt... -
Solt #31844 Jaaaa... így már azért érthető! :) Ez aztán a fanatizmus! :D -
Glo #31843 Továbbolvasva: Én Laptop-ról játszok :) Ergo a szélesvászon alap. Ha betolod az élsimítást akkor ugyan a kabin nem lesz cakkozott, de a hátsód igen, mert elmossa a kontakt pixeleket, és mégkevésbé fogod látni őket, ami egyenlő az "Ezmármeginthonnanaf@szbóljött" utáni röpke zuhanással :)
Az OpenGL meg alapból ugrott, nem képregény ez, hogy várjam a következő oldalt :)
AMúgy a Laptopom nem olyan vészes, ATI X2300 meg dual 1.86-os AMD van venne, 1Gb memóriával. A SilentHunter5 csak a 128 megás vidkarit adta ki oknak, hogy miért nem hajlandó elfutni rajta :) -
Glo #31842 Jah, este töltök fel, ha el nem felejtem. Nem olyan rettenetes :) Majd kapsz képet az enemy-ről is.. -
+1
landscape detail:medium francnak se kell a szép csillogó víz,ha nem látom rajta az enemy-t. -
Solt #31840 Húúú... bele sem merek gondolni, hogy néz nálad ki! :D Direktx + 1024x768 + élsimítás ki... csinálsz egy képet? :)
Szerintem a monitor natív felbontásának, az openglnek, és az élsimításnak alapnak kéne lennie. Milyen géped van? -
Glo #31839 Azon van. De állítólag a felbontás nem befolyásolja az objektumok láthatóságát. Az élsimítás is ki van kapcsolva. -
Lacusch69 #31838 Megoldás: 1024x768

ű