IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    A lényeg az összhangon van... e-mellé a cpu mellé hiába veszel drága vga-t, mindenhol cpu limited lesz.

Én azt javaslom, ha nincs elég pénzed komplett cserére, akkor ne variálj... felesleges ebbe már pénzt ölni...

Használtban valami normális P45-s alaplap kb, 15-20 ezer. Egy Q9400 25-30 ezer. Egy HD4890 kb 30ezer. Igaz, hogy használt, de ezek közül mind beszerezhető még garanciával, ennyi pénzért.

Ha új kell, akkor én mindenképpen ezt venném:

Cpu: Phenom II 955 BE. ( 33000.-Ft ) Ez megy 3.8GHz-t, jó pár évig tuti nem lesz cpu limited.

Alaplap: Giga 790X UD3P ( ebbe még jó a ddr2-s memória ) 22000.-Ft

Vga: Ha NV akkor GTX460. 1680x1050-ig elég a 768-s, efelett kell az 1GB-s. 40-50000.-Ft

Ha ATI, akkor használt HD4890 garanciával. ( kb. 30000.-Ft, de inkább kevesebb. )

Összességében én a toldozást nem javaslom... ha nincs elég pénzed, inkább spórolj még, és januárban válts, akkor lemennek kicsit az árak a karácsonyi hiszti után...

Nem kell félni az AMD prociktól... játékokban minimális különbségek vannak, azok is max fps terén, ami hulla mindegy. Minimum fps terén, ami ugye a mérvadó, fej-fej mellett vannak majdnem...

Ár/érték arányban szerintem AMD. Ha sok a pénzed, akkor Q9550 + HD6870 + SSD... :)