IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Szerintem jó az mindegyikhez.De a lap lenne a legkevesebb,eladom a mostanit és rádobok egy kicsit. De mondom tárgytalan a dolog ami nem megy egy monitoron el 580 ason azzal nem érdemes foglalkozni szerintem.
    Persze ,ha megzavarodnék (és mondjuk elválnék XD) lehet vennék még 3 monitort ,és akkor kéne a kraft de ennek jelen pillanatban kicsi a valószínűsége:)Belegondolok ,nejem milyen képet vágna ha az asztalon megjelenne három 27 colos monitor. Azért a játékfejlesztők is elmehetnek ám a csá ba, jó hogy nem már negyed millás grafkártyákat kell venni az embernek . Olvasom,hogy az új radeonok ára valahol a 6990 árának közelében lesznek,mondjuk a teljesítményük is ,csak jóval kisebb fogyasztással. Ha ez a tendencia marad megéljük,hogy lassan 100 ezer lesz egy közepes grafikus kártya ára,ez nonszensz. Szerintem.