91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez így pikk-pakk megvan. Fel is raktam. -
Handicap :) -
A logókat Tom készíti, őt kell zaklatni érte.
Akinek kell az PM-ben jelezze (még ha nincs is kész) mert itt a sok hsz között el fog veszni a kérés. -
artivizsla #45142 Kérhetnék én is egy logót ? Köszi. -
Minden szavaddal egyetértek. -
Romeo One #45140 Ez meg mi a f.....????
Nem lőttem le senkit, nem történt semmi, és -300??????????????????????? -
Jaj ez a század alapítás meg a normális kiképzés :) 4 vagy 6 újoncot tudtam teljesen kiképezni, párat elkezdtem, de őszintén sajnálom, hogy nem jutottam előre velük időszűke miatt. Megírtam egy teljes kiképzési utasítást,amibe nem kis munka és tapasztalat volt. Tapasztalatból mondom, hogy egy kiképző nem elég egy századhoz. Legalább kettő vagy három. Én most így csinálnám. A kiképzés már maga összetartja a századot. De ha nincs online war akkor nem sok értelme van komolyan venni szerintem. Egy égisz alatt repülni dogszerveren szép dolog, de kevés a tartalom mögötte. -
Uraim,köszönöm a segítséget. 
Tom,a legfelső 01-es Messza megfelel nekem. -
Apropó. Pöccs ről van infó? Már kipróbálnám az E4 et. -
"Ui.: 3-4 német század már küldött meghívót, de nem mentem hozzájuk. Mert ott, lett volna katyvasz. "
Na. Akkor irány az egyenes Miki fiam:) Ne fogd vissza magad ,csatlakozz valamelyikhez ,ha szerencséd van két legyet is ütsz egy csapásra. Megtanulsz repülni,és megtanulsz németül:) Ha nincs szerencséd akkor fellép a vak vezet világtalan effektus.
Ezt csak fricskának szántam:) Tudjuk ,hogy repülsz ,mire vagy képes,nem kell fényezned magad . Rendes kis kölök vagy ,és ha marad a repülés iránti szereteted,kb két év múlva meghatározó egyéniséggé válhatsz a virtuális repülésben szerintem . Savas jól írta. Meg kell még komolyodnod. -
Igen, rá gondoltam.
Sok sikert, és kitartást kívánok a századalapításhoz!
~S!~ -
Értem. Akkor megkomolyodom és nem leszek felelőtlen, kapkodós, csicsergő, stb stb stb. Köszönöm.
Ui.: 3-4 német század már küldött meghívót, de nem mentem hozzájuk. Mert ott, lett volna katyvasz. -
Miki ne érts félre nem bántásból, csak hogy képben legyél, és teljes egészében a jó szándék vezérel.
Ha komoly századot szeretnél alapítani, ahhoz meg kellene komolyodnod.
Ez nem hiba, csak a fiatalságodból adódik.
Rendben, hogy adtok rangjelzéseket egymásnak, de az attól még egy nagy katyvasz lesz, és nem század.
Apróbb észrevételek:
csicseregtek a rádióban egyfolytában, és mindenről szó esik, a rádiócsend ismeretlen fogalom. Dog közben is igencsak zavaró.
Emlékszem, VRVB-n rendszeresen eltévedtetek, A Battle of Britain-os war-on, Dömét kétszer kinulláztátok már a kifutón.
Repülési szinten is akadnak(tak) hiányosságok, a navigációról ne is beszéljünk.
Ha ez nem jön össze, és századtag szeretnél lenni valamelyik már meglévő századnál, akkor pedig keményen oda kell tenned magad, önfegyelem, és repülőtudás szempontjából is.
Ami a legfontosabb, hogy általában nem a repülő választ századot, hanem a század kéri fel a repülőt, hogy legyen tag, ha azt arra érdemesnek találja. -
Miki ,Miki:) Te nem azért lettél a század tanulója mert tanítani szerettünk volna,hanem pusztán a személyes szimpátiám okán. Pontosabban annyira akartál századot,és láttam benned az eltökéltséget,(ami a mai napig fenn áll) ,hogy mondtam üsse kavics tehesd a neved elé a századjelzést aztán majd megtanulsz repkedni. Ha ez neked nem tetszik ,nyugodtan le is veheted a neved elöl a 102,VO-t,aminek végül is semmi jelentősége sincs már ,hiszen rajtam kívül aki egy hónapban egyszer CLOD ozik senki sem repül.
