IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Tudom hogy nem ebben a fórumban kéne feltenni a kérdést, de Titeket már ismerlek és tudom, hogy szívesen segítenétek. Tommal már beszéltem, hogy lassan jön a rossz idő és egyre több időt leszek "kénytelen" :) a gép előtt tölteni. Szóval arra akarok végre kijukadni, hogy új videó kártyát szeretnék venni de nem értek hozzá hogy a jelenlegi configomhoz milyen való: Gépem adatai

Nem titkolt célom, és most itt kérek elnézést, hogy az ARMA2 vagy egyébb pl Rise of Flight nevű progik simán fussanak. Tom említette, hogy ezek futtatásához akár már 20-30 ezer HUF-os kártyák is elegendőek amitől kicsit felcsillant a szemem, mert én 80K körülire számítottam (mondom, nem értek hozzá). Én úgy szeretnék kártyát venni, hogy legalább 2-3 évig ne legyen gond, és CSAK Nvidia-ban gondolkodom. Kérdésem tehát: ez olyan 40-50K között megoldható-e?

Egyébként nézegettem, a vidkarikat meg árakat de nekem az latin. Olvastam valahol, hogy pl az ARMA2 GT 8800-al fut minimum, de olyan már tudtommal 3 éve nem gyártanak (???)

Bízom benne, hogy nem nevettek ki a lámaságomért és főként a jelenlegi vidkarim teljesítménye miatt...