IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ez tök szubjektív, nehogy flame legyen ebből, de tegnap - COD megjelenése óta először- visszamentem kicsit 1l2-zni (alap 4.10.1), hát azt leszámítva, hogy mennyire csúnya szegény, egy szó jutott nekem is meg Poginak is eszébe, hogy e g y s z e r ű.
    A kétszáz gép közül bármelyikbe beülve azonnal tudod vezetni, azonnal kezeled az összes fedélzeti rendszert (ja, várjá, azok nincsenek is ;), beszúrod a gázt, téped neki és lövöd a gépeket halomra. Az egyik szerverről konkrétan kidobtak, mert saját taktikával játszottunk, és a kedves host-ék hullottak mint a legyek. Utána indítottam sajátot, ott jól kilövöldöztük magunk (ilyet csinálhatunk még), de kb ennyi. Szóval COD bugok ide vagy oda, én biztos nem térek vissza il2-höz, max egy-egy nagyobb közös csépelésre :)

Ami a CODot illeti, erős gép kell hozzá, ez teljesen igaz. De ha ez megvan, akkor dogszervereken tök jó csaták mennek, nagy Anglia térkép is jól játszható (London fölé el sem megyünk, az max online waroknál lesz cél), és egy egy komolyabb 1v1 is annyira megdolgoztatja az embert, hogy csak ezek miatt is érdemes lenne felmenni. Ezek persze offline nem jönnek elő. Sőt, az hogy az AI hülye (ez igaz), rádiózás gyakorlatilag nincs (ez is igaz), a nagy térképek földközelben lassabbak, és sok AI-nél szaggat, az megint csak az offline játékosoknak gáz, online egy kezemen meg tudom számolni, mikor volt ezzel gond. Szóval Chris, teljesen megértem, amikor azt mondod, hogy a virágboltival szar. De nem csak azért, mert a game bugos, hanem mert az online részek pozitívumai, amiért mégis megéri ezzel tanulni és játszani, az így teljesen kimarad neked.