Ami meg a tanítást illeti.
Jómagam annó betegre gyakoroltam magam,majd jelenkeztem,és a kiképzésem asszem 2 alkalomra korlátozódott. Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy nem értettem a navgációt,de Negwar (aki jóval fiatalabb nálam) nemes egyszerűséggel leidiótázott:) azóta értem:XD
Mondhatom vannak nálam jobb,sokkal jobb szobapilóták,de azért picit sem kell szégyenkeznem a virtuális légben ,és ezt csak magamnak köszönhetem. Persze ellestem a dolgokat,de sosem rágták a számba ,maximum jól lebasztak ha valamit elcsesztem. Javaslom ,repülj sokat,ha azt akarod ,hogy elismert szobapilóta legyél,és ne másokban keresd a hibát:) -
Ok, de ma már nem leszek gépközelben.
Domino. Innen válassz képet, ha saját skin kell akkor screenshotot küldj e-mailban, vagy tedd fel TS szobába. Lehetőleg olyan szögből, amiből vékony széles csík kivágható. -
Tom. Megcsinálnád a fiatalembernek a userbart? Én meg beteszem. -
Ha már így felajánlottad,akkor én kérnék.Me-109,V.4 század,23-as oldalszám,őrmester.Előre is köszöntem. -
Lebowski #45128 az meg megint másik, hogy egyfolytában demot kell venni és visszanézni, ha lelőttek miért lőttek le... stbstbstb. Mert ugye dog szerveren simán lehet az, hogy netán valakivel leállsz fordulózni, hogy gyakorold a közelharcot, és megcsapnak felülről, az nem feltétlen a Te hibád, hiszen ha 1v1 adódik akkor nem lesz aki seggbe durrantson. Természetesen, erre lehet azt írni, hogy soha nem szabad ilyen szituba keveredni, de szerintem nem árt ha valaki ezeket a manővereket is tudja, nem csak a B&Z-t.. -
Az eddig rendben is van. De az, hogy max. kétszer voltam képzésen, egyszer irány ismereteket kaptam, az jól is jött, másodszor meg a vész leszállást tanultam meg, és egy kicsit dogoltunk. Ennyi. Szinte(!) mindent amit tudok magamtól tanultam, pedig szerintem azért más dolgokat is meg kellett volna tanítaniuk. Gondolok itt BnZ-re, hogy mit mikor csinálj, vagy dogfight alap vető ismeretek és még sorolhatnám. Szerintem a kiképzés fogalma kicsit többet jelent. Nem hiszem hogy a vh-ban egy kis iránytű ismeret után küldték volna a pilótákat bevetésre. Persze, ez egy szélsőséges példa. De ez az én véleményem. Lehet én vagyok a hülye, és akkor bocsánatot kérek Lacától. -
Srácok!Akinek nincs még és szeretne ilyen logót a fejlécébe az szóljon! -
azért ez szerintem nem így megy, a dolgokat elsősorban magadnak kell kitapasztalnod
én kb 5 évig offline repültem az il2-vel, az összes kampányt végignyomtam mire lett netem, nagy mellénnyel kimentem hogy mindenkit lelövök, és hát csúfos vereség lett a vége
fogd magad, menj fel egy jó dogszerverre (ajánlom a skies of valort, vagy ha szereted a full reált akkor azokból is van egy pár), és gyakorolj
ne érdekeljen ha lelőnek, ezt nem lehet megtanulni egy hét alatt
nekem több évembe került hogy eljussak egy olyan szintre amvel már elégedett voltam, igaz engem ez a virtuális század dolog sosem kötött le -
Lebowski #45124 Véletlenül sem szeretnék vitába bocsátkozni veled, de nekem úgy rémlik, hogy megmutatják a dolgot és te azt szépen offline, majd online tökéletesíted, és közös repések alkalmából lecsekkolják. Arra emlékszem, hogy egyszer megmondták, pl a navigáció lényegét, hogy mi alapján, majd a vizsgám nem sokkal utána egy finn térképen volt (nemtom rémlik-e milyen egy finn térkép). A legtöbb dolgot magadtól kell megérezned, mert mindenki máshogy repüli a masinákat. De azt pl, hogy végig a kezeden legyen a kezük az ollózásnál, hogy hogy játssz a gázzal, az elképzelhetetlen mert arra neked kell ráérezned. Remélem átment, hogy mire szerettem volna kilukadni. -
Tudod, amikor tanuló voltam nálatok, és nem sz**tatok volna le, és képeztetek volna mint egy rendes században, akkor lehet most jobb lennék...de ebben lehet én is ludas vagyok, hogy nem könyörögtem hogy taníts. -
Én nagyon élvezem CloD-ban pl a Stukázást. Mi minden szarra kell figyelni, és álligatni repülés közben. Egyik nap viszont il2 dogszerveren mentem egy kört. Bakker, ez előtt nem is figyelte az ember, menyni kapcsoló és óra rossz dolgot mutat, vagy éppen csak 8 poligonból álló felismerhetetlen izékkből van odarakva (A bombák konkrétan élesítve sincsenek). Megdöbbentő így CloD után visszaülni, mennyire nem foglalkoztunk ezekkel anno :))) -
Laca, nekem úgy fut, de sajnos nem tud lekötni -
Ebben nincs igazad ám. A CLOD sokkal ,sokkal élménydúsabb szim,pusztán 2 hátránya van. A borzalmas gépigény és az ,hogy kevesen játsszák,.
