IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Jagdpanther94
    Sziasztok!

Eddig nem találkozhattatok itt velem, mert tegnap regisztráltam. A becsületes nevem Sipos Mátyás, budapesti gimnazista vagyok. Kb. 5 éve játszom a játék különböző változataival, de mint tegnap tapasztaltam, még mindig okozhat meglepetéseket. Egy hadjáratban egyik bevetésről a másikra eltűntek a repülőgépeket jelző kis feliratok (távolság, típus, lajstromszám), és nem tudom őket visszahozni. Az a vicc az egészben, hogy semmiféle beállításon nem változtattam, sem grafikán, sem nehézségen, sem máson, sőt, ki se léptem a játékból közben. Végül félórás próbálkozás után (végignyomkodtam minden beállítási paramétert, általam nem ismert funkciójú gombot, stb.), és végül a grafikai beállítások teljes levitelével, majd visszaállításával sikerült a távolságot visszahozni, de csak azt, a számot, és a típust nem. Ráadásul a hiba minden bevetésen, nehézségtől, térképtől, géptípustól, függetlenül fennáll. Találkozott már valaki valami hasonlóval, illetve tudja, hogyan kellene megoldani?

Nagyon megköszönném!
    Üdv
    Jagdpanther