IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    engem még tavaly hívott az otp security, épp a munkahelyemen voltam, hogy tudok-e róla hogy vki épp 1000000ft-ot akar a kártyámról lenyúlni (amex)
    persze nem volt rajta ennyi, de próbálkoztak
    ahogy kiderült vmi spanyol utazási iroda (legalábbis így volt bejegyezve) lenyúlt 3x3000 ft-nak megfelelő összeget,erről ugye nem kaptam értesítést mert csak 5e ft felett kapok, és látták hogy ez működik, először próbáltak 700e ft-ot lenyúlni, majd 300-at
    ja mindezt két nap alatt
    ekkor szóltak az otp-sek hogy tudok-e erről mert nekik gyanús
    na azonnal letiltattam a kártyát és csináltattam újat
    jelzem sosem adtam ki a számát senkinek, csak paypal volt az ebay-en néha, plusz egy-két hitelesített oldal ahonnan kisebb cuccokat rendeltem, évekkel ezelőtt is rendszeresen és sosem volt gond
    szóval fogalmam sincs honnan szerezhették meg a számát a kártyának
    az otp becsületére legyen mondva az új kártya árát és az ellopott pénzt jóváírták