91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Jagdpanther94
    Köszi, sikerült
  • szekelyland
    Kis repülős muzsika link
  • Zpogi
    Ezt a jelenséget az IL2 nehézség beállító automatikája okozza! A program úgy gondolja,hogy öt év után illő lenne már felismerned a géptípusokat és ezért eltüntette a könnyítésként szolgáló feliratokat,úgyhogy jobb lesz,ha hozzászoksz.

Na,a viccet félretéve,keresd meg az IL2 főkönyvtárában a conf.ini nevezetű fájlt és nyisd meg egy szövegszerkesztővel. Ott keress rá a [GAME] résznél az "icontypes=" sorra és nézd meg mi van oda írva.
    0=kikapcsolva
    1=csak távolság
    2=távolság+játékos neve
    3=távolság+géptípus+játékos neve

És ajánlom ezt az oldalt tanulmányozásra LINK
  • Lebowski
    Controlls-ban alulról a harmadik csoportban (Misc) van egy olyan funkció, hogy Toggle Icon Types. ezt nyomogasd tovább és be fog jönni. én erre tippelek :)
  • Jagdpanther94
    Sziasztok!

Eddig nem találkozhattatok itt velem, mert tegnap regisztráltam. A becsületes nevem Sipos Mátyás, budapesti gimnazista vagyok. Kb. 5 éve játszom a játék különböző változataival, de mint tegnap tapasztaltam, még mindig okozhat meglepetéseket. Egy hadjáratban egyik bevetésről a másikra eltűntek a repülőgépeket jelző kis feliratok (távolság, típus, lajstromszám), és nem tudom őket visszahozni. Az a vicc az egészben, hogy semmiféle beállításon nem változtattam, sem grafikán, sem nehézségen, sem máson, sőt, ki se léptem a játékból közben. Végül félórás próbálkozás után (végignyomkodtam minden beállítási paramétert, általam nem ismert funkciójú gombot, stb.), és végül a grafikai beállítások teljes levitelével, majd visszaállításával sikerült a távolságot visszahozni, de csak azt, a számot, és a típust nem. Ráadásul a hiba minden bevetésen, nehézségtől, térképtől, géptípustól, függetlenül fennáll. Találkozott már valaki valami hasonlóval, illetve tudja, hogyan kellene megoldani?

Nagyon megköszönném!
    Üdv
    Jagdpanther
  • V Domino #32352
    Biztos hogy nem,de néha olyan jól esik egy kis demagógia.
  • Glo
    A motor azért egy kicsit más kategória, mint egy PickUp meg egy személykocsi, amit mondjuk nem hobbiból használsz, hanem mert muszáj..
  • Glo
    Ez mindenhol így van, sztem Romániában méginkább, úgyhogy ettől nem érzi jobban magát Ata..
  • Lacusch69
    Roppantul örültem, amikor súlyadó helyett telj adó lett...
    Különösen akkor, amikor a 750-es, 190 kilós, 140 lovas GSXR-m adója hirtelen 8 vagy 10-szeres lett...
  • V Domino #32348
    Nálunk itt Abszurdisztánban "minden natyon szép,minden natyon jó" (ala ferencjóska).Súlyos tízezreket fizetek a nagy büdös semmiért,mert van egy autóm,aztán parkolhatok is óránként többszáz forintért,juhé.Közben meg a képviselö "urak" havi többszázezret markolnak fel havonta pofára,bemondás alapján,számla nélkül.Ez az igazi feudalizmus kérem szépen,nem a sötét középkor.
  • szekelyland
    Nálatok 100x értelmesebben van megoldva. Nálunk még abban a hülye felfogásban élnek a vezetők hogy köbcenti az ugyanaz mint teljesítmény...
  • Lacusch69
    Az gj. adózás nálunk egyedi. Függ a teljesítménytől és a kocsi életkorától.

LINK

A kötelező biztosítás sávos.
    Ott pl. a 100 lovas Sierrám egy kategória fater 150 lovas Scorpiójával.
    Viszont ezeknél eggyel feljebb van a 185 lovas Saabom, ami azonos kategória apám 230 le-s Audijával.

