IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Kicsit off:
    Kint nálatok az autók adóztatási rendszere ha jól értettem, a teljesítmény alapján megy (nálunk egyelőre idióta módon a lökettérfogat alapján adóznak, és mivel egy hülye elgondolásból luxusadót vetettek be, minden 2000 ccm-es motrú jármű luxuscikknek számít, ezért pl egy 1,9 -es tdi után évi 40 euró az adó, viszont pl egy 2500 ccm-es moci után kb 220 Euró és exponenciálisan nő. Tehát egy 3000-es 75 lovas dízel kobra merci után kb 500 euró az évi adó, míg egy 163 lovas TFSI Audi A4 után olyan 30 euró vagy ne beszélva a 3200 köbcentis 64 lovas Aro márkájú platós járműnek is alig nevezhető valamit aminek v 600 euró az adója)
    Jövőtől tervezik az átállást a teljesítmény szerinti adózásra, úniós sablon szerint. Amit akarok kérdezni: Hogy van a lóerők szerinti felosztás, az adózási kategóriák, mert akarom cserélni a 125 lovat egy 192 lovas E34 -re (525i, 24 szelep, Vanos, soros 6 henger) (gyerekkori vágyam) s kiváncsi vagyok, egy teljesítménykategóriába esik-e a kettő, mert jelen pillanatban az adója 220 euró az én 30 euróm ellenében. És idejében meg akarom ejteni a cserét mert valszeg megugranak a nagyobb köbcentis kocsik árai is (miután az idióta adózási rendszer miatt a béka segge alá esett az áruk, pl egy kítűnő állapotú 99-es A6 -os 2,8 -as VR6 os mocival, fullextrával olcsóbb mint az én fapados 95 -ös 1,8 -as benzines A4-esem...) és ki akarom használni a szitut.