91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Példakép:XD -
Lacusch69 #46912 +1
Én kizárólag a készpénzben hiszek.
Bankszámlám is csak a vállalkozásom miatt van (meg a hitelem miatt még egy).
Kártyám viszont nincs, és képes vagyok sorba állni a sárga csekkekkel.
És soha nem fizettem virtuálisan, mindig kiteszem kp-t.... -
Ne értsd félre azért. Csak elegem van a banki úgymond szolgáltatásokból.
Tudod mennyit vonnak le egy fiókban ha pl egy millát kiveszel? Segítek. 10 ropit vagy ahhoz közelit. Mert a kisasszony berakja a köteget a pénzszámoló gépbe. Jó percdíj mi:)Meg előre be kell jelenteni stb. Mindenért vonnak ,nem is keveset ,és a pénzed náluk van. Kamatról ne is beszéljünk:) Utóbbi hónapokban már lóf..szt nekik:) Mindent kiveszek az a tuti.
A netes vásárlás jó dolog,szoktam is,de csak úgy ha megérkezik a termék én megtekintem (volt már ebből vitám) és fizetek. Előre én anyámnak sem adok pénzt az hótziher. Átgondoltam. Ha tőletek vennék valamit utalnék előre:) De kevés az a lény a földön:))
Jut eszembe!!!!! És kötelező ,hogy bankszámlád legyen!!! Csak azt nem értem miért. Na jó értem ,meg tudom csak ha belegondolok nekem aztán semmi szükségem rá. Hogyrohadnánakmeg. -
Igen, ez egy viszonylag jó megoldás. -
Ezért kell a neten virtuális hitelkártyával fizetni. -
sakkay #46908 Ezt nem tartom jó megoldásnak, de persze te tudod, te pénzed, ilyesmi. 
Viszont meg is értem a hozzáállásod, pont az előbbi hír miatt.
Szerintem a megoldás a netes vásárlásra nem más, mint egy külön hitelkártya, (nem amire a fizu jön) oszt ennyi. Na meg nem árt a bank által küldött hó végi listát átnézni az utalásról. Azért nem kell minden jó dologról lemondani ami új.
-
Háát, valamit kitalálhatnának az biztos, mert én alapvetően nagy híve vagyok az online vásárlásnak és fizetésnek. -
engem még tavaly hívott az otp security, épp a munkahelyemen voltam, hogy tudok-e róla hogy vki épp 1000000ft-ot akar a kártyámról lenyúlni (amex)
persze nem volt rajta ennyi, de próbálkoztak
ahogy kiderült vmi spanyol utazási iroda (legalábbis így volt bejegyezve) lenyúlt 3x3000 ft-nak megfelelő összeget,erről ugye nem kaptam értesítést mert csak 5e ft felett kapok, és látták hogy ez működik, először próbáltak 700e ft-ot lenyúlni, majd 300-at
ja mindezt két nap alatt
ekkor szóltak az otp-sek hogy tudok-e erről mert nekik gyanús
na azonnal letiltattam a kártyát és csináltattam újat
jelzem sosem adtam ki a számát senkinek, csak paypal volt az ebay-en néha, plusz egy-két hitelesített oldal ahonnan kisebb cuccokat rendeltem, évekkel ezelőtt is rendszeresen és sosem volt gond
szóval fogalmam sincs honnan szerezhették meg a számát a kártyának
az otp becsületére legyen mondva az új kártya árát és az ellopott pénzt jóváírták -
Olvastam . Éppen ezért nem vásárolok neten kártyával,max házhozszállításnál fizetek.Játékért meg elballagok a boltba:)Van előnye is a maradiságnak:)) Eleve szokok le a bankkártyáról,ha jön is pénz rá azonnal leveszem és megy a dunyhába.Minden szarért levonnak,jobban bízom a bukszában. -
Johann Wind #46904 Olcsó, jó minőségű kínai sportkormány.;)
http://belsoseg.blog.hu/2011/11/09/meg_egy_halalos_kinai_gagyi -
http://index.hu/tech/2011/11/11/feltortek_a_steamet/
"A legfrissebb információk szerint egy olyan adatbázist ért támadás, amiben felhasználónevek, jelszavak, az eddigi vásárlások listái, emailcímek, számlázási címek és bankkártyaszámok szerepeltek." -
a te gépeden mennie kéne mindennek, csak balfaszok, nem tudnak optimalizálni
sőt, az én 560-as kártyámnak is vinnie kéne mindent hd-ban full grafon, visz is, kivétel a cod -
Más. Tegnap repnapot tartottam,és felhívnám a fejlesztők figyelmét,hogy csináljanak valamit evvel az állandó launcher exe leáll hibával.Kezd idegesíteni. És az nem jó! Offline is előjött már. -
Szerintem jó az mindegyikhez.De a lap lenne a legkevesebb,eladom a mostanit és rádobok egy kicsit. De mondom tárgytalan a dolog ami nem megy egy monitoron el 580 ason azzal nem érdemes foglalkozni szerintem.
Persze ,ha megzavarodnék (és mondjuk elválnék XD) lehet vennék még 3 monitort ,és akkor kéne a kraft de ennek jelen pillanatban kicsi a valószínűsége:)Belegondolok ,nejem milyen képet vágna ha az asztalon megjelenne három 27 colos monitor.
Azért a játékfejlesztők is elmehetnek ám a csá ba, jó hogy nem már negyed millás grafkártyákat kell venni az embernek . Olvasom,hogy az új radeonok ára valahol a 6990 árának közelében lesznek,mondjuk a teljesítményük is ,csak jóval kisebb fogyasztással. Ha ez a tendencia marad megéljük,hogy lassan 100 ezer lesz egy közepes grafikus kártya ára,ez nonszensz. Szerintem.
-
meg lehet hogy másik lapot is kéne venned, mert a p8p67 csak CF-hez jó ha jól emlékszem :S -
Mondom,csak egy kósza gondolat volt.Ha igazak a hírek az új grafikus motor közel dupla sebességet produkál majd, így semmi értelme nem lenne a dolognak, főleg annak fényében,hogy nálam most is remekül fut a játék.Más játék nincs is a gépen amit használnék ,max a Rof de az meg még a veres kártyával is hibátlan volt.Na meg akkor kéne még egy másik táp is,ez a 650 es lehet nem lenne hosszú életű.Szóval nem költekezem:) De majd kíváncsian várom mit produkál a Clod alatt a szerkezeted.Még nem próbáltad? -
Solt #46897 Átlag vga-k esetében nincs is, mert ugye vga limit van... de ez a szörnyeteg nem ismeri ezt a fogalmat egy q9550 mellett! :) Ettől még mondjuk egy @6970 Q9550-ről ugyanúgy nem lenne értelme váltani i5k-ra! :)
Na az lenne még egy szép konfig... 580 sli... derék! :)) -
Solt #46896 Írjon privátot, ha érdekli... -
sakkay #46895 Nekem 560. Kíváncsi vagyok az újraírt grf. motorra. -
580 -
sakkay #46893 Mi is van neked? VGA. -
Ne már:) A tesztek szerint mint tudjuk szinte semmi különbség. :XD Vga kell nem proci. Szokták mondani ugye.Ammeg most aztán van neked. No de majd te is meglátod, hogy én miröl beszélek. Jut eszembe,nézegettem a használt piacon,látom meg vannak szorulva a népek,eltöprengtem egy másik 580 on. Aztán el is hessentettem a gondolatot. Nem kell aClod hoz sli. -
MuHHahaa most akar gépet újítani a CloD-hoz, Ő elég régi motoros már. -
Solt #46890 Igen, 6990 mellé már kevéske! :) Áááá, abból majd csak a C0-s lesz jó, az meg majd csak tavasszal lesz... addig meg nem bírnék várni! :) 2500K, vagy 2600K lesz... :) -
Mi van a spitekkel. Esnek szét mintha kötelező lenne. -
Ezeket Ő fotózta idén.
-
Majd az Edwin haveromat megkérdem, mit hallani. Ott lakik a röptér mellett. -
sakkay #46886 Alapvetően ha egy katona meg akar halni,(főleg egy repülő) nem így csinálná. Azt meg ,hogy a géppel együtt, meg főleg nem tudom elképzelni. Elit pilótákról, meg még úgysem. -
Nocsak ,nocsak
Nem hajtsa ki a szörnyeteget mi?:) Földmunkagép?
-

Mondtam én, hogy erős az FFB alapból...
Damper effects-et állítsd akkor erősebbre, akkor jobban ráz lövésnél, átesésnél, a center rugó effekt-et viszont nagyon le kell gyengíteni. -
Solt #46883 Off:
Hátha érdekel valakit. Régi "motorosoknak" többet engedek az árból... -
Glo #46882 Ö is túlélte, a kórházban halt meg.
60 méter meg 60 méter, kb mintha a 20. emeletre löne fel a katapult.. onnan nem nagyon szokás túlélni a zuhanást, még ha friss szántóföldre esel akkor sem.. -
hadtjuk #46881 A szándékos önkezűséget, én kizárnám. Egy pilóta, ha meg akar halni, az nem így hal meg. Fogja magát és földbe állítja a gépet. A katapult bár 60 m kilövi az ülés, de ha füves területre esik, még túlélheti. Márpedig azt a túlélést nem hiszem, hogy valamelyik pilóta megkockáztatná. -
Johann Wind #46880 Én azért gondoltam önkezűségre, mert a gép még a földön állt a többi között amikor a katapultálás megtörtént.Én viszont ÚGY TUDOM hogy, hogy csak közvetlenül a fülketető lecsukása előtt veszi ki a gép műszakija a katapultból a biztosító szerkezetet és utána fel is kell azt mutatnia a pilótának a gép mellett állva, hogy a pilóta láthassa a katapult működőképes.Viszont azt írja hogy a szemtanúk szerint nem nyílt ki az ejtőernyője, azt viszont hogy a szemtanúk hozzáértőek voltak-e vagy sem, azt már nem írják.Azt hogy magától indult volna be én kizártnak tartom, mert sztem bizonyos időnként szokták ellenőrizni a katapultokat hogy biztosan jól működjenek.Kizártnak tartom azt is hogy a pilóta véletlenül húzta volna meg.Utolsó érvem pedig az hogy ezek az MB katapultok nagyon jók, ritkán nem működnek, persze a világ legjobbja ugye mindenképpen a K-36-os.Olyanról viszont hallottam már hogy oktatásnál az oktató műszaki a kat.ülésben ült és kilőtte őt az ülés, de ott súlyos szabálytalanságok történtek és olyanról is hallottam hogy vki utasszállító géppel lett öngyilkos.Persze én nem vok szakember ezért csak találgatok, mert ritkán találkozni ilyen esettel. -
Szóval:) Tom ! Bejött ez az FFB állítás a joy on. Kirúgtak egy szerverről,hogy csalok:))Nagyon simán lehet vele repülni és baszott pontos a szerkezet így. Annyi a bajom vele,hogy kevésbé jelzi vissza a gép viselkedését ,bár kikísérleteztem,hogy még azért érezzem . -
hadtjuk #46878 Habár az is előfordulhat, amire te gondolsz, az az, hogy pilóta/pilóták valamilyen módon „kijátszották” a biztonsági felszereléseket, előírásokat. De ezt akkor se nevezném öngyilkosságnak. Még ha földi halandónak, annak is tűnik. Nem sok közöm van a valódi repüléshez, de halottam olyanokról, hogy egyesek az ernyő helyet, hálózsákot tettek az ernyő zsákjába „Mert úgy kényelmesebb (nagyfiusabb vagy bármi).” -
hadtjuk #46877 Ne hülyéskedj. Ha nincs bekapcsolva a pilóta, akkor meg nem lőhette volna ki a katapult. Mondjuk az elgondolkodtató, hogy:
1: miért aktiválódik a katapult egy olyan gépben, amiből a pilóta akár ki is cammoghatott volna. (Saját kerekén áll.)
2: az augusztusi balesetbe is a pilóta elhagyta a gépet, és földbe csapódott, miközben az ernyő bár kinyílt (erről nem írtak csak gondolom), de nem volt összekötve a pilótával. Mondjuk, hogy nem nyílik ki az ernyő, az repülési helyzettől is függhet, de akkor is (az én elképzeléseim szerint) az ernyőn kellene lógni a hullának. -
Romeo One #46876 Na, ott nem nagyon érdemes sem rövidre, sem hosszúra jönni... -
Off-> Jó kis reptér... -
Ezek az ülések nagyon megbízhatóak, duplanullás, szerintem nem volt bekötve a jóember.