IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Az eddig rendben is van. De az, hogy max. kétszer voltam képzésen, egyszer irány ismereteket kaptam, az jól is jött, másodszor meg a vész leszállást tanultam meg, és egy kicsit dogoltunk. Ennyi. Szinte(!) mindent amit tudok magamtól tanultam, pedig szerintem azért más dolgokat is meg kellett volna tanítaniuk. Gondolok itt BnZ-re, hogy mit mikor csinálj, vagy dogfight alap vető ismeretek és még sorolhatnám. Szerintem a kiképzés fogalma kicsit többet jelent. Nem hiszem hogy a vh-ban egy kis iránytű ismeret után küldték volna a pilótákat bevetésre. Persze, ez egy szélsőséges példa. De ez az én véleményem. Lehet én vagyok a hülye, és akkor bocsánatot kérek Lacától.