91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
:) Leírhatom a konfigom, ezt kb. megúszod 100 alatt:
AMD 1055T, 2.8GHz, 6 mag, hozzávaló olcsó Gigabyte alaplap, semmi extra
12 giga ram
nVidia 460GTX, 1 giga rammal
Sb xfi
a vinyók mindegy
Chieftec 650W táp
A procin és a videókártyán ne spórolj, a ramból elég lesz 4-8 giga is. -
a prohardver piacot ismered?
esetleg nézz szét ott, ha nem muszáj hogy új legyen
én majd mindig ott vásárolok és sosem volt probléma
egy 4magos am3-as amd, alaplappal+rammal kb 45-50 körül megvan
egy gtx460 40e körül van (vagy sima 560)
nem lehetetlen a 100-ból kihozni, de utána kell járni, nem új alkatrészek da valszeg garisak, a proci tuti elég lesz még, videokártyát meg cserélhetsz ha lesz pénzed
szerintem... -
otiq #47469 Érdekes amit írsz. Én nem szoktam sűrűn a másik mögé kerülni de amikor igen akkor nekem is gyakrabban kifagy mint máskor. Lehet a sérülés lemodellezésemet kéne maxról lentebb venni, mert lehet az első találatoknál fagy ki. -
Sajnos a jelenlegi hardverárak,és a játék hardverigénye tükrében, ez hogy finom legyek, lehetetlen. Ha csak a processzort alaplapot,memóriát,hdd-t ,házat,tápot nézzük,akkor is bőven ezen összeg felett áll meg a dolog.És akkor még nem beszéltünk a vga ról. Elvileg pár hónap múlva az új grafikus motor már kissebb hardverigénnyel is beéri,így javaslom várd meg, hogy akkor mi is kell a játék alá. Most a 100000 jószerivel elmenne egy vga proci párosra, és akkor még engedékeny voltam. -
kri1219 #47467 Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem, kérésem:
PCt szeretnék összerakni, de nem értek egyáltalán hozzá. A COD-hoz kéne, de egy olyan, amit lehet fejleszteni még, ha akarom jó sokáig, de alapból se kelljen vele nagyon foglalkozni pár évig. Tehát hogy a COD nagyon jól fusson rajta, és ne úgy, mint a mostanin a 1946, hogy 20 gépnél már akad és még csak nem is max a beállítás... Teljesen 0ról kellene, mert ami ebből marad az csak az egér, a joy meg a billentyűzet. 100.000 körül szánok rá, de tudok akciósan szerezni néhány alkatrészt, úgyhogy ha írnátok valami jó konfigot azt megköszönném:) Olyasmi kéne, mint ami a Pcpilot oldalon van képek, vagy szebb:) -
Hogy rohadna meg az összes orosz játékfejlesztő .
Gyönyörűen kidolgozom a támadást alattam 2 gép egy hurkány meg egy spit,elől a hurri rázuhanok egy lövés Pk felhúzom ,nézek hátra spit jönne erősen de nincs kraft de azértr tüzel bele a vakvilágba,látom már billen ,én is billentek ,zuhanok rá kitölti a revit ,na akkor tűz. ÉS!!! Launcher exe leáll!!! Hogy rohadna meg. Elegem van. -
Akkor jöhet mindenki az ATAG ra:) hurrá
-
Johann Wind #47464 Nekem ma hozta meg a DHL és szerencsém volt, mert nekem is csak 3000.HUF-t számoltak fel.:) -
Szintén holnap jön meg nekem is, Köszönöm az infót !
Kár hogy nem lehet megnézni hogy a következö napokban mik lesznek akcioban vagy hogy miröl maradtunk le, de jó ötletnek tartom ezt az akciot :) -
Lysandus #47462 Hálás köszönet! 

Visszajeleztek, holnap már érkezik is. Már csak vas kéne alá... -
istikovacs76 #47461 Oké, köszi szépen. -
majonur #47460 Az arcade=0, arcade=1 re valtoztatva, ha jol emlekszem. -
istikovacs76 #47459 Sziasztok!
Az IL-2 1946-ban régen láttam, hogy ha offline gyakorol az ember, a conf.iniben be lehet állítani, hogy ha ez el
lent lövöm, akkor a találatokat valamiis nyilacskákkal jelezze. Mit kell átírni, vagy hol lehet beállítani? -
Romeo One #47458 Settlers, 1993. Ha a játék kalózmásolatnak érezte saját magát, vas helyett disznó termelődött. Technikai fejlődés és dolgok szevasz... -
Ez nem ők találták ki ;)
Mindenesetre nem rossz, de lehet erre is találnak majd megoldást. -
Ez hatalmas:)
Ennyi :) Nagyon nagy ötlet. -
tothgyorgy #47455 Na én is megrendeltem az 576-nál.
Lesz valami a fa alatt.
Aztán majd meglátom mikor lesz vas alája. -
hát fogggalmam sincs hogy honnan jött, valahogy az "airship"-ből alakult, meg volt egy 12 éves amerikai kiscsaj akivel együtt repkedtem sokat akkoriban, valahogy együtt találtuk ki és megtetszett :)
nameg asszem a worms-ben is van vmi hasonló "csodafegyver" :D -
Biza:) És én meddig nem tudtam,hogy te magyar vagy ez az Égi bárány eleve honnan jött?:)) AirSheep nem tudtam hová tenni:) -
jájj rnzoli szervere, mennyit repkedtem ott :)
de jó így visszagondolni -
Suliban UAV-ot építünk :) Auchanos RC feltuningolva robottal. Feladat: felszállás manuálisan, reptér körberepülése robotpilótával (előre programozottan), majd leszállás automatán, földfüggetlen magasságmérővel (de lehet manuál lesz). Eddig tetszik az óra :D -
De de:) Csakhogy akkor én még nem repkedtem online.Tudod ,végigmentem a szamárlétrán. Sok év sok 2. VH-s szim Il2 ,stb,kampányban 1000 gép lelőve,én vagyok az istencsászár vagy mi,rádöbbenek,hogy lehet ezt online is,ubi keresője ,rnZoli nevű magyar srácnak volt egy full reál szervere,na oda beóvakodtam,hogy aztán én most mindenkinek megmutatom,és összefutottam a lent nevezett lengyel sráccal. Na kérlek nem szépítem ,mindig lekalapált az égről. Asszem 2 hónap kőkemény track visszanézések,gyakorlások után lelőttem. Utána egyre többször. Onnan az ismeretség. Aztán jött a lobby,mert akkor már akkora arcom volt ,hogy ihaj, pont két pumásba kötöttem bele,hogy majd én megmutatom,és majd könyörögnek,hogy menjek hozzájuk. Nem mutattam meg:XD és nem is könyörögtek:) De rendesek voltak mert nem röhögtek ki:)) -
csak nem Ktatarcuk v mi?
őt ismerem, kb 2004 óta
de nemá hogy annyiszor lelőtt
sztem egy erős átlagos pilóta volt -
Leesett,vagyis asszem hazavergődött ,de megkaptam. Vagy nem tudom.
De nem ! Leszállt vele,hál istennek a 302 esek még a régi iskola hívei,nem ülnek át másik gépbe ha valami baj van avval amivel repülnek. Vagy haza viszik ,vagy kiugranak. Tomaszékkal amúgy jóban vagyok ,csipázom a 302 eseket. Őket ha tudom,pl ha látszik a skinük,a farok festésük árulkodó,hagyni szoktam elmenni,vagy kiugrani,és ők is engem. Jó arcok.
Hozzátenném ,hogy annó egy Katarchuk nevű lengyel srác lövöldözött le percenként ,még a régi Il2 ben az Ubin volt valami kereső,még nem is ismertem a lobbyt,és ő miatta tanulgattam meg elég tűrhetően játszani .
Most ő 302_Kamilla:) Jó nagyokat köszöngetünk egymásnak:)) -
Johann Wind #47447 Szép!:)Mi lett az elsőként megsorozott Spittel? -
Johann Wind #47446 B+! Rohadt élet, ilyen az én formám.Tegnap délután rendeltem meg a CloD-t 8 kilóért és ma igazolták vissza......
Más.Ma nagyon szép szép bemutatót tartott felettem egy Gripen, épp récére vadásztam faterommal és majdnem többet figyeltem a gépre mint a vadászatra.:)Szerencsére azért a csatornán lévő kacsák idegrendszerét nem viselte meg a kisebb légibemutató.:) -
bazz Laca, vigyázz ezekkel, mert a végén korlátozni fogják az E4-est is :)
Ja a skined nincs elfelejtve, de most el vagyok havazva minden szarral, holnap majd keresek nagy felbontású 100 AK-s jelet (az most nincs kéznél, és nincs időm ilyet keresgélni most)... -
nekem kérlek szépen a legalapabb Asrock p67 pro3 lapom van
semmi gond nincs vele -

-
Juj de jó kis csetepatéban volt részem az atagon most.
Szokásos helyemet elfoglalván 5000 m en nézelődök ,nézelődök látok alant két pontot. Mondom megtekintem ,de óvatosan lehet szellem célpontok,no látom hogy nem , szépen követik egymást de az egyik erősen emelkedik. Messze voltak,de egy rácsapást megér gondoltam,rázuhantam a hátsóra 302 Tomasz volt mint kiderült,és szépen végiglőttem,folyt belőle minden ,de közben szem elől tévesztettem a másik gépet. Felhúztomban figyeltem a megsebzett spitet ,gondoltam megcsapom még egyszer ,biztos ami ziher alapon ,de elkezd kopogni rajtam az áldás,na mondom ennek a fele sem tréfa lenyomtam a gépet ,de a spitII es kollega,nem nagyon akart lemaradni. Kigyulladt a szárnyamon egy két szövet borítás ,aztán elaludt,így értünk a francia parthoz,na ott egy kis illegés ,billegés,palást ez meg az a nagy igyekezetében elém csúszott,kicsit meglőttem,erre el kezdett menekülni. Nem akartam utána menni lévén úgy sem érem utol,de nagyobb volt a szeme a kollegának és nekiállt a partnál vitézkedni egy 110 es párral. Na mondom ejnye ,odaeredtem és egy lövéssel PK. Káromkodott olyat a ficak:)) élmény volt betűzni,aztán ki is lépett. Kicsit megtépázva de le tudtam szállni.
Juj de jó volt:) -
artivizsla #47441 Egyenlőre nem tervezek semmit, mert hétfőn adtam le a szakdogámat, az államvizsga után meg a tetőteret kell befejeznem, csak utána jöhet szóba bármi is. De a játékot már visszaigazolta az 576 !! -
Tessék.
Én is szeretem az aquat de a lord szerintem van amikor jobb. És ez pl nem is akciós:))) -
artivizsla #47439 Az Aqua-s oldalt szoktam nézegetni PC-s ár ügyében és oda tették ki a főoldalra akciós reklámnak. Mivel előrébb írogattatok konfigurációkat a COD-hoz, gondoltam beárazom a leendő gépet, hogy tudjam összeállítani a stratégiát, mikor az asszonypajtinak kezdem valahogy elmagyarázni, hogy miért jó neki, ha egy vagyont költök magamra a közösből, egy új PC-re. Bár ez azért össze szokott jönni, mert teljesen nem ejtették fejére az oldalbordámat azért. Mikor a montimat vettem, simán átment az előterjesztés az otthoni közgyűlésen, a megdolgozás után csak annyit kért, hogy ugyanannyiért vegyek már neki egy mosogatógépet, oszt annyi. Na most, a helyzet az, hogy elvileg bármit megvehetek magamnak, de rohadtul kell az akciókra figyelni, mert ott nekem ilyen alapon kétszeres árcsökkentés jöhet össze és az nem mindegy. -
És még mennyit fog. :)
Egy kalap szar az egész ,de szeretem:XD
Pont minap mondtam,hogy amikor megjelent csillogott villogott,szép volt,mára ez egy matt semmi lett az optimalizációnak köszönhetően.
Multiban leáll a launcher exe,(mindenkinek) ,egy csomó sebből vérzik még ez a játék, a sérülések érdekesek,elfolyik a hűtővíz ,de még egy órát lazán repkedsz,és még sorolhatnám. Tegnap épp ideges lettem ,mert elkezdett szaggatni ,de kiderült (pumáknál olvastam) ,hogy amit átírtunk múltkor a configban na amiatt van. Mondjuk ez megoldódott:) Egy szónak is száz a vége olyan ez mint egy asszony:) A hibái ellenére is van benne szeretni való:) Bár egy válás bármikor belefér.
-
No igen, csak az első fele vonatkozott rád :)
Ahogy olvastam régebben neked nincsenek hardverkorlátaid. De azért még igy is szerez pár órányi fejfájást a játék :D -
Már hogy én nézzek körül?:)
-
Hát igen, bitang gyenge a Forint. Bár végre mintha erősödne.
Ha ajánlhatok, akkor itt nézz körül , korrekt a tag, és ez szerintem 3 év garis: - VGA Gigabyte GTX 560 Ti 1 GB DDR5: 59.500,- -
Az most 60. Annak sem a legjobb az ár érték aránya:)) mostanábanXD -
Ezen az áron ennek nagyon rossz az ár/érték aránya.
Nyáron vettem egy szintén Asus DCII-es Ati HD6870-et 40e Ft-ért, és az 560as az atinál csak 15%-al gyorsabb kb.
(Bár ahogy látom szépen felmentek az árak..)
Már nagyon közeleg az ati HD7000es széria,az hátha lentebb nyomja a VGA árakat. -
Not Found
The requested URL /Ilyen kártyára gondoltatok was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny13 with Suhosin-Patch Server at www.sg.hu Port 80
Nem ilyenre biztos nem gondolt senki:XD Bocs de ez kijött:)
Na látom megjavult:) Srácok ne vaduljatok már meg egy 560 80 ezerért . Tudom erős a forint ,meg szar az erjo:) és emiatt nagy a jólét meg az árak ,de ennyit nem ér egy ilyen hardver. 80 pénz! Ez felháborító komolyan. Bár az is igaz,hogy nem kecsegtetnek sok jóval a köv évre ,aztán lehet még drágábbak lesznek.
Megnéztem én is az árakat egy 6950 esért 75 pénzt van képük elkérni. Beszarás komolyan. Ezek nemrég max 60 ezerért voltak.