IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ne értsd félre azért. Csak elegem van a banki úgymond szolgáltatásokból.
    Tudod mennyit vonnak le egy fiókban ha pl egy millát kiveszel? Segítek. 10 ropit vagy ahhoz közelit. Mert a kisasszony berakja a köteget a pénzszámoló gépbe. Jó percdíj mi:)Meg előre be kell jelenteni stb. Mindenért vonnak ,nem is keveset ,és a pénzed náluk van. Kamatról ne is beszéljünk:) Utóbbi hónapokban már lóf..szt nekik:) Mindent kiveszek az a tuti.
    A netes vásárlás jó dolog,szoktam is,de csak úgy ha megérkezik a termék én megtekintem (volt már ebből vitám) és fizetek. Előre én anyámnak sem adok pénzt az hótziher. Átgondoltam. Ha tőletek vennék valamit utalnék előre:) De kevés az a lény a földön:))

Jut eszembe!!!!! És kötelező ,hogy bankszámlád legyen!!! Csak azt nem értem miért. Na jó értem ,meg tudom csak ha belegondolok nekem aztán semmi szükségem rá. Hogyrohadnánakmeg.