IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sintér
    Nem lattam meg a jatekot igy nem tudok velemenyt mondani, de elhiszem neked. Nem is akarom magunk kozt szolva, majd 2 ev mulva megnezem, oreg vagyok mar ahhoz hogy betaallapotban kidobott sz*rokat fizeto vasarlokent teszteljek es idegeskedjek/sz*pj*ak, tegye meg helyettem mas. (mar bocs... :) )

Csak van (talan) egy kis ralatasom a szoftverpiacra/fejlesztesre. Es sajnos igy mukodik a dolog. Lesz optimalizalva, csak nem az az elsodleges.
    Nezd meg 2004 tajekan a Counter Strike:Source koruli hepajokat, talan 2 evvel a kiadas utan valt ertelmesen jatszhatova.... de az eladasok az egekben voltak mert jott a sok uj palya. Evvan.

Teljesen igazatok van, csak azert irtam le amit irtam mert a profit meg mindig az elso a kiadonak.