LINK
  • szekelyland
    Kicsit off:
    Kint nálatok az autók adóztatási rendszere ha jól értettem, a teljesítmény alapján megy (nálunk egyelőre idióta módon a lökettérfogat alapján adóznak, és mivel egy hülye elgondolásból luxusadót vetettek be, minden 2000 ccm-es motrú jármű luxuscikknek számít, ezért pl egy 1,9 -es tdi után évi 40 euró az adó, viszont pl egy 2500 ccm-es moci után kb 220 Euró és exponenciálisan nő. Tehát egy 3000-es 75 lovas dízel kobra merci után kb 500 euró az évi adó, míg egy 163 lovas TFSI Audi A4 után olyan 30 euró vagy ne beszélva a 3200 köbcentis 64 lovas Aro márkájú platós járműnek is alig nevezhető valamit aminek v 600 euró az adója)
    Jövőtől tervezik az átállást a teljesítmény szerinti adózásra, úniós sablon szerint. Amit akarok kérdezni: Hogy van a lóerők szerinti felosztás, az adózási kategóriák, mert akarom cserélni a 125 lovat egy 192 lovas E34 -re (525i, 24 szelep, Vanos, soros 6 henger) (gyerekkori vágyam) s kiváncsi vagyok, egy teljesítménykategóriába esik-e a kettő, mert jelen pillanatban az adója 220 euró az én 30 euróm ellenében. És idejében meg akarom ejteni a cserét mert valszeg megugranak a nagyobb köbcentis kocsik árai is (miután az idióta adózási rendszer miatt a béka segge alá esett az áruk, pl egy kítűnő állapotú 99-es A6 -os 2,8 -as VR6 os mocival, fullextrával olcsóbb mint az én fapados 95 -ös 1,8 -as benzines A4-esem...) és ki akarom használni a szitut.
  • VO101Tom
    Riga nem MODos szerver, és azon is csinálta.
  • Richtofen
    Az alapjáték még egységes, ne használj modokat :)
    Igaz csak 2-3 szerver van ami megy modok nélkül, de azok a legfaszábbak, hidd el!
  • V Domino #32342
    Vágod,érzed,érzékeled:)
  • szekelyland
    Szepy, ma este?
  • Zpogi
    De,he így sem működik akkor csinálj egy Update&Restore-t
  • VO101Tom
    :) Azért, mert az il-2 moddolhatósága egy illegális játékfeltörés eredménye, ehhez Olegék nemhogy támogatást nem adnak, de kifejezetten dühös volt miatta. Nagy balhé csak azért nem lett belőle, mert a BOBot kalapálták már akkor is, amikor az iikettőt feltörték.
  • Lebowski
    ejh. ha választék van aza baj, ha csak egyféle van aza baj...

Aza baj, hogy nem iszol, és aza baj, hogy nem iszok.ésigytovább :)
  • DonZorro
    Köszi
  • acidrain
    RRR:

Rearm
    Refuel
    Repair

• DonZorro
    Fasza... RÜHELLEM ezeket a MODOKAT! Miért nem lehet egy egységes játék mint máshol, más játékoknál???
  • VO101Tom
    Nekem is csinálta. Timeout, vagy connetion lost-all nem engedett be, klikk OK-ra, majd ugyanott Join-ra. 3-4 próbálkozás után beenged. De a Riga is csinálta múlt héten, nemtom mi a gond.

A CRT=2 az szerver oldali biztonsági beállítás, a játék lehetőségeihez képest a legszigorúbban ellenőrzi, hogy csak azzal a moddal mehess be, amit a Host enged.

RRR - passz :)
  • DonZorro
    Mindig kidob már az elején Timeout üzenettel. Még akkor is ha csak a Warbirds van aktiválva... Kell valami spéci portot megnyitni a rúteren??? De mondjuk máshová beenged simán. Mi az a "CRT=2" és "RRR"???
  • VO101Tom
    De. A gázkart megfordították. Lett is belőle gond bőven
  • szekelyland
    nem terveztek azok semmit. Eggyszerűen megvették a licencet belebb@sztak a Breda géppityut oszt mehet.....
  • Willenbrock
    Egyébként az Re-2000-t (Héja) az amcsi Seversky P-35 alapján tervezték az olaszok.Később a P-47-tervezésénél is ezt vették alapul.
  • Zpogi
    Nem,csak a warbirdsofprey-t,abban benne van egy csomó mod,köztük a 6DOF is.
  • DonZorro
    De azt külön aktiválni kell nem???
  • Lacusch69
    Kukacbombázó.
  • VO101Tom
    Benne van.
  • DonZorro
    Csak? Akkor mi lesz a 6DOF rendszerrel???
  • VO101Tom
    Nekem csak a Warbirdsofprey van bekapcsolva, úgy beengedett.
  • DonZorro
    Hogy a fenébe enged be a Battle of Britain szerverre ez a szemét Ultrapack??? Útálom ezt a sok-sok kapcsolgatós ízét! Minden szerverre mást és mást kell aktiválni...
  • TG Gida
    Az An-2 a mezőgazdaság top gun-ja:)
  • Glo
    Miért, szerintem azon is szívesen repülne :)
  • VO101Tom
    Ááá, tányleg. Késő volt na :) An-26
  • Vogel
    Azé az An-2-es beszólás durva hiba :D
  • DonPetrucio
    Szevasztok!
    Nekem gyakran az a hiba lép fel a játékban, hogy egyik bevetésről lépnék a következőre, akkor pedig nincs tovább, nem tudja betölteni a map-ot. Nem találkozott már valaki ezzel a hibával? És ha igen, nem tudja mit lehet ellene tenni?