IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Johann Wind
    Én azért gondoltam önkezűségre, mert a gép még a földön állt a többi között amikor a katapultálás megtörtént.Én viszont ÚGY TUDOM hogy, hogy csak közvetlenül a fülketető lecsukása előtt veszi ki a gép műszakija a katapultból a biztosító szerkezetet és utána fel is kell azt mutatnia a pilótának a gép mellett állva, hogy a pilóta láthassa a katapult működőképes.Viszont azt írja hogy a szemtanúk szerint nem nyílt ki az ejtőernyője, azt viszont hogy a szemtanúk hozzáértőek voltak-e vagy sem, azt már nem írják.Azt hogy magától indult volna be én kizártnak tartom, mert sztem bizonyos időnként szokták ellenőrizni a katapultokat hogy biztosan jól működjenek.Kizártnak tartom azt is hogy a pilóta véletlenül húzta volna meg.Utolsó érvem pedig az hogy ezek az MB katapultok nagyon jók, ritkán nem működnek, persze a világ legjobbja ugye mindenképpen a K-36-os.Olyanról viszont hallottam már hogy oktatásnál az oktató műszaki a kat.ülésben ült és kilőtte őt az ülés, de ott súlyos szabálytalanságok történtek és olyanról is hallottam hogy vki utasszállító géppel lett öngyilkos.Persze én nem vok szakember ezért csak találgatok, mert ritkán találkozni ilyen esettel.