IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Én csináltam hasonló PC építést magamnak. Leírom, hisz tapasztalat ez is. Soher vagyok, tudom :) VGA 8800GTS 15e, alaplap Gigabyte P41 15e (P35öt szerettem volna, de nem találtam, választásom alapja, hogy nem adott többet nekem a drágább kategória és DDR2 volt a választásom), CPU E2200 14e (kicsi cache, de ez nem számít játékoknál, tuningpotenciálja igen magas, 2.0 GHz --> 3,4 GHz bármiféle hűtés buherálás nélkül, de a jövő a 4+ magé szal afelé kacsintgasson az ember), memória 2 giga 12e (?), Tápegységre adtam, mert az fontos (20e). Mellécsaptam egy 500Gigás vinyót (kiváltható régivel) és egy házat (5e ft alap szar) +pár venti hozzá, hogy kiépítsem a szellőzést (pár ezres darabja). Monitorral sokat bajlódtam, mert CRT minősége sokat számít Il-2ben, de nem választhattam olyat hisz nehezen beszerezhető manapság :D Ennek jól utánanéztem, rájöttem hogy 19 coll szélesképernyős lesz nekem való. Miért? 1440*900 a natív felbontása, amit jól lekezel ez a konfiguráció. Szép és jó a 22coll és afelett, de ahhoz már más konfig kell hisz borzasztóan megnő a felbontás, lemondtam erről a luxusról. Választásom egy ASUS VH196D lett. Ennek vásárlásával de sokat tököltem, fontosnak tartottam, hogy a képarányokat jól lekezelje más felbontásoknál. Ja ez 28e volt. Ebből csak a VGA volt használt, többi zsír új. Magam raktam össze + telepítettem így is spóroltam vagy 5e Ft-ot. Remélem tudtam adni egy elképzelést.