IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Az, hogy néger rendező négerekről csinál filmet, azzal szerintem semmi gond nincs. A második világháborús témában nagyon újat mutatni sem tudsz (us érdekeltségek). Nekem azzal sincs bajom, hogy amerikaiak készítik, szeretem a hollywoodi filmeket is. Háborús témában az elitalakulat pl egész jó sorozat volt - pedig a partraszállást és az utána következő csatákat is feldolgozták már párszor. Ha faszán néz ki a film, jó felvételekkel, és történelmileg is rendben van, akkor megnézem én akárhányszor :) A félelmem attól van, hogy a rendező aki pl. a mandzsúriai jelöltet, meg a Drót sorozatot csinálta, vajon mit hoz ki egy háborús filmből? John Woo is próbálkozott a Cage féle Fegyverek Szavával, hát, jobb nem is említeni. Tom Hanks maximalizmusát viszont szeretem, ő legalább (vagy a team-je) nagyon alaposan utánajár a háttérnek, akár az Apollo sorozatról, akár az Elitalakulatról van szó. A Pacific nem tetszett annyira, de ott inkább azzal volt baj, hogy nagyon rohantak a történetben. Guadalcanalra pl. egy epizód, az qrva kevés. Na, nem ragozom tovább, én biztos megnézem, majd utólag megmondom érdemes volt-e :)