91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
No. Kitaláltam valamit.
Mondjuk szombat este csináljunk cop küldit ,összejönnénk páran akiknek megvan és kedvet éreznek hozzá.
Lerepkednénk a német kampányt. Nos? -
Szepy2884 #40965 Csak nálam lagol ennyire?
-
Na hogy ON is legyek -
Szepy2884 #40963 De nagyon szentimentális hangulatban van itt valaki
-
Birds of Steel bejelentés, újabb konzolos móka. -
Ezt is nézzétek meg. -
Ati fórumon találtam ,de ezt meg kell néznetek. Szerintem -
Lacusch69 #40959 Ha semmilyen mod sincs rajta, akkor (sok más játékhoz hasonlóan) kérni is fogja az idők végezetéig... -
Zoli105 #40958 Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék tőletek ! Újra raktam az il2 az Up3 miatt(persze mindent törlötem rendesen) ,és kiírja hogy rakjam be a Cdt ! De miért hiszen eredeti a játék ! És régen elfutott ,szóval nem értem! :O
Az up3 és a patchek nincsenek fent csak az alap játék (4.07) és ennek futnia kéne nem!? -
Romeo One #40957 Miért, miért, mert azok lőtték le őket...!
:)))))))))))))))))))))) -
davidson12345 #40956 nem tudom miért bombázók a címe a 2. résznek,volt benne szó spitről meg messzárol is -
davidson12345 #40955 egyébként most megy a NATGEO-n ,a proppelleres rész kedden volt,hátha megismétlik valamikor
http://port.hu/harci_repulok_warplanes/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=15518120&i_topic_id=1 -
davidson12345 #40954 igen most már látom csak először nem kattintottam arra -
Lebowski #40953 az első linken magyarul van ;) -
davidson12345 #40952 kösz,a magyar leírást nem néztem 
azt nem tudtam mi az a moddingolás.
durva gép, -
davidson12345 #40951 2 gigás videó kártya van benn :O
meg 6 giga ram -
Lebowski #40950 "Az elsősorban ATX házairól, tápjairól ismert Cooler Master minden évben megrendezi a saját nevével fémjelzett modding, azaz egyedi építésű számítógép házak versenyét. Két kategóriában lehet indulni, az egyszerűbb, amikor egy boltban kapható házat moddingolnak a versenyzők a felismerhetetlenségig, a másik hardcore, melyben csak a teljesen egyedi építésű, a nulláról összerakott házakkal lehet versenybe szállni."
amúgy elég jó cucc :) -
davidson12345 #40949 ez micsoda?egy "szuperszámítógép"? -
Este TS közelében leszek ha befejezem a dolgaim. -
Asszem Tom felkészültem. Ezen a héten nem volt meló,gyűrtem egy kicsit napi egy két órát a COD ot és 3-4 vs 1 már nem probléma. Persze ai-k ellen.
Még lőszer is maradt mindig. Mehetünk a háborúba. Kiképzésem befejezettnek tekintem:) Ja a 110 es über király:) ahogy Cartman mondaná. -
Lebowski #40946 off:
egy kis modding: 1 2 .
nem szarral gurigázik ő sem :) -
otiq #40945 Sikerült XP alatti fagyásokat kiküszöbölnöm a COD-ban. Legalábbis most nem történt.
Szóval amikor multiban vagy sok repülőnél külső nézetbe váltotta kifagyott de .Net 4 repair után megjavult. -
Hát ja,eddig hiába moddolták,voltak ugyan szép javulások itt-ott de sosem lehetett volna letagadni hogy az Il-2-ről van szó.Olyan nagy különbség sosem volt az alapjáték és a modok közt mint pl. a Falcon 4.0 eredetije és az újabb modjai közt. -
Il2 azzal tudna COD alá rakni, ha engine managementet is fejlesztenék. De klikkelhető kabin nélkül nagyon nehézkes lenne az... -
Akkoriban én nem sokat fórumozgattam, de emlékszem Olegről a legtöbb kérés lepattant, mondván "az orosz levéltári adatokban nem ez volt benne".
Aztán most látszik, hogy mennyire fogalmuk sem volt akkor sem a dolgokról, amikor most előkerülnek a gyári tervek, gépkönyvek, amiket nekünk kell (!) a fórumokra feltenni. Az mondjuk más kérdés, hogy itt legalább van értelme összehasonlítani :)
Épp tegnap írta az egyik Team Daidalos-os srác, hogy bármilyen apró kis szarral nyugodtan írjunk a fórumra, mert a fejlesztőknek is az a céljuk, hogy a legapróbb részletig stimmeljenek ezek a gépek, ezen nem fognak spórolni. Csak egy példa, ma pl Isegrimmel ilyen dolgokról tettünk fel anyagot, hogy a VDM légcsavart állító elektromotor mekkora fordulatszámon használták, és ismert tesztek, meg tervrajzok alapján kiszámolható, hány fok volt a PP állítása másodpercenként (egyébként 1.5 a mostani 0.3 helyett). Remélem ezt gyorsan javítják, ha igen, akkor jöhetnek a magassági teljesítmények :) De ott nincs nagy gáz, minden gép sokkal szarabb mint lennie kellene - kivéve a IIa Spit, az pöpec, de tiltva is van legtöbb helyen.
