91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #32758 Jó, akkor csak annyit árulj el, hogy még idén, vagy csak jövőre? -
Én csak azt mondtam, hogy kevesebbet kell várni, mint gondolnátok.
-
Zoli105 #32756 Hányszor két hét !? Az idegeim már szétsültek a kíváncsiság miatt!
Ez is olyan mint a Strom of War a franc se tudja mikor jön ki !
Elképzelem Oleget, kopasz fején meg csillan a fény , issza a jó kis orosz vodkát és egy kubai szivart szív , oldalán két dögös csajjal :D Majd ezt mondja gúnyos röhögéssel :"Na még szopassuk egy kicsit a magyarokat úgy is mi diktálunk !":P -
A III. Birodalom büszkesége,a Bismarck első és egyben utolsó bevetése ala Il2:
1.rész
2.rész -
spargarepa #32754 majd 2 hét múlva... :D -
csak nem a 4.10-es patch lesz a reggeli meglepetés? :D -
A Das Boot-ot se hagyjuk ki... -
Hatalmas:D
Én tudatosan irányítottam a nőmet. 98ban szerzett kétgombos görgős egeremet nem bírta tovább nézni és vett nekem egy mx518ast:) Hát nem vagyok fps fan de tény hogy kényelmesebb:P -
Használd egészséggel! :)
-
Ja most mehetek dagadót vágni a töltött káposztához:))
Asszem nem panaszkodom:D -
Lebowski #32748 zseniális :) -
Ennél sokkal jobbat mondok!!!!!!!
Kinek is van a legaranyosabb asszonykája? Nekem!
Tudjátok mit vett nekem karácsonyra? Úgy ,hogy nem is tudtam róla,vett egy ASUS GTX460 at 1 gigásat.
Mert megnézte,hogy nézegetem a honlapokat ,és mivel azt látta ,hogy azokat sűrűn látogatom mármint a 460 asokkal foglalkozókat,és tudta ,hogy eladtam a 280 ast ezért meglepett . Komolyan meg is lepődtem ,szavam elállt:) Csak azért adta most ide ,hogy nézzem meg jó e és ne holnap este dühöngjek:))) Imádom. -
Lebowski #32746 hú micsoda teaser :) -
Holnap reggel "aji karira"... Link reggel 5-től. Pszt! -
Hát ugye behalt a 8800GTS. Gariból kaptam helyette egy GTS 450-et, de az nem egy értékálló darab. Beszámolták a 450est, ráfizettem +10e-t és GTX 460 768Mb-s lett belőle (az 1Gb-ra 22e-t kellett volna rakni,annyi meg nem ér a +7-8% teljesítmény). Sztem nem olyan rossz vétel 10e Ftért egy 460as:) -
Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok minden szobapilótának!
-
Zoli105 #32742 Srácok ilyen videó mikor lesz az Il2ből!?:D -
Addig szerintem egy nyílt combcsonttörés is összeforr,mire az kijön.:))
Végül mi mellett döntöttél? -
Ebben a 410ben a navigációs műszerek és a g terhelés lesz az érdekes. A többi csak töltelék. Nem kell megijedni a sok spit modifikációtól. Válaszlépések a G-6 szériákra, ill szétbontják az V-ösöket. -
Jön a 410 meg asz új VGA erre eltöröm két ujjamat :S Levágom a gipszet, ha meglesz a kettő közül vmelyik:D -
Richtofen #32738 Emlékeztek még a leningrád mellett megtalált fóka ?roncsra
Nem tudom igaz e, de helyreállították és repül. -
Richtofen #32737 Köszönöm! -
Az 1946 DVD 4.07m, erre kell a 4.08m és a 4.09m is.
Itt vannak linkek is. -
Richtofen #32735 ...és a patch readme-ben sincs semmi erről. -
Richtofen #32734 Üdv Urak!
Segítsetek már kérlek; jómagam évek óta nem telepítettem lemezről a 46-ot, mert megvan mindig a telepített könyvtár minden patch változattal külön. Egyik barátom kérdezte, hogy a dobozos 46-ra rámegy egyből a 4.09m, vagy kellenek a korábbiak is (4.071m-4.08m)? Tudom tudom, GYIK meg RTFM :), de a GYIK-ban 4.08-ig van infó.
Köszi! -
Én már kigyógyultam a II. vh-s filmekből, 3 film amit sztem érdemes megnézni, a Dark Blue World, Sztalingrad és esetleg a Vaskereszt -
Az, hogy néger rendező négerekről csinál filmet, azzal szerintem semmi gond nincs. A második világháborús témában nagyon újat mutatni sem tudsz (us érdekeltségek). Nekem azzal sincs bajom, hogy amerikaiak készítik, szeretem a hollywoodi filmeket is. Háborús témában az elitalakulat pl egész jó sorozat volt - pedig a partraszállást és az utána következő csatákat is feldolgozták már párszor. Ha faszán néz ki a film, jó felvételekkel, és történelmileg is rendben van, akkor megnézem én akárhányszor :) A félelmem attól van, hogy a rendező aki pl. a mandzsúriai jelöltet, meg a Drót sorozatot csinálta, vajon mit hoz ki egy háborús filmből? John Woo is próbálkozott a Cage féle Fegyverek Szavával, hát, jobb nem is említeni. Tom Hanks maximalizmusát viszont szeretem, ő legalább (vagy a team-je) nagyon alaposan utánajár a háttérnek, akár az Apollo sorozatról, akár az Elitalakulatról van szó. A Pacific nem tetszett annyira, de ott inkább azzal volt baj, hogy nagyon rohantak a történetben. Guadalcanalra pl. egy epizód, az qrva kevés. Na, nem ragozom tovább, én biztos megnézem, majd utólag megmondom érdemes volt-e :) -
Szepy2884 #32731 Bakker újabb lerágott csont hollywoodból. Ezt már egyszer feldolgozták minek ebből még sorozat is? Ja, hogy amerikában már lassan több a néger meg színes bőrű mint a fehérember és most ők a potenciális felvevő piac? Lassan már ott tartunk, hogy a 2. vh-t a négerek nyerték meg, és a nácik nem a németek, hanem a fehérek voltak unblokk. -
Erre kíváncsi leszek. Róluk készült már egy film, a Tuskegee Airmen, vagy magyar címmel "A pilóták háborúja" (illetve láttam már A 99-es alakulat címmel is). Ez régi film, sajnos inkább a Memphis Belle-re hasonlít képi világban, légi felvételekben, nem a Dark Blue Worldre. Reméljük 2011-ben a kor színvonalát hozzák látványban, mert a történettől előre félek :) -
a közeljövöben remélhetöleg lesz egy jo kis minisorozat:
red tail néven lucasfilm lesz és magyar emberke is bedolgozik a ILM-nél a látványba.Csak azt mondta, hogy jövö szeptemberig biztosan dolgozik rajt igy annál elöbb nem bisztos hogy megjelenik, de lehet hogy az utolso rész készül el akkor. -
messerharcos #32728 ok ezek szerit nem vagyok képben:)
Sanyo, ha te mondod, elhiszem:)
Laca, engem se a falco izgat, egy mondat ragadt meg nagyon figyelmem: az összes Spitfire típus átdolgozott repülési modellt kapott
és még a g limit dolog is, szerintem ez a kettő nagyo fontos meg jó,, a többi meg jól jön:)
-
Várjá má!:)))
Tisztába vagyok a dologgal:) és picit se vagyok felháborodva.
Csak vicces,hogy kiadnak karácsonyra egy PDF et.
Engem különben sem érdekel ez a patch igazán ,eddig sem foglalkoztam vele.
Falco val nem igazán szeretnék dogszervereken vitézkedni ,War ban meg pláne nem. Akkor már inkább a román csoda. -
A 4.10 közelebb van mint gondolnátok... :) Pszt! -
Laca,Messer:
A 4.10-et már nem Olegék fejlesztik,hanem a Teamdaidalos,és teljesen ingyen,önszorgalomból teszik ezt a szabadidejükben. Valahol meg lehet érteni a késés okát,viszont abban nagyot hibáztak,hogy túl korai időpontot adtak meg amiért érthető a felháborodás is,de a késésért cserébe egy csomó plussz dolgot beleraktak a patch-be. Remélhetőleg tényleg nincs már messze a megjelenés dátuma. -
messerharcos #32724 Olegék rájöttek hogy már nem nagy üzlet a repülőszimulátorok világa, régen átálltak a csillámpóni gémekre meg a barbira, aztán egy emberük néha csinál képeket amiket bedobnak a csóróknak. sose jön el a 4.10 ideje -
Az MW50 elég bénán van megcsinálva a játékban. Valóságban volt egy kapcsoló, amivel először csak élesíteni lehet a rendszert (játékban ez a "W" gomb), és volt egy gomb a gázkar előtt, amit a koppig előretolt gázkar megnyomott, akkor juttatták a motorba (pontosabban a kompresszor mögött, a beáramló levegőhöz keverték hozzá) az MW50-et (játékban ez a 100-110% közötti gázkar állás). A bénázás ott van, hogy ha a "W"-t nagy teljesítményen adod rá, akkor szinte azonnal kinyírja a motort - hogy ezt milyen logika alapján teszi, nemtom. Levett gázkar állásnál, és 2500-as fordulat alatt biztonságos csak a "W", de sokkal egyszerűbb, ha motor indításnál bekapcsolod, és ha melegszik a motor, akkor leveszed. Ami szintén béna megoldás, de ez a német oldalnak kedvez, hogy az MW50 ki sem tud fogyni (valóságban 70-80 liter volt csak), nem csak 2 x 10 percre kapcsolható be (ha melegszik a motor, nem kell lekapcsolni, csak lehúzod a gázt 100% alá, majd ha lehűlt visszatolod), és a motor élettartalmának romlását sem számolja sehol. Hűtővíz ne melegedjen túl, erre kell csak figyelni. -
A "bombák" után vessző van. :) -
mustang08 #32721 Megvan, hogy miért állt le a motorom.Az MV50 miatt.Mert ha viszonylag hamar ki-be kapcsolgatjuk akkor a motor először meghibásodik, majd leáll.
Most az lenne a kérdésem, hogy a Wfr.Gr. 21-et ti tudjátok használni, mert nekem csak elmegy a semmibe anélkül, hogy eltalálna v.mit. -
- élesítés nélkül ledobható bombák, BK7.5 és Wfr.Gr. 21
Ezt érdemes lenne másképp fordítanod,szerintem mert ezek nem bombák voltak,BK7.5 szerintem a stuka tankgyilkos ágyú gondolája,a Wfr.Gr. 21 meg az irányítatlan 240mm-es rakéta. -
Pontosan kettő hét!!!! Ez is!