IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Miki ,Miki:) Te nem azért lettél a század tanulója mert tanítani szerettünk volna,hanem pusztán a személyes szimpátiám okán. Pontosabban annyira akartál századot,és láttam benned az eltökéltséget,(ami a mai napig fenn áll) ,hogy mondtam üsse kavics tehesd a neved elé a századjelzést aztán majd megtanulsz repkedni. Ha ez neked nem tetszik ,nyugodtan le is veheted a neved elöl a 102,VO-t,aminek végül is semmi jelentősége sincs már ,hiszen rajtam kívül aki egy hónapban egyszer CLOD ozik senki sem repül.
Ami meg a tanítást illeti.
Jómagam annó betegre gyakoroltam magam,majd jelenkeztem,és a kiképzésem asszem 2 alkalomra korlátozódott. Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy nem értettem a navgációt,de Negwar (aki jóval fiatalabb nálam) nemes egyszerűséggel leidiótázott:) azóta értem:XD
Mondhatom vannak nálam jobb,sokkal jobb szobapilóták,de azért picit sem kell szégyenkeznem a virtuális légben ,és ezt csak magamnak köszönhetem. Persze ellestem a dolgokat,de sosem rágták a számba ,maximum jól lebasztak ha valamit elcsesztem. Javaslom ,repülj sokat,ha azt akarod ,hogy elismert szobapilóta legyél,és ne másokban keresd a hibát:)