Nem is lehet összehasonlítani a kettőt,nem egy kategória. Ki kéne próbálnod,úgy ,hogy tökéletesen élvezhető módon full grafikán fut,és leesne az állad. Ha pesten jársz ,vendégem vagy egy repülésre:)) -
Lebowski #45119 ez beszarás. -
Szepy2884 #45118 Mit jelent az, hogy 'Pull Up'??? -
Szepy2884 #45117 Hűjje :)) Ezen most a képnél is jobbat röhögtem XDDDD -
Szepy2884 #45116 Remélem elkapják majd a kis buciját :))) -
Miki fiam. Előbb tanulj meg repülni, (ha lelősz valaha az életben 1vs1 ben akkor megtanultál mondhatjuk) és utána akarj századot csinálni:)
Be kell tartani a fokozatosság elvét:XD -
Kérlek szépen KisPuma és Kisvadász ,fogalom volt. Ezt nyugodt szívvel ki merem jelenteni. Bombázóval háton híd alatt meg ilyesmik:) -
Az alacsony fazon az egyik szemével céloz,a másikkal a 6 óráját nézi,jómunkásember. -
Kferro #45112 :D
Csak remélni merem, hogy az RTL nem fog belőle egy olyan förmedvényt csinálni, mint anno Zalatnay börtönbe vonulásánál. -
Szepy2884 #45111 -
Szepy2884 #45110 http://i54.tinypic.com/10gjy41.jpg -
-
Ismerem, nagyon jó kis oldal.
A Heinkeles sztorit Punka Gyuri bá mesélte, ő interjúvolt egy idős 111-es pilótát, aki mesélte, hogy éjszaka lőtték a bombázókat. Ő még el is viccelte a dolgot, hogy hát igen, az öregség, meg már összefolynak a dolgok, míg később talált egy fotót, amin tényleg ott volt a 111-es hasa alatt a konténer. :)
Ezeket ismered? Műszaki (jellegű) oldalak:
Ezen a fórumon is rengeteg cuccot osztanak meg repülős témában
Élménybeszámolók, interjúk:
(ez egy nagyon nagyon király oldal, 109-esről, hogy tanultak, hogy repültek vele. 5*
interjú orosz pilótákkal
Interjú Günther Rall-al. Ezen az oldalon vannak még más interjúk is, pl Ivan Kozhedub-al
Ilyesmi doksikból mint ez: van pl 5 GB gyűjtemény. Pumaszállásra nem teszem fel, de privát torrenten meg van osztva. Ha kell (vagy bárki másnak), küldj e-mail címet, és átdobom a .torrent file-t. -
Lett volna. Semmi komoly, csak egy szaros Benq 2210evo. Olcsó lett volna és van rajta HDMI. Emiatt lett volna csak fogntos mert rátudtam volna kötni a MovieCube-ot. -
Johann Wind #45106 Erről a gépágyú-konténeres He-111-esekről még nem is hallottam.Nagyon kíváncsi vok rá, utána is fogok nézni, kösz az infót.:)
Itt egy német nyelvű oldal az összes német géptípusról, fantasztikus fegyverekről, bombáktól a légi lángszórókig az illeszkedő póttartályoktól a Stuka szárnyára szerelhető szállító kabinig.
http://www.luftarchiv.de/index.htm?/bordgerate/behalter.htm