91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jagdpanther94 #32357 Köszi, sikerült
-
Kis repülős muzsika link -
Ezt a jelenséget az IL2 nehézség beállító automatikája okozza
! A program úgy gondolja,hogy öt év után illő lenne már felismerned a géptípusokat
és ezért eltüntette a könnyítésként szolgáló feliratokat,úgyhogy jobb lesz,ha hozzászoksz. 
Na,a viccet félretéve,keresd meg az IL2 főkönyvtárában a conf.ini nevezetű fájlt és nyisd meg egy szövegszerkesztővel. Ott keress rá a [GAME] résznél az "icontypes=" sorra és nézd meg mi van oda írva.
0=kikapcsolva
1=csak távolság
2=távolság+játékos neve
3=távolság+géptípus+játékos neve
És ajánlom ezt az oldalt tanulmányozásra LINK -
Lebowski #32354 Controlls-ban alulról a harmadik csoportban (Misc) van egy olyan funkció, hogy Toggle Icon Types. ezt nyomogasd tovább és be fog jönni. én erre tippelek :) -
Jagdpanther94 #32353 Sziasztok!
Eddig nem találkozhattatok itt velem, mert tegnap regisztráltam. A becsületes nevem Sipos Mátyás, budapesti gimnazista vagyok. Kb. 5 éve játszom a játék különböző változataival, de mint tegnap tapasztaltam, még mindig okozhat meglepetéseket. Egy hadjáratban egyik bevetésről a másikra eltűntek a repülőgépeket jelző kis feliratok (távolság, típus, lajstromszám), és nem tudom őket visszahozni. Az a vicc az egészben, hogy semmiféle beállításon nem változtattam, sem grafikán, sem nehézségen, sem máson, sőt, ki se léptem a játékból közben. Végül félórás próbálkozás után (végignyomkodtam minden beállítási paramétert, általam nem ismert funkciójú gombot, stb.), és végül a grafikai beállítások teljes levitelével, majd visszaállításával sikerült a távolságot visszahozni, de csak azt, a számot, és a típust nem. Ráadásul a hiba minden bevetésen, nehézségtől, térképtől, géptípustól, függetlenül fennáll. Találkozott már valaki valami hasonlóval, illetve tudja, hogyan kellene megoldani?
Nagyon megköszönném!
Üdv
Jagdpanther -
Biztos hogy nem,de néha olyan jól esik egy kis demagógia. -
Glo #32351 A motor azért egy kicsit más kategória, mint egy PickUp meg egy személykocsi, amit mondjuk nem hobbiból használsz, hanem mert muszáj.. -
Glo #32350 Ez mindenhol így van, sztem Romániában méginkább, úgyhogy ettől nem érzi jobban magát Ata.. -
Lacusch69 #32349 Roppantul örültem, amikor súlyadó helyett telj adó lett...
Különösen akkor, amikor a 750-es, 190 kilós, 140 lovas GSXR-m adója hirtelen 8 vagy 10-szeres lett... -
Nálunk itt Abszurdisztánban "minden natyon szép,minden natyon jó" (ala ferencjóska).Súlyos tízezreket fizetek a nagy büdös semmiért,mert van egy autóm,aztán parkolhatok is óránként többszáz forintért,juhé.Közben meg a képviselö "urak" havi többszázezret markolnak fel havonta pofára,bemondás alapján,számla nélkül.Ez az igazi feudalizmus kérem szépen,nem a sötét középkor. -
Nálatok 100x értelmesebben van megoldva. Nálunk még abban a hülye felfogásban élnek a vezetők hogy köbcenti az ugyanaz mint teljesítmény... -
Lacusch69 #32346 Az gj. adózás nálunk egyedi. Függ a teljesítménytől és a kocsi életkorától.
LINK
A kötelező biztosítás sávos.
Ott pl. a 100 lovas Sierrám egy kategória fater 150 lovas Scorpiójával.
Viszont ezeknél eggyel feljebb van a 185 lovas Saabom, ami azonos kategória apám 230 le-s Audijával.
LINK -
Kicsit off:
Kint nálatok az autók adóztatási rendszere ha jól értettem, a teljesítmény alapján megy (nálunk egyelőre idióta módon a lökettérfogat alapján adóznak, és mivel egy hülye elgondolásból luxusadót vetettek be, minden 2000 ccm-es motrú jármű luxuscikknek számít, ezért pl egy 1,9 -es tdi után évi 40 euró az adó, viszont pl egy 2500 ccm-es moci után kb 220 Euró és exponenciálisan nő. Tehát egy 3000-es 75 lovas dízel kobra merci után kb 500 euró az évi adó, míg egy 163 lovas TFSI Audi A4 után olyan 30 euró vagy ne beszélva a 3200 köbcentis 64 lovas Aro márkájú platós járműnek is alig nevezhető valamit aminek v 600 euró az adója)
Jövőtől tervezik az átállást a teljesítmény szerinti adózásra, úniós sablon szerint. Amit akarok kérdezni: Hogy van a lóerők szerinti felosztás, az adózási kategóriák, mert akarom cserélni a 125 lovat egy 192 lovas E34 -re (525i, 24 szelep, Vanos, soros 6 henger) (gyerekkori vágyam) s kiváncsi vagyok, egy teljesítménykategóriába esik-e a kettő, mert jelen pillanatban az adója 220 euró az én 30 euróm ellenében. És idejében meg akarom ejteni a cserét mert valszeg megugranak a nagyobb köbcentis kocsik árai is (miután az idióta adózási rendszer miatt a béka segge alá esett az áruk, pl egy kítűnő állapotú 99-es A6 -os 2,8 -as VR6 os mocival, fullextrával olcsóbb mint az én fapados 95 -ös 1,8 -as benzines A4-esem...) és ki akarom használni a szitut. -
Riga nem MODos szerver, és azon is csinálta. -
Richtofen #32343 Az alapjáték még egységes, ne használj modokat :)
Igaz csak 2-3 szerver van ami megy modok nélkül, de azok a legfaszábbak, hidd el! -
Vágod,érzed,érzékeled:) -
Szepy, ma este? -
De,he így sem működik akkor csinálj egy Update&Restore-t -
:) Azért, mert az il-2 moddolhatósága egy illegális játékfeltörés eredménye, ehhez Olegék nemhogy támogatást nem adnak, de kifejezetten dühös volt miatta. Nagy balhé csak azért nem lett belőle, mert a BOBot kalapálták már akkor is, amikor az iikettőt feltörték. -
Lebowski #32338 ejh. ha választék van aza baj, ha csak egyféle van aza baj...
Aza baj, hogy nem iszol, és aza baj, hogy nem iszok.ésigytovább :) -
Köszi -
RRR:
Rearm
Refuel
Repair
-
Fasza... RÜHELLEM ezeket a MODOKAT! Miért nem lehet egy egységes játék mint máshol, más játékoknál??? -
Nekem is csinálta. Timeout, vagy connetion lost-all nem engedett be, klikk OK-ra, majd ugyanott Join-ra. 3-4 próbálkozás után beenged. De a Riga is csinálta múlt héten, nemtom mi a gond.
A CRT=2 az szerver oldali biztonsági beállítás, a játék lehetőségeihez képest a legszigorúbban ellenőrzi, hogy csak azzal a moddal mehess be, amit a Host enged.
RRR - passz :) -
Mindig kidob már az elején Timeout üzenettel. Még akkor is ha csak a Warbirds van aktiválva... Kell valami spéci portot megnyitni a rúteren??? De mondjuk máshová beenged simán. Mi az a "CRT=2" és "RRR"??? -
De. A gázkart megfordították. Lett is belőle gond bőven
-
nem terveztek azok semmit. Eggyszerűen megvették a licencet belebb@sztak a Breda géppityut oszt mehet..... -
Egyébként az Re-2000-t (Héja) az amcsi Seversky P-35 alapján tervezték az olaszok.Később a P-47-tervezésénél is ezt vették alapul. -
Nem,csak a warbirdsofprey-t,abban benne van egy csomó mod,köztük a 6DOF is. -
De azt külön aktiválni kell nem??? -
Lacusch69 #32327 Kukacbombázó. -
Benne van. -
Csak? Akkor mi lesz a 6DOF rendszerrel???
-
Nekem csak a Warbirdsofprey van bekapcsolva, úgy beengedett. -
Hogy a fenébe enged be a Battle of Britain szerverre ez a szemét Ultrapack??? Útálom ezt a sok-sok kapcsolgatós ízét! Minden szerverre mást és mást kell aktiválni... -
Az An-2 a mezőgazdaság top gun-ja:) -
Glo #32321 Miért, szerintem azon is szívesen repülne :) -
Ááá, tányleg. Késő volt na :) An-26 -
Azé az An-2-es beszólás durva hiba :D -
DonPetrucio #32318 Szevasztok!
Nekem gyakran az a hiba lép fel a játékban, hogy egyik bevetésről lépnék a következőre, akkor pedig nincs tovább, nem tudja betölteni a map-ot. Nem találkozott már valaki ezzel a hibával? És ha igen, nem tudja mit lehet ellene tenni?