Az optimalizáláshoz csak anynit tennék hozzá, hogy a legutolsó patch bejelentésekor írta Luthier, hogy felvettek új embereket, AI és rendszer programozáshoz. (ezt nem mondta, de gondolom párhuzamosan ki is rúgtak párat
)
-
otiq #40941 Feltettem az Up3-at. Nagyon szép munkát végeztek vele, megdöbentett mennyire különböző mint az sima 1946. Kicsit fura, hogy rögtön fekete füstöt húznak a gépek, azt hittem már valami COD szerű Engine Managementet tettek bele de nem, ez az alap. -
Én is Tom véleményét osztom.
Minap találtam egyik vinyómon egy biztonsági másolatot Il cvo ból. Nosza mondom kipróbálom. Nem fogom bántani:) de a két perc alatt lelőttem 6 AI-t,1 rácsapás 1 gép. Nagyon könnyű volt a Cod után.
Tegnap Tomék hívtak ,hogy menjek én is nosztalgiázni. Nem voltam hajlandó.
Inkább AI kat kergettem a COD ban.
És igen ,régen azt hittük hogy az IL micsoda nagy szám,meg mennyit kellett tanulni hozzá , de sajnos,vagy szerencsére ez már a múlté.
Most ezt kell tanulni. -
Persze értem amit mondassz, de így utólag, hogy már van összehasonlítási alap, könnyű azt mondani az alap Il-2-re, hogy eccerű. :-D
Pár éve még emlékszem, hogy késhelyre menő viták voltak a különböző gépek (esetleg azok alváltozatainak) eltérő repülési karakterisztikájáról, annak kihasználásáról egy légiharc során!
Szóval akkor ez volt a top, és erről gondoltuk úgy, hogy nehéz lesz űberelni... Most ugyanez van a Cod-nál is, és az ős egyszeriben már "eccerű" lett...
Amúgy sajnos a Cod már a 2.ik szimulátor, amiről lemaradok rövid idő alatt, a másik a RoF volt, akkor szintén a kezdeti gyermekbetegségek miatt hanyagoltam... De lassan már gazdaságos áruk lesz és apránként beszerzem őket! -
Sintér #40938 annzira elorlato=annyira elorelato -
Sintér #40937 Jah, egy gondolat meg erre a halalba butitani a jatekot dologra... en orulok neki.
Ne szidd anyamat, nem o tehet rola. :)
Valamelyik nap nosztalgiabol visszaolvastam a Pumak SG-s forumabol nehany bejegyzest a kezdetekrol.
Aszongya olyanokat irogattak hogy mit csinaljak a jatekkal, minimum grafikara lehuzva is beszaggat online amikor leadom az elso lovest. Valasz: futobehuzas utan lojj egyet, es akkor a game betolti a loves hangjat mar jo elore, nem a harc kozben. Az IL-2 Sturmovik alapjatekrol beszelunk/beszeltek termeszetesen. :P
Ma mosolygunk ezen, de pl nekem 2006-ban volt eloszor olyan gepem amin a nagy oreg full beallitason futott. A Sturmovik akkor mar egy 5 eves game volt...
Szoval en orulok neki ha most halalra kell butitani egy atlaggepet ahhoz hogy jatszhass. Mert ez azt jelenti hogy a COD-ban is van annyi potencial, es a fejleszto is volt annzira elorlato hogy 7 ev mulva is joizut jatszunk majd vele, a jatek motorja mar most jo elore biztositja a fejleszthetoseget.
Ez persze csak az en velemenyem. -
Solt #40936 Neked is igazad van, tulajdonképpen egyet is értünk 99%-ban, csak a szimulátor piac más réteg. Itt nincs akkora felvásárló erő ( darabra ) mint az ugribugri fps játékokban! :) Ha itt nagyot hibáznak, az előbb visszaüt.
De abban tökéletesen egyetértünk, hogy a bevétel az isten... :) -
Sintér #40935 Nem lattam meg a jatekot igy nem tudok velemenyt mondani, de elhiszem neked. Nem is akarom magunk kozt szolva, majd 2 ev mulva megnezem, oreg vagyok mar ahhoz hogy betaallapotban kidobott sz*rokat fizeto vasarlokent teszteljek es idegeskedjek/sz*pj*ak, tegye meg helyettem mas. (mar bocs... :) )
Csak van (talan) egy kis ralatasom a szoftverpiacra/fejlesztesre. Es sajnos igy mukodik a dolog. Lesz optimalizalva, csak nem az az elsodleges.
Nezd meg 2004 tajekan a Counter Strike:Source koruli hepajokat, talan 2 evvel a kiadas utan valt ertelmesen jatszhatova.... de az eladasok az egekben voltak mert jott a sok uj palya. Evvan.
Teljesen igazatok van, csak azert irtam le amit irtam mert a profit meg mindig az elso a kiadonak. -
Ez tök szubjektív, nehogy flame legyen ebből, de tegnap - COD megjelenése óta először- visszamentem kicsit 1l2-zni (alap 4.10.1), hát azt leszámítva, hogy mennyire csúnya szegény, egy szó jutott nekem is meg Poginak is eszébe, hogy e g y s z e r ű.
A kétszáz gép közül bármelyikbe beülve azonnal tudod vezetni, azonnal kezeled az összes fedélzeti rendszert (ja, várjá, azok nincsenek is ;), beszúrod a gázt, téped neki és lövöd a gépeket halomra. Az egyik szerverről konkrétan kidobtak, mert saját taktikával játszottunk, és a kedves host-ék hullottak mint a legyek. Utána indítottam sajátot, ott jól kilövöldöztük magunk (ilyet csinálhatunk még), de kb ennyi. Szóval COD bugok ide vagy oda, én biztos nem térek vissza il2-höz, max egy-egy nagyobb közös csépelésre :)
Ami a CODot illeti, erős gép kell hozzá, ez teljesen igaz. De ha ez megvan, akkor dogszervereken tök jó csaták mennek, nagy Anglia térkép is jól játszható (London fölé el sem megyünk, az max online waroknál lesz cél), és egy egy komolyabb 1v1 is annyira megdolgoztatja az embert, hogy csak ezek miatt is érdemes lenne felmenni. Ezek persze offline nem jönnek elő. Sőt, az hogy az AI hülye (ez igaz), rádiózás gyakorlatilag nincs (ez is igaz), a nagy térképek földközelben lassabbak, és sok AI-nél szaggat, az megint csak az offline játékosoknak gáz, online egy kezemen meg tudom számolni, mikor volt ezzel gond. Szóval Chris, teljesen megértem, amikor azt mondod, hogy a virágboltival szar. De nem csak azért, mert a game bugos, hanem mert az online részek pozitívumai, amiért mégis megéri ezzel tanulni és játszani, az így teljesen kimarad neked. -
Solt #40933 Én is úgy látom, hogy elbeszélünk egymás mellett!
Jelen esetben a programozóknak, ugyanis, ha így hagyják, akkor abból nem lesz egyhamar trónfosztás!
De tudtommal mehet ez a dolog olegéknél párhuzamban is... -
Sintér #40932 Nem ugyanazok optimalizalnak termeszetesen.
De nem is ugyanarrol beszelunk ugylatom. Az a tetves csurhe programozo nem dolgozik ingyen, hogy noljon ossze a szemoldoke. A fejlesztes penzugyi lehetosegei meg vegesek. Vagy optimalizaciot vegzo szagembernek utalsz piiiinzt vagy aki a modelleket kesziti.
Ha tobb penzt akarsz keresni (novelni a jatek eladasait), akkor melyik csapatnak tolod a lovet? -
Szívemből szóltál! Tényleg nincs az a csúcs gépem, de azért nem hiszem, hogy szégyenkeznem kellene.... Ennek ellenére nem gondolom úgy, hogy a CoD kedvéért fel kellen olyanokat áldoznom, mint játszhatóság, vizuális élmény, stb... Akkor inkább visszatelepítem a az UP-al cicomázott Sturmót, amitől mindezt megkapom... Emelett nagyon sajnálnám, ha a Cod nem venné át a stafétabotot a NAGY edődtől! -
Sajnos ez nem igaz Laca mester ... a Te géped meg nem az "átlag" mai gép :)
@Sintér: A CoD jelenlegi formályában komolyabb, sokszereplős légicsatára totálisan alkalmatlan ... Felesleges még teletolni gépekkel, meg "pályákkal" (Nevezzük itt hadszíntérnek ...)
Igenis optimalizálni kell és kiirtani azokat a bugokat, amelyek miatt nem tudnak többen repülni ...
Ha valakinek átlagos gépe van, akkor csak úgy tud részt venni egy ilyen csatában ha a halálba butítja a CoD-ot ... Ami viszont így csúnyább lesz mint az Il-2 ...
Akkor meg minek törje magát vele ...
Ha jól elfutna egy középkategóriás gépen, komolyabb csaták közben és a föld felett is akkor sokkal jobban vonzaná a szimulátorsokat, és nagyobb játékosbázisa lenne ... És most SZVSZ ez a legfontosabb! -
Imádom ezt a gépet :)
YAK-18t
-
Solt #40928 Hát, ha ugyanazok optimalizálnak, mint akik a gépeket csinálják, akkor baj van! :) Vagy értenek mindenhez, vagy ez a magyarázat arra miért volt olyan amilyen a megjelenéskor, illetve, hogy miért készült eddig! :)) -
Azért sokat javult a megjelenéshez képest. Egy mai jó gépen elmegy